Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

Grazus meduoliukai thumbup.gif
Atsakyti
Oi, merginos, šiuo metu praėjo valanda, kaip kepa daivajos kalėdinis pyragas. Viskas verda ir kunkuliuoja. Neįsivaizduoju, kuo tai baigsis. Negi ta košė virs į pyragą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(atira @ 2008 11 11, 22:37)
Oi, merginos, šiuo metu praėjo valanda, kaip kepa daivajos kalėdinis pyragas. Viskas verda ir kunkuliuoja. Neįsivaizduoju, kuo tai baigsis. Negi ta košė virs į pyragą?  g.gif

keista, man pati tešla jau kietoka buvo, tokia tirštos grietinės. tai įmaišius vaisius, sunkiai maišėsi g.gif iškepės jis normalus gavosi, dabar jau kelios dienos stovi supakuotas, tai prapjoviau paragauti - laba skanu smile.gif
Atsakyti
Va va , as vakar iskepiau , pyraga - sriuba , tik pagal kita recepta , skrido i siukslyna hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 11, 23:46)
Va va , as vakar iskepiau , pyraga - sriuba , tik pagal kita recepta , skrido i siukslyna hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Mačiau to jūsų pyrago foto, man jis lb skaniai atrodė wub.gif tik aišku, jei viduj košė - tai jau ne kas schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atira @ 2008 11 11, 23:37)
Oi, merginos, šiuo metu praėjo valanda, kaip kepa daivajos kalėdinis pyragas. Viskas verda ir kunkuliuoja. Neįsivaizduoju, kuo tai baigsis. Negi ta košė virs į pyragą?  g.gif

Na, ir kaip gavosi? Ar sutirštėjo "sriuba"? biggrin.gif Kepiau, tai irgi abejojau, ar pavyks, maniau, sugadinau, nes miltų "pagailėjau", dėjau keliais šaukštais mažiau, nes ir taip tiršta atrodė... kol neįdėjau kept ir sviestas neišsilydė doh.gif Na, virė, virė jis 1,5val, parudavo ir apsitraukė viršus, pabadžius su pagaliuku lyg ir nebe žalia tešla lipo, tik šiaip riebu g.gif Kitą dieną sustingęs buvo, kvepia pasakiškai bigsmile.gif Suvyniojau į foliją ir palikau. Tikiuosi, kad išsilaikys iki Kalėdų, kad ir minkštesnis gavosi, negu turėtų (bent iš nuotraukų sprendžiant, kur kitos kepė, tai jis toks sausokas turėtų būt), juk iškept tai iškepė g.gif Ar klystu?
Atsakyti
O as kaip tik dabar maisau daivajos pyrago tesla. Kai iskeps, parasysiu, kas gavosi. Beje, si pyraga tai zadu suvalgyti, ir jei patiks, tai tuomet kartosiu jau Kaledoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2008 11 12, 14:10)
O as kaip tik dabar maisau daivajos pyrago tesla. Kai iskeps, parasysiu, kas gavosi. Beje, si pyraga tai zadu suvalgyti, ir jei patiks, tai tuomet kartosiu jau Kaledoms  rolleyes.gif

Taigi jo esme yra "gulejime ir pribrendime" Reikia kad prasigertu visai kvapais bei skoniais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kol neprapjautas , tai turi ir forma ir lygtai nespietnas , o vidu reikejo issemti samciu , liko tik krastai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 12, 15:26)
Taigi jo esme yra "gulejime ir pribrendime" Reikia kad prasigertu visai kvapais bei skoniais. mirksiukas.gif

Zinau zinau mirksiukas.gif . Taciau vdrug prapjausiu per Kaledas, o jis koks nors nepavykes pasirodys. Manau, kad jei skanus bus dabar, tai kepsiu ir brandinsiu Kaledom. Tuomet dar skanesnis bus rolleyes.gif
Bet man ta tesla tai idomi pasirode. Kai sudejau visus vaisius ir riesutus (kepu is puses porcijos), tai gavosi ne tesla, o vieni diovinti vaisiai sulipdyti teslos mase, kurios net nebesimato. Maisiau su dideliu saukstu, tai galvojau, kad jis man sulinks - tokia kieta tesla buvo blink.gif . Dabar pyragas jau beveik valanda kaip kepa ir kad ten kas nors kunkuliuotu, tai nenusimato, nebent vaisiai istirptu.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 12, 14:26)

Eikit sau, man tai nueztektu kantrybes toki pyraga kepti, kuri reiketu brandinti ir kazko laukti blush2.gif
Beje, meduolius mes po truputi naikinam... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2008 11 12, 16:02)
Zinau zinau  mirksiukas.gif . Taciau vdrug prapjausiu per Kaledas, o jis koks nors nepavykes pasirodys. Manau, kad jei skanus bus dabar, tai kepsiu ir brandinsiu Kaledom. Tuomet dar skanesnis bus  rolleyes.gif
Bet man ta tesla tai idomi pasirode. Kai sudejau visus vaisius ir riesutus (kepu is puses porcijos), tai gavosi ne tesla, o vieni diovinti vaisiai sulipdyti teslos mase, kurios net nebesimato. Maisiau su dideliu saukstu, tai galvojau, kad jis man sulinks - tokia kieta tesla buvo  blink.gif . Dabar pyragas jau beveik valanda kaip kepa ir kad ten kas nors kunkuliuotu, tai nenusimato, nebent vaisiai istirptu.

Taip ir turi buti - labai mazai teslos. Kaip iskepes atrodo? Skaniai kvepia? blush2.gif
Atsakyti