Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

Agee , na negaliu , kai pamatau ta tavo avatara , taip linksma pasidaro ant dusios , toks jis mielas wub.gif , o pyragas ir turi buti saldus , todel jis tiek ir gali stoveti iskeptas , cukrus kaip koncervantas mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui mirksiukas.gif Del pyrago as jau kaip ir rami, vakar maniau, kad nesigavo, bet atrodo per Kaledas valgysim labai skaniai. Beje, cia mano pirmas keptas pyragas nuo vaikystes. Vaikystej kepiau, o veliau tai sakiau, nezaisiu as cia su visokiais pyragais. Bet kai isejau i dekreta, atsirado daug laisvo laiko, landzioju po supermamas, matau kaip jus cia visokius skanestus gaminat, tai ir man noras pakilo lotuliukas.gif Nors dar pasitikejimo savim truksta blush2.gif Siandien pvz balandelius pirma karta gyvenime gaminau, tai 4 valandas uztrukau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2008 11 13, 19:36)
dekui  mirksiukas.gif  Del pyrago as jau kaip ir rami, vakar maniau, kad nesigavo, bet atrodo per Kaledas valgysim labai skaniai. Beje, cia mano pirmas keptas pyragas nuo vaikystes. Vaikystej kepiau, o veliau tai sakiau, nezaisiu as cia su visokiais pyragais. Bet kai isejau i dekreta, atsirado daug laisvo laiko, landzioju po supermamas, matau kaip jus cia visokius skanestus gaminat, tai ir man noras pakilo  lotuliukas.gif Nors dar pasitikejimo savim truksta  blush2.gif Siandien pvz balandelius pirma karta gyvenime gaminau, tai 4 valandas uztrukau  doh.gif

Svarbu, noras yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko , kita karta 3 uztruksi , paskui 2 , galiausiai ant smugio padarysi biggrin.gif
Atsakyti
MMMMMMMMMM................. Kaip cia viskas kalediska smile.gif

Eisiu ir as jau siandien kazka gamint ax.gif
Atsakyti
kazkaip nerandu as to ilgai laikomo kaledinio pyrago recepto ax.gif gal galit imesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 13, 16:47)
pernai kepiau tiesiog orkaites skardoje. gavosi nestoras ir tikrai nesusviles. (tik neprisimenu ar is pilnos normos kepiau)

Nu jo, aš kepiau torto formoj 26 cm, tai ir aukštokas gavos, sunkiai kepė, todėl ir svilo , kitakart ir aš manau kepsiu blėkutėj
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 11 14, 14:25)
kazkaip nerandu as to ilgai laikomo kaledinio pyrago recepto  ax.gif  gal galit imesti  blush2.gif

pirmam sios temos poste yra nuoroda i DAIVAJOS kaledini pyraga.
Atsakyti
clap.gif ir as iskepiau ta garsuji Kaledini pyraga. didelis dekui recepto autorei aciuks.gif . Dar neragavau ne trupynelio didis.gif nors didele smalize esu , bet va dukra jau kampiuka nupjove, nespejus man jo paslepti doh.gif bet dabar paslepiau , gal neras topsecret.gif tik baisu kad pati iki svenciu nepamirsciau hihihi.gif
kepiau zemoje blekuteje, kepe apie 1h30min. na savaitgali bandysiu namus pakvepinti meduoliais smile.gif labai jau norisi uzuosti artejancias sventes hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiukeee: 14 lapkričio 2008 - 22:15
Sveikutės,labai atsiprašau kad ilindau čia .Bet va norisi ir man pasirodyti ką sumąsčiau kalėdoms. user posted image .Tai va kepiau iš marmurinio kekso tešlos.Galvoju tik kuom padengti??? 4u.gif Blėkutes pirkau iki parduotuvėj po 5 lt.
Atsakyti
mamy5, tai gal ir nebeverta niekuom dengti - tesla marmurine ir taip grazi bigsmile.gif Na nebent trupuciu sokoladinio glajaus g.gif Ir pagal skoni tiktu, ir papuostu siek tiek mirksiukas.gif
O mes baigiam suslamst meduolius kaledinius blush2.gif
Atsakyti
o vat aš bijau kept šitą kalėdinį pyragą, prieš porą metų kepiau, tai man vaisiai ir pasvilo, teko jį apipjaustyt, ir valgėm brandintą kokią savaitę ax.gif nes kepiau prieš kalėdas, Aš bendrai vengiu kept ką nors su razinom, nes kur išlenda iš tešlos man jos svyla doh.gif
Bet turbūt kepsiu tą pyragą, nereikalas čia NEKEPT Kalėdinio SM pyrago 4u.gif

o meduoliukus puošiu glajum,pagamintu iš Danske Sugar cukraus pudros, ta pudra yra rožinė, balta biggrin.gif , ruda ir gal dar kokios nors spalvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 15 lapkričio 2008 - 11:39