QUOTE(Milituke @ 2005 11 23, 19:44)
Manoji pupa lanko lopseli jau beveik menesi kasdien, pries tai dar menesi pabudavo po pora val, nes man taip buvo patogiau, nes taip dirbau. Pradzioj truputi paverkslendavo issiskiriant, bet tuoja pat, kai manes nebematydavo - nurimdavo. Nuo lapkricio 3d eina ir nei asarele nebenuriedejo Dziaugiuosi as ir dziaugiasi aukletojos, kad ji sitaip lengvai priprato Jos galvojo, kad bus sunku su mano maziuke, nes ji jauniausia grupeje (ten tik dvimetukai)
Dar metuku neturedama prasesi ant puodo, o dabar jau savaite vaiksciojam visai be pamperio labai dziugu, kad sia minti pasiule pati aukletoja, vadinasi as neapkraunu jos papildomu vaiko perrenginejimu, bet ir ji nori padeti maziukei priprasti nuolat prasytis
Labai dziaugiuosi, kad leidau i lopseli tokia maziuke, nors is pradziu labai dvejojau ir kaip visada visko teko isgirst
Tiesa, del ligu manau jei vaikas silpnesnis, jautriai reaguojantis i pasikeitimus, dazniau sirgs ir kolektyve, bet jei nelinkes sirgti, drasiai bendraujantis su svetimais - ligu tikimybe daug mazesne.
Sekmes, planuojancioms mazulius leisti i lopseli nuo metuku
Dar metuku neturedama prasesi ant puodo, o dabar jau savaite vaiksciojam visai be pamperio labai dziugu, kad sia minti pasiule pati aukletoja, vadinasi as neapkraunu jos papildomu vaiko perrenginejimu, bet ir ji nori padeti maziukei priprasti nuolat prasytis
Labai dziaugiuosi, kad leidau i lopseli tokia maziuke, nors is pradziu labai dvejojau ir kaip visada visko teko isgirst
Tiesa, del ligu manau jei vaikas silpnesnis, jautriai reaguojantis i pasikeitimus, dazniau sirgs ir kolektyve, bet jei nelinkes sirgti, drasiai bendraujantis su svetimais - ligu tikimybe daug mazesne.
Sekmes, planuojancioms mazulius leisti i lopseli nuo metuku
Papildyta:
QUOTE(hindevad @ 2006 12 07, 23:17)
SAUNUOLES KURIOS NEBIJO LEIST NUO METU SAVO MAZIUKU I LOPSELI.MANO VISI NUO METU PRADEJO LANKYTI.VIENA ISLEIDAU 10 MEN IR NIEKO .NEI VERKSLENO NEI REKE. O LIGOS JOS IR TAIP BUNA.