QUOTE(Laimuske @ 2008 11 18, 10:10)
O man visiskai nesigavo sitas pyragas
O tai jau graziai kepe, taip skaniai kvepejo..............
ir neiskepe..............
Gal mano virykle bloga, virsus taip graziai apkepe. Kepiau dvi valandas (temp150).....
NU pikta dabar kaip velnias, tik dar nezinau ant ko.
Sitiek produktu sunaudojau ir veltui. Viskas i siuksline.
O tai jau graziai kepe, taip skaniai kvepejo..............
ir neiskepe..............
Gal mano virykle bloga, virsus taip graziai apkepe. Kepiau dvi valandas (temp150).....
NU pikta dabar kaip velnias, tik dar nezinau ant ko.
Sitiek produktu sunaudojau ir veltui. Viskas i siuksline.
Laimuska, tai reikejo kist dakept, tik kitu rezimu, kur kaitinimas is apacios pvz..
Na iškepiau pyragą, bet matyt kažkaip proporcijas ne visai gerai apskaičiavau.. Pyragas iškepė, tačiau visas viršus sutrukinėjo.. Taigi tokio grožio, kaip pas kažkurią mamką 9 puslapyje tikrai nesigavo.. Bet skanu, tiesa vaisiai kietoki.. tai čia gal taip ir turi būti, na paskui suminkštės?? pasidalinkit mamkos ..
nerandu japoniško aguonų pyrago, padėkit
QUOTE(jurginėlis @ 2008 11 26, 12:22)
nerandu japoniško aguonų pyrago, padėkit
Nu va, pasiknisau ir aš gerokai kol radau Japoniškas aguonų-obuolių pyragas tikiuosi, kad šito ieškojai
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 11 26, 11:36)
Na iškepiau pyragą, bet matyt kažkaip proporcijas ne visai gerai apskaičiavau.. Pyragas iškepė, tačiau visas viršus sutrukinėjo.. Taigi tokio grožio, kaip pas kažkurią mamką 9 puslapyje tikrai nesigavo.. Bet skanu, tiesa vaisiai kietoki.. tai čia gal taip ir turi būti, na paskui suminkštės?? pasidalinkit mamkos ..
Na, tas pyragas pas mane irgi truputuka sutrukinejo, bet nedaug. Nuo stovejimo jis suminkstes ir tie itrukimai ne taip kris i akis. Beje, pries patiekiant gali apibarstyti ji cukraus pudra Pasisleps trukumai Vaisiai pradzioje ir turi buti kietoki, nuo laiko suminkstes
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 26, 14:11)
Na, tas pyragas pas mane irgi truputuka sutrukinejo, bet nedaug. Nuo stovejimo jis suminkstes ir tie itrukimai ne taip kris i akis. Beje, pries patiekiant gali apibarstyti ji cukraus pudra Pasisleps trukumai Vaisiai pradzioje ir turi buti kietoki, nuo laiko suminkstes
Na nuraminai, bet šiaip jis ir dabar skanus, atsikandi, tai pirmas pojūtis saldumas, poto gal siek tiek rūgštelės pasijaučia, o pabaigoj sodrus riešutų skonis, na visa skonių paletė Kol kas esu patenkinta, žiūrėsim kaip toliau bus..
QUOTE(RiMami @ 2008 11 26, 13:07)
Nu va, pasiknisau ir aš gerokai kol radau Japoniškas aguonų-obuolių pyragas tikiuosi, kad šito ieškojai
Manu kad sitas , tik as visad dedu truputi daugiau manu ir koki sauksta miltu. Man perskystas is tu 8 s. manu gaunas. O siaip pyragas superinis .
Man tas kur daug vaisiu nepatiko, o diedas isjuoke kad 2 men. rauginu kaip pelesini suri . Pries valgant paklause ar neuzsilenks . Na ir visi kiti neliko suzaveti, gal per didelio stebuklo tikejomes
Laba,
Noriu paklaust del Bea Šveicariško riešutunio pyrago Ar tešlai tikrai nereikia kepimo miltelių? Aš kepiau jį ir tešla kiek keistoka pasirodė O gal nemokėjau jos sukapot
Noriu paklaust del Bea Šveicariško riešutunio pyrago Ar tešlai tikrai nereikia kepimo miltelių? Aš kepiau jį ir tešla kiek keistoka pasirodė O gal nemokėjau jos sukapot
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 28, 00:40)
O kur jis yra ??? gal galima butu nuorodele
Šveicariškas riešutų pyragas (pirminis receptas) Šveicariškas riešutų pyragas (pakoreguotas )
Sveikos, sugalvojau aš šįvakar kūčiukų išsikept, tik žiūriu, kad pas mane tik sausos mielės, gal kuri žinot, kaip su jomis reikia? turbūt nereikia su cukrum maišyti? o kildinti reikia su tom sausom mielėm? Nelabai aš kepu iš mielinės tešlos, baisi jinai man kažkokia Tai ir nenutuokiu .... o ir receptų kūčiukų žiaaaauriai daug esu prisirinkus, nė nežinau kuriuos dabar reikės kepti.... Ai, žodžiu vėl mane mielės išgąsdino....