Įkraunama...
Įkraunama...

Į lopšelį nuo metukų?

SIBILA- aš tave toleruoju ir vis dar laukiu Tavo pasiūlymo 4 punktui mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsizliumbiau paskaicius. vesiu savo kleckuti, jau nuo kitos savaites cry.gif Kazkas siurpaus cry.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmesne* @ 2005 09 29, 17:52)
Apsizliumbiau paskaicius. vesiu savo kleckuti, jau nuo kitos savaites cry.gif Kazkas siurpaus cry.gif

Nieko čia šiurpaus, jei geros auklėtojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmesne* @ 2005 09 29, 16:52)

Nieko is vis siurpaus biggrin.gif Tiesiog paprasciau reikia ziureti i kai kuriuos dalykus. Vaikas serga ir namie sededamas. O jei lankys darzeli, prasirgs pagrindinem ligom darzelinio amziaus, ir nebesirgs eidamas i mokykla, vadinasi geriau mokysis thumbup.gif Viskas tik i gera drinks_cheers.gif Mano dukra pirmais metais sirgdavo kas dvi tris savaites, praejusius metus sirgo viena karta is viso. Tikiuosi taip bus ir siemet 3k. tfu blink.gif
Be to darzeli lankantys vaikai komunikabilesni, savarankiskesni ir pan. wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,gal yra zinanciu geru lopseliu priimanciu 1 metu vaikucius Jonavoje? Kiek girdejau,juose labai dideles eiles ir be pazinciu vaikelio nepriima.
Atsakyti
QUOTE(miluka @ 2005 09 30, 13:10)
Sveikos mamos,gal yra zinanciu geru lopseliu priimanciu 1 metu vaikucius Jonavoje? Kiek girdejau,juose labai dideles eiles ir be pazinciu vaikelio nepriima.

O Tu įeik į temą "kaimynai" ir paieškok, ar ten nėra kokių nors Jonavos mamyčių paplepėjimų mirksiukas.gif Va pas jas ir klausk smile.gif
Atsakyti
Tiek visko prisiklausiau apie tuos darželius, kad aplamai nenoriu vaiko leisti į darželį iki 3 metukų, jau nekalbant apie visai mažytį... Nors pinigėlių ir trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Jovi @ 2005 10 09, 14:47)
Tiek visko prisiklausiau apie tuos darželius, kad aplamai nenoriu vaiko leisti į darželį iki 3 metukų, jau nekalbant apie visai mažytį... Nors pinigėlių ir trūksta.

Na, kadangi mes turėjome paprastą, ne ten kokią su specialiais išsilavinimais auklę, kuri vaiko lavinimu per daug neužsiėmė, kaip pastebėjau varžė vaiko savarankiškumą, ir mano vaikas pradėjo domėtis kitais vaikais ir veržtis pas juos, tai esu tikra kad kol kas ten jam tikrai ne blogiau, negu su mūsų buvusia aukle smile.gif Vienas didesnis minusas yra tik - ligos sad.gif Atsirgom jau kartą sad.gif Lygiai nuo metukų tai aš neleisčiau, bet mes pradėjom nuo metų ir 8,5 mėn, tai visai normaliai biggrin.gif Kartais atvedusi truputį pabūnu, tai pastebėjau, kad tik 2 vaikučiai liūdni (vienas pradėtas neseniai vesti), o kiti pradėti vesti nuo rugsėjo pradžios jau jaučiasi puikiai thumbup.gif Tai galima sakyt, kad tik 1 vaikas iš 16 per mėnesį nepriprato g.gif Bet kalbėjau su jo tėveliais, tai sakė, kad ir šiaip jisai uždaresnis, neturi poreikio bendraut su vaikais g.gif Tik reikia gal darželį kokį geresnį parinkt, jei įmanoma, tai ir grupę mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradėjau vaiką vesti į darželį 2,5 metukų(su pertraukom). Ir ką gi, nesirgom, nesirgom, dabar pradėjom sirgti. Paeinam 2 sav.-gerlės uždegimas, sloga, išsigydom ir vėl tas pats. Nežinau, suprantu, kai reikia vaiką vesti į darželį, nes darbai laukia, bet ir labai skaudu, kai dėl to jis turi sirgti-kažkaip net sąžinė graužia verysad.gif
Atsakyti
Sigitulka, vaikai turi atsirgt savo, jei vėliau būtum vedus darželin, visvien sirgtų.
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 10 12, 13:58)
Sigitulka, vaikai turi atsirgt savo, jei vėliau būtum vedus darželin, visvien sirgtų.

Nelabai suprantu termino "atsirgt" g.gif ? Draugė pradėjo vesti nuo 1,5 metukų, tai sirgo, sirgo, kol galiausiai pradėjo duoti imunitetą stiprinančių vaistų, nes jis taip nusilpo. Tai vat aš ir bijau, kad nenusilptų imunitetas fear.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitulka @ 2005 10 12, 22:55)
Nelabai suprantu termino "atsirgt" g.gif ? Draugė pradėjo vesti nuo 1,5 metukų, tai sirgo, sirgo, kol galiausiai pradėjo duoti imunitetą stiprinančių vaistų, nes jis taip nusilpo. Tai vat aš ir bijau, kad nenusilptų imunitetas fear.gif

Na, aš turėjau omeny tai, jog visi vaikai turi persirgt jiems skirtą ligų puokštę. Net jei vaiko išvis nevesi daržan, jis sirgs mokykloje tomis ligomis, kuriomis būtų persirgęs darželyje.
Na, gal neaiškiai rašau, bet nesurezgu protingesnio sakinio blush2.gif
Atsakyti