dekui Del pyrago as jau kaip ir rami, vakar maniau, kad nesigavo, bet atrodo per Kaledas valgysim labai skaniai. Beje, cia mano pirmas keptas pyragas nuo vaikystes. Vaikystej kepiau, o veliau tai sakiau, nezaisiu as cia su visokiais pyragais. Bet kai isejau i dekreta, atsirado daug laisvo laiko, landzioju po supermamas, matau kaip jus cia visokius skanestus gaminat, tai ir man noras pakilo Nors dar pasitikejimo savim truksta Siandien pvz balandelius pirma karta gyvenime gaminau, tai 4 valandas uztrukau
QUOTE(agee @ 2008 11 13, 19:36)
dekui Del pyrago as jau kaip ir rami, vakar maniau, kad nesigavo, bet atrodo per Kaledas valgysim labai skaniai. Beje, cia mano pirmas keptas pyragas nuo vaikystes. Vaikystej kepiau, o veliau tai sakiau, nezaisiu as cia su visokiais pyragais. Bet kai isejau i dekreta, atsirado daug laisvo laiko, landzioju po supermamas, matau kaip jus cia visokius skanestus gaminat, tai ir man noras pakilo Nors dar pasitikejimo savim truksta Siandien pvz balandelius pirma karta gyvenime gaminau, tai 4 valandas uztrukau
Svarbu, noras yra
MMMMMMMMMM................. Kaip cia viskas kalediska
Eisiu ir as jau siandien kazka gamint
Eisiu ir as jau siandien kazka gamint
kazkaip nerandu as to ilgai laikomo kaledinio pyrago recepto gal galit imesti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 13, 16:47)
pernai kepiau tiesiog orkaites skardoje. gavosi nestoras ir tikrai nesusviles. (tik neprisimenu ar is pilnos normos kepiau)
Nu jo, aš kepiau torto formoj 26 cm, tai ir aukštokas gavos, sunkiai kepė, todėl ir svilo , kitakart ir aš manau kepsiu blėkutėj
QUOTE(makalaika @ 2008 11 14, 14:25)
kazkaip nerandu as to ilgai laikomo kaledinio pyrago recepto gal galit imesti
pirmam sios temos poste yra nuoroda i DAIVAJOS kaledini pyraga.
ir as iskepiau ta garsuji Kaledini pyraga. didelis dekui recepto autorei . Dar neragavau ne trupynelio nors didele smalize esu , bet va dukra jau kampiuka nupjove, nespejus man jo paslepti bet dabar paslepiau , gal neras tik baisu kad pati iki svenciu nepamirsciau
kepiau zemoje blekuteje, kepe apie 1h30min. na savaitgali bandysiu namus pakvepinti meduoliais labai jau norisi uzuosti artejancias sventes
kepiau zemoje blekuteje, kepe apie 1h30min. na savaitgali bandysiu namus pakvepinti meduoliais labai jau norisi uzuosti artejancias sventes
mamy5, tai gal ir nebeverta niekuom dengti - tesla marmurine ir taip grazi Na nebent trupuciu sokoladinio glajaus Ir pagal skoni tiktu, ir papuostu siek tiek
O mes baigiam suslamst meduolius kaledinius
O mes baigiam suslamst meduolius kaledinius
o vat aš bijau kept šitą kalėdinį pyragą, prieš porą metų kepiau, tai man vaisiai ir pasvilo, teko jį apipjaustyt, ir valgėm brandintą kokią savaitę nes kepiau prieš kalėdas, Aš bendrai vengiu kept ką nors su razinom, nes kur išlenda iš tešlos man jos svyla
Bet turbūt kepsiu tą pyragą, nereikalas čia NEKEPT Kalėdinio SM pyrago
o meduoliukus puošiu glajum,pagamintu iš Danske Sugar cukraus pudros, ta pudra yra rožinė, balta , ruda ir gal dar kokios nors spalvos
Bet turbūt kepsiu tą pyragą, nereikalas čia NEKEPT Kalėdinio SM pyrago
o meduoliukus puošiu glajum,pagamintu iš Danske Sugar cukraus pudros, ta pudra yra rožinė, balta , ruda ir gal dar kokios nors spalvos