Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

Na ir aš tuo kalėdiniu pyragu susigundžiau - dabar jau pašautas į orkaitę kepa. Jau kaip nekantrauju pamatyt, ar viskas jam bus gerai - sunku šitas dvi valandas bus ištvert. Kažkaip mano pyrage kol kas labai mažai tešlos atrodo - tik vaisiai ir riešutai - bet gal taip ir turi būti? Kur jį, tokį dideliausią, iškeptą aš padėsiu, dar irgi nesugalvojau. Raportuosiu vėliau, kaip pavyko ax.gif
Atsakyti
Pyragas, rodos, iškepė puikiausiai, bet ir aš susiduriu su problema, kad negaliu jo išimt iš skardos, baudžiasi sutrupėti. Gal galit ką nors patarti gudraus? blush2.gif
Atsakyti
Bandyk skarda su visu pyragu apversti ant tokio pat plocio padeklo , uzdek padekla ant pyrago , tada su visa skarda apversk ( as manau tu buvai itiesusi koki nors popieriu ?) ar jis tau prie dugno prilipo ?
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 20, 21:42)
Bandyk skarda su visu pyragu apversti ant tokio pat plocio padeklo , uzdek padekla ant pyrago , tada su visa skarda apversk ( as manau tu buvai itiesusi koki nors popieriu ?) ar jis tau prie dugno prilipo ?


Ne, neprilipo, tiesiog kadangi didelis, nestoras ir gavosi minkštokas, tai nori lūžinėti, kai bandau išimti. Ačiū už patarimą 4u.gif , einu žongliruoti skardomis, padėklais ir aliuminio folija. Tikiuosi, iš jo kas nors liks, kol apvyniosiu ir saugiai padėsiu. Va, pasirodo, ne tik tešlą sumaišyti ir iškepti neprisvilinant reikia mokėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine @ 2008 11 20, 21:09)
Pyragas, rodos, iškepė puikiausiai, bet ir aš susiduriu su problema, kad negaliu jo išimt iš skardos, baudžiasi sutrupėti. Gal galit ką nors patarti gudraus?  blush2.gif



As is skardos pyraga traukiu tik kita diena, kai jis buna atveses ir sutvirtejes. Pries tai bunu i skarda idejusi sviestinio popieriaus. Si karta man tiesiog pavyko uz to sviestinio popieriaus ji paimti ir iskelti, o pernai tai apverciau ant padeklo. Bet svarbu, kad tas pyragas butu gerai atveses.
Atsakyti
as pernai kai kepiau per visa bleka, tai isemiau juostomis. jau atvesusi... vistiek gi ji pjaustysite gabaleliais... man atrodo 3 juostas is blekos padariau... tada tikrai nesunkiai issieme. o ir siaip tada galima viena kokia juosta paragauti ax.gif ir suragauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 21 lapkričio 2008 - 08:12
Pries du men pyraga kept? blink.gif o kodel??????

Jau supratau 4u.gif gal ir man issikept lotuliukas.gif ar skanus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 21 lapkričio 2008 - 15:53
Nu suviliojote ir mane su tuo kalediniu pyragu biggrin.gif bandysiu ir as kuria diena issikepti pabandymui ax.gif
Atsakyti
Šiandien naktį kepiau Sonatinos imbierinius sausainukus, taip sakant, demo versiją iš pusės normos, norėjau pabandyt prieš kepant Kalėdoms rolleyes.gif Na, pastebėjimai būtų tokie: kadangi radau rekomendacijas internete, kad reikia kočioti tešlą kuo ploniau, tai taip ir stengiausi biggrin.gif Vis tik persistengt labai nereikėtų, nes tie plonieji laaabai greit suskrunda ir lieka tokie traškučiai, bent man skanesni tie truputį storesni, kaip 2 monetų storumo rolleyes.gif Palyginimui, gaunasi labiau panašūs į "Rūtos" kepamus, nei į "Skonio ir kvapo" mirksiukas.gif Prieskoniųkitąkart dėsiu daugiau, nes gavosi panašiau į meduolius, nei į imbierinius sausainėlius, nors dėjau trigubai tiek, kiek priklausytų pgal proporcijas g.gif Na, čia skonio reikalas turbūt, man skaniau, kai jaučiasi kaip reikiant bigsmile.gif Dėl kiekio: iš pusės normos man gavosi 2 didelės skardos. Šiandien patepliojau glajum iš cukraus pudros, pieno ir citrinų sulči, tik jis man taip keistai išdžiuvęs atrodo tarsi vietom adatėle pradurtas - čia reiktų suprast, kad oro pateko, ar kaip g.gif
Atsakyti
O jųs išsikepkite atrodo bea pasiūlytą pyragą su riešutais, nu skonis super , ir labai lengvai pagaminamas, tik manau kad riešutus reiktų smulkint, nes aš nevisus smulkinau , tai smulkinti prisigėrė skonio , nors nesmulkintus skanu kramtyt, nenusivyliau, gal dar truputuką cukraus mažiau į įdarą reiktų nes per saldu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 11 25, 12:11)
Šiandien naktį kepiau Sonatinos imbierinius sausainukus, taip sakant, demo versiją iš pusės normos, norėjau pabandyt prieš kepant Kalėdoms rolleyes.gif  Na, pastebėjimai būtų tokie: kadangi radau rekomendacijas internete, kad reikia kočioti tešlą kuo ploniau, tai taip ir stengiausi biggrin.gif  Vis tik persistengt labai nereikėtų, nes tie plonieji laaabai greit suskrunda ir lieka tokie traškučiai, bent man skanesni tie truputį storesni, kaip 2 monetų storumo rolleyes.gif  Palyginimui, gaunasi labiau panašūs į "Rūtos" kepamus, nei į "Skonio ir kvapo" mirksiukas.gif Prieskoniųkitąkart dėsiu daugiau, nes gavosi panašiau į meduolius, nei į imbierinius sausainėlius, nors dėjau trigubai tiek, kiek priklausytų pgal proporcijas g.gif  Na, čia skonio reikalas turbūt, man skaniau, kai jaučiasi kaip reikiant bigsmile.gif  Dėl kiekio: iš pusės normos man gavosi 2 didelės skardos. Šiandien patepliojau glajum iš cukraus pudros, pieno ir citrinų sulči, tik jis man taip keistai išdžiuvęs atrodo tarsi vietom adatėle pradurtas - čia reiktų suprast, kad oro pateko, ar kaip g.gif

o gal galima nuoroda i recepta?niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 11 25, 20:36)
o gal galima nuoroda i recepta?niekur nerandu doh.gif

http://sonatinos-rec...-su-medumi.html 4u.gif
Atsakyti