QUOTE(Monika_150 @ 2008 11 29, 10:19)
jei tarkim riesutu nedeciau,skonis labai pasikeistu ar ne?
Na, aišku, kažkiek pasikeistų, bet gi čia skonio reikalas - dedi tai, kas patinka
Savo pyragą šiandien kepiau iki pusės 4ryto
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
Dariau iš trečdalio normos. Prieš tai pusę vaisių sulaisčiau romu, palaikiau gal 5val. Kepiau valandą, žiūriu, viršus ruoduoja, pagaliuku patikrinus lyg ir nežalia, tai ir išjungiau
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Atėjau čia, paskaičiau, ką vakar prirašėte, kad kept valandą, o po to dar tiek pat uždengus, tai vis tik, sakau, reiktų dar pakept - o ir prapjovus jis toks minkštas nuo vaisų sulčių atrodė, nors gal ir ne žalias jau. Tai vat taip su pertrauka, kol įkaito iš naujo orkaitė, prablūdijau iki paryčių
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Šįryt paragavau - skonis pasakiškas - matyt kažką gero duoda ir mirkymas rome, ir tai, kad sulčių įspaudžiau reikiamą kiekį, nes toks saldžiarūgštis gavosi
![rolleyes.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Dar sutarkavau gabalą imbiero šaknies, nuo jos kvepas
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
Turiu įtarimą, kad gali nesulaukt ir šitas pyragas Kalėdų (nes pirmasis laaabai jau daug ragautojų komplimentų sulaukė), tai šiąnakt bandysiu kept dar vieną
Na ir dar prie visos litanijos pridėsiu - miltų, rodos, įdėjau tiek, kiek reikia, bet man jis anaiptol nesigavo sausas
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
Tai kaip čia yra - gal kad skarda mano siaura ir aukšta (35-12-8) ir ta drėgmė iš vaisių niekur neišgaruoja, nes mama kepė plačioj skardoj, tai jai gavosi tokia trapi, smėlinė tešla