Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

Kaip tik dabar kepu ta kaledini dziovintu vaisiu pyraga.. ax.gif Ziuresim kas gausis, nes man kazko tesla skystoka pasirode.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2008 11 18, 10:10)
O man visiskai nesigavo sitas pyragas  cry.gif  cry.gif

O tai jau graziai kepe, taip skaniai kvepejo..............  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

ir neiskepe.............. cry.gif
Gal mano virykle bloga, virsus taip graziai apkepe. Kepiau dvi valandas (temp150).....
NU pikta dabar kaip velnias, tik dar nezinau ant ko.  bash.gif

Sitiek produktu sunaudojau ir veltui. Viskas i siuksline.

Laimuska, tai reikejo kist dakept, tik kitu rezimu, kur kaitinimas is apacios g.gif pvz..
Atsakyti
Na iškepiau pyragą, bet matyt kažkaip proporcijas ne visai gerai apskaičiavau.. Pyragas iškepė, tačiau visas viršus sutrukinėjo.. g.gif Taigi tokio grožio, kaip pas kažkurią mamką 9 puslapyje tikrai nesigavo.. Bet skanu, tiesa vaisiai kietoki.. g.gif tai čia gal taip ir turi būti, na paskui suminkštės?? pasidalinkit mamkos ..
Atsakyti
nerandu japoniško aguonų pyrago, padėkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 11 26, 12:22)
nerandu japoniško aguonų pyrago, padėkit ax.gif

Nu va, pasiknisau ir aš gerokai kol radau doh.gif Japoniškas aguonų-obuolių pyragas tikiuosi, kad šito ieškojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 11 26, 11:36)
Na iškepiau pyragą, bet matyt kažkaip proporcijas ne visai gerai apskaičiavau.. Pyragas iškepė, tačiau visas viršus sutrukinėjo..  g.gif Taigi tokio grožio, kaip pas kažkurią mamką 9 puslapyje tikrai nesigavo.. Bet skanu, tiesa vaisiai kietoki..  g.gif tai čia gal taip ir turi būti, na paskui suminkštės?? pasidalinkit mamkos ..

Na, tas pyragas pas mane irgi truputuka sutrukinejo, bet nedaug. Nuo stovejimo jis suminkstes ir tie itrukimai ne taip kris i akis. Beje, pries patiekiant gali apibarstyti ji cukraus pudra mirksiukas.gif Pasisleps trukumai biggrin.gif Vaisiai pradzioje ir turi buti kietoki, nuo laiko suminkstes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 26, 14:11)
Na, tas pyragas pas mane irgi truputuka sutrukinejo, bet nedaug. Nuo stovejimo jis suminkstes ir tie itrukimai ne taip kris i akis. Beje, pries patiekiant gali apibarstyti ji cukraus pudra  mirksiukas.gif  Pasisleps trukumai  biggrin.gif  Vaisiai pradzioje ir turi buti kietoki, nuo laiko suminkstes  thumbup.gif

Na nuraminai, bet šiaip jis ir dabar skanus, atsikandi, tai pirmas pojūtis saldumas, poto gal siek tiek rūgštelės pasijaučia, o pabaigoj sodrus riešutų skonis, na visa skonių paletė biggrin.gif Kol kas esu patenkinta, žiūrėsim kaip toliau bus.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 11 26, 13:07)
Nu va, pasiknisau ir aš gerokai kol radau doh.gif Japoniškas aguonų-obuolių pyragas tikiuosi, kad šito ieškojai biggrin.gif

Manu kad sitas smile.gif , tik as visad dedu truputi daugiau manu ir koki sauksta miltu. Man perskystas is tu 8 s. manu gaunas. O siaip pyragas superinis thumbup.gif wub.gif .
Man tas kur daug vaisiu nepatiko, o diedas isjuoke kad 2 men. rauginu kaip pelesini suri lotuliukas.gif . Pries valgant paklause ar neuzsilenks doh.gif lotuliukas.gif . Na ir visi kiti neliko suzaveti, gal per didelio stebuklo tikejomes g.gif
Atsakyti
Laba,

Noriu paklaust del Bea Šveicariško riešutunio pyrago Ar tešlai tikrai nereikia kepimo miltelių? Aš kepiau jį ir tešla kiek keistoka pasirodė ax.gif O gal nemokėjau jos sukapot g.gif
Atsakyti
O kur jis yra ??? unsure.gif gal galima butu nuorodele bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 28, 00:40)
O kur jis yra ??? unsure.gif gal galima butu nuorodele  bigsmile.gif

Šveicariškas riešutų pyragas (pirminis receptas) Šveicariškas riešutų pyragas (pakoreguotas biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos, sugalvojau aš šįvakar kūčiukų išsikept, tik žiūriu, kad pas mane tik sausos mielės, gal kuri žinot, kaip su jomis reikia? turbūt nereikia su cukrum maišyti? verysad.gif o kildinti reikia su tom sausom mielėm? g.gif Nelabai aš kepu iš mielinės tešlos, baisi jinai man kažkokia blush2.gif lotuliukas.gif Tai ir nenutuokiu .... o ir receptų kūčiukų žiaaaauriai daug esu prisirinkus, nė nežinau kuriuos dabar reikės kepti.... blink.gif tongue.gif Ai, žodžiu vėl mane mielės išgąsdino.... blush2.gif
Atsakyti