QUOTE(mandalina @ 2005 07 12, 10:36)
O kas iš jūsų dažniausiai vaiką į daržą veda? Tu ar vyras? Kas tuo atveju, kai jis grįžta po naktinės pamainos? Kaip derinate šiuos dalykus?
Vaiką į darželį dažniausiai veda vyras. Beje, taip daryti rekomenduočiau visoms mamoms, jei turit tokią galimybę. Ir vaikučiui papraščiau, lengviau daržely pasilieka, ir pačiai mamytei ne taip širdį skauda, kai negirdi to klyksmo... Nesvarbu, kad jis po minutės nutyla, bet vis tiek širdį sopa...
Mano vyras dirba ne pamainom, o paromis. Naktį jis miega, tik ne namie, o darbe. Kadangi darbe turi būti iki 7, mes puikiausiai suderinam tuos dalykus. Jis grįžta, aš būnu jau atsikėlus, dažniausiai ir vaikas jau atsikėlęs būna. Tada tetis veža mažąją į darželį, o mane į darbą
QUOTE(Rimukas @ 2005 07 12, 10:52)
...Pas mus kazkaip priimta tokie variantai, kaip : ieskau darbo, galiu dirbti indu ploveja, sarge, aukle... maciau keleta tokiu skelbimu... tipo galiu dirbti bet kuo, nu dar ir aukle is bedos...
Jo, yra superinių, bet jos kainuoja ne 500 lt per mėnesį... Mes irgi porą turėjom (pasisakius esu juodajam auklių sąraše, mamos, prieš samdydamosi auklę paskaitinėkit tą sąrašą). Pirmoji vis mokė, kaip vaikus augint. Pensininkė buvo, jos supratimas apie vaikų aujklėjimą kardinaliai skyrėsi nuo manojo.
Antroji auklė, kaip ir Rimuko variantas, visą laiką kol pas mus dirbo, normalaus darbo ieškojosi, nelaiminga buvo ir nuskriausta. Geriausias numeris buvo, kai vyrą savaitei paguldė į ligoninę (operacijai), mūsų auklė tą savaitę galėjo tik vieną dieną iš penkių, kai vyrui operaciją darė
Gerai, kad darbdavys mano supratingas. Kitaip iš darbo, matyt, būčiau išlėkus. Po tos savaitės nusprendėm neeksperimentuot daugiau su auklėm, o leist į darželį. Beje, su aukle paliekant vaiką man ne ką mažiau skaudėjo širdį, nes klykė mažoji nežmoniškai. Net kaimynai pradėjo klausinėt, kas vaikui yra, nes po to dar pusę valandos verkdavo, auklė nesugebėdavo nuramint. O adržely vaikus pamato ir ašarų kaip nebuvę
Stop waiting for school to end, for a return to school, to lose ten pounds, to gain ten pounds, for work to begin, to get married, for Friday evening, for Sunday morning, waiting for a new car, for your mortgage to be paid off, for spring, for summer, for fall, for winter, for the first or the fifteenth of the month, for your song to be played on the radio, to die, to be reborn
before deciding to be happy. Enjoy every moment.