mergaitės, klausiau prieš kelis puslapius ir negavau atsakymo. Kiek, laiko jūs laikote iškeptus meduolius?
QUOTE(Owly @ 2007 12 19, 21:53)
Man pagal tą receptą gavosi kaip akmenys, kietesni už bet kokius džiuvėsius
Dėl to antrą kartą ir kepiau pagal receptą su grietine, ir gavosi normalaus sausaininio tipo meduoliai
Dėl to antrą kartą ir kepiau pagal receptą su grietine, ir gavosi normalaus sausaininio tipo meduoliai
o koks čia receptas, tas su grietine?
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2007 12 19, 22:18)
Svarbu neperkept meduolių. Praeitais metais kai kepiau Bea meduolius gavosi minkšti, bet kuriuos truputį per ilgai palaikiau orkaitėje kietesni. Jie perdžiūna vargšeliai. Dar kilo mintis - ar neturi įtakos medaus, cukraus šildymas. Pavyzdžiui jei užvirini šį mišinį, meduoliai gali būti kieti?
Va va, pas mane buvo nemažai tokių, dar kaip tik pabandymui atidariau labiausiai sukepusius (aišku, nesusvilusius). Na žiūrėsiu, jei kiti bus minkštesni, tada kepsiu dar kartą.
O klausykit, jei jau aš palaikau tuose indeliuose, tarkim, jei suminkštėja kažkiek, ir jei po paros aš juos iš ten išimu, tai jau nebesukietės?
QUOTE(Kaja @ 2007 12 19, 21:40)
mergaitės, klausiau prieš kelis puslapius ir negavau atsakymo. Kiek, laiko jūs laikote iškeptus meduolius?
Kol niekas nesuvalgo Gal pora savaičių pavyko jiems išgyvent Jau nebepamenu
QUOTE(Lock @ 2007 12 19, 21:44)
o koks čia receptas, tas su grietine?
Štai šis
Specialiai kelis palikau nesudėtus į indą, bet vis tiek minkšti gavos Beje, kepiau pirmuosius 7min., nes plonyčius padariau, o kitus 9-10 min ir gavos Nors MB kaip tik norėjo kietesnių
Papildyta:
Oho kiek ilgai įmanoma išlaikyt Matyt ne pas kokius smaližius, nes pas mus dar šiandien neliktų jei duočiau
Papildyta:
QUOTE(Owly @ 2007 12 19, 21:49)
Kol niekas nesuvalgo Gal pora savaičių pavyko jiems išgyvent Jau nebepamenu
Oho kiek ilgai įmanoma išlaikyt Matyt ne pas kokius smaližius, nes pas mus dar šiandien neliktų jei duočiau
QUOTE(Mulan @ 2007 12 19, 22:36)
Oho kiek ilgai įmanoma išlaikyt Matyt ne pas kokius smaližius, nes pas mus dar šiandien neliktų jei duočiau
Na vaikų nėra, o kitiems visų iš karto irgi nedaviau Darbo gaila, kad per vieną vakarą suvalgyti Gana ir po pora sausainiukų prie kavos ar arbatos
Tiesa, norėjau kelis paslėpti ir apie mėnesį palaikyti, pažiūrėti kas būtų, nes juk sakoma, kad prieš mėnesį reikia juos kepti, bet kažkaip nespėjau paslėpti
bea receptas
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 21:28)
Sveikutės;)
Pasirodysiu turbūt kaip nukritusi iš mėnulio, bet kas tas bea receptas?
dėkoju;)
Pasirodysiu turbūt kaip nukritusi iš mėnulio, bet kas tas bea receptas?
dėkoju;)
O mes tai daug meduoliukų prisikepam, pridovanojam artimiesiems, bet ir namie prislapstom, tai skaniausi būna tie, kuriuos randam, pvz. vasario mėn . Rimtai, pernai į darbą buvau atsinešus ir netyčia stalčiuj užkišau, o paskui radau - mmmmmmmmmmm. Minkšti ar keiti, čia jau skonio reikalas. man asmeniškai skaniau gal būtų minkštesni, bet ir tie kietuliai šauniai tirpsta burnoje prie arbatos ar su pienuku.
QUOTE(Lock @ 2007 12 19, 20:40)
Man gavosi keitumo kaip džiuvėsėliai.
Tikiuosi, kad paminštės per kelias dienas šiek tiek.
Tikiuosi, kad paminštės per kelias dienas šiek tiek.
Kai iškepiau ir aš išsigandau, kad bus kieti, kaip džiuvėsiai. Bet ištepus glajumi sudėjau sandariai ir man jie per naktį suminkštėjo Storesni buvo minkštesni, tai gal ir tu juos labai plonyčius kočiojei? Ir kepiau saviškius vos 7 minutes.
QUOTE(roka @ 2007 12 20, 00:50)
Kai iškepiau ir aš išsigandau, kad bus kieti, kaip džiuvėsiai. Bet ištepus glajumi sudėjau sandariai ir man jie per naktį suminkštėjo Storesni buvo minkštesni, tai gal ir tu juos labai plonyčius kočiojei? Ir kepiau saviškius vos 7 minutes.
Aš savo plonus dariau. O kepė labai greit, kažkur irgi 7 min.
QUOTE(Lock @ 2007 12 20, 09:12)
Aš savo plonus dariau. O kepė labai greit, kažkur irgi 7 min.
Kepu pagal BEa receptą jau antri metai ir jie gaunasi minkštučiai minkštučiai, praitais metai radau forume, kad reikia į dėžutes įdėti po obuolį, ir žinot suveikia kaip reikalas , matyt jis atiduoda savo drėgmę sausainiam
Pabandykit merginos kurioms kieti gavosi , kantrybės ir jie tikrai suminkštės
QUOTE(Eima @ 2007 12 19, 10:50)
Kepiau ne kartą šitą. Laabaai skanus Bet pjaustant tikrai byra, nes tešla gi tokia. Jei nori dovanų, geriau kepk mažuliukus kaip pyragaičius.
Aciu
QUOTE(Muka @ 2007 12 20, 09:40)
Kepu pagal BEa receptą jau antri metai ir jie gaunasi minkštučiai minkštučiai, praitais metai radau forume, kad reikia į dėžutes įdėti po obuolį, ir žinot suveikia kaip reikalas , matyt jis atiduoda savo drėgmę sausainiam
Pabandykit merginos kurioms kieti gavosi , kantrybės ir jie tikrai suminkštės
Pabandykit merginos kurioms kieti gavosi , kantrybės ir jie tikrai suminkštės
Kaip suprasti po obuolį? Po cielą ar kaip nors padalintą per pusę?