sveikutes,
pasakykit prasau,kur vilniuj rasti prieskoniu misinio meduoliams
Sveikos Gal kuri nors žino paprastų kalėdinių sausainių receptą? Bet kad būtų greit paruošiami ir skanūs
QUOTE(Kozete @ 2007 11 29, 11:38)
Japoniškas aguonų - obuolių pyragas:
8 kiaušiniai
250 g margarino
200 g cukraus
300 g aguonų
600 g obuolių
8 šaukšteliai manų košės
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
migdolų aliejaus kelis lašus
Razinų jei patinka saują
Recepte parašyta, kad reikia mano košės. Kas kepėte dėjote manų košę ar manų kruopas?
Jei dėjote manų košę, tai kokiu santykiu pieną su kruopom virėte?
8 kiaušiniai
250 g margarino
200 g cukraus
300 g aguonų
600 g obuolių
8 šaukšteliai manų košės
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
migdolų aliejaus kelis lašus
Razinų jei patinka saują
Recepte parašyta, kad reikia mano košės. Kas kepėte dėjote manų košę ar manų kruopas?
Jei dėjote manų košę, tai kokiu santykiu pieną su kruopom virėte?
as dariau ir taip ir taip man su manu kose lyg ir skaniau gavosi.. o kose dariau tokia tirsta labai..
QUOTE(kakarieku @ 2007 11 29, 22:53)
as svtg kepiau kaledu nameli, isejo truputi kreivas selivas, bet uztat su meile darytas
nerealu... ir ta bobike salia namelio
o aš bandžiau tuos sausainius su langeliais, kur šios temos pirmam poste idėjau... nepavyko jie man. 1. saldainiu smulkinimas labai jau komplikuotas darbas 2. nors ir tokiok kokios nurodyta temp dariau ir kepiau tiek laiko, vistiek man išburbuliavo tas saldainis. pats sausainis tai labai skanus gavosi, tik va tie langeliai nelabai pavyko...
QUOTE(laurindre @ 2007 11 22, 10:11)
Aš sekmadienį irgi išsikepiau "Kalėdinį" pyragą. Kepiau iš pusės normos. Gavosi vienas didelis 28 cm, o kitas mažiukas kekso formoje, bet nepilnas. Didelį pasidėjau "brandinti", o mažiuką ragaujam, tiksliau visus vaišinu Man jis ir dabar skanus ir per kalėdas pernai skanus buvo ir visiems patiko Nieko jis man nepersausas Žodžiu, galima ir nelaukti kalėdų, valgyti
o čia tas garsusis ir skanusis "Kalėdinis" pyragas kepamas pagal Daivajos receptą ar bea? Norėčiau ir aš pabandyti, bet nžn, kuris skanesnis gaunasi
QUOTE(liepa99 @ 2007 12 01, 17:46)
o čia tas garsusis ir skanusis "Kalėdinis" pyragas kepamas pagal Daivajos receptą ar bea? Norėčiau ir aš pabandyti, bet nžn, kuris skanesnis gaunasi
Aš kepiau pagal Daivajos receptą. Man jis labai skanus Vieną mažiuką jau išdegustavau, dabar ir kitą atsipjoviau Reikia dar vieną išsikepti, iki kalėdų neužteks
QUOTE(MAMICY @ 2007 11 26, 15:58)
praeitos temos populiariausi kepiniai
MAMICY balionas tau už tokį darbą, kad surinkai tiek nuorodėlių
Net susigėdau, kad ir mano įtraukei
Jų jau senai nebėra Ryt žadu vėl kepti. Ir dar norėčiau šokoladinių išsikepti, vietoj sviesto dėti šokoladą, tik nežinau ar pavyks Gal esat taip eksperimentavusios?
QUOTE(kakarieku @ 2007 11 29, 22:53)
as svtg kepiau kaledu nameli, isejo truputi kreivas selivas, bet uztat su meile darytas
Namelis super
QUOTE(MAMICY @ 2007 11 30, 08:15)
nerealu... ir ta bobike salia namelio
Aš ten dar diedą įžiūriu
QUOTE(laurindre @ 2007 12 01, 19:16)
Aš kepiau pagal Daivajos receptą. Man jis labai skanus Vieną mažiuką jau išdegustavau, dabar ir kitą atsipjoviau Reikia dar vieną išsikepti, iki kalėdų neužteks
O prieš valgydami sulaistėt kuom nors stipresniu ? Noriu skaaaaniai padaryti, nes tai bus pirmasis mano keptas saldėsis
QUOTE(liepa99 @ 2007 12 01, 22:16)
O prieš valgydami sulaistėt kuom nors stipresniu ? Noriu skaaaaniai padaryti, nes tai bus pirmasis mano keptas saldėsis
Dar iš tos pačios serijos... Žiūriu pagal Daivajos receptą reikia vaisius sulaistyti alkoholiu... O tai čia vadinasi, kad pyragą reikės greitai ir suvartoti? Ar galės jis stovėt iki kalėdų?
QUOTE(liepa99 @ 2007 12 02, 00:29)
Dar iš tos pačios serijos... Žiūriu pagal Daivajos receptą reikia vaisius sulaistyti alkoholiu... O tai čia vadinasi, kad pyragą reikės greitai ir suvartoti? Ar galės jis stovėt iki kalėdų?
Tai kad pgl DAivajos nereikia nieko niekuo laistyti. cia tik kas nori "pasilaisto"...
pas mane tas pyragas kalėdų tikrai nebesulauks, nes visiems po kasnelį vis prie kavos atpjaunu... jau pusė vieno suragavom...
Merginos padėkit, kur gauti kalėdinių formelių meduoliams - žvaigždučių, eglučių ir pan. Bet ko kalėdiško. Niekur nerandu
Mintis su trafaretais iš kartono man nelabai patinka, nes tikrai nepadarysiu gražiai.
Veiksmas Vilniuje.
Mintis su trafaretais iš kartono man nelabai patinka, nes tikrai nepadarysiu gražiai.
Veiksmas Vilniuje.