QUOTE(linksmesne* @ 2005 09 29, 17:52)
Apsizliumbiau paskaicius. vesiu savo kleckuti, jau nuo kitos savaites
Kazkas siurpaus 

Nieko čia šiurpaus, jei geros auklėtojos

QUOTE(linksmesne* @ 2005 09 29, 16:52)
Apsizliumbiau paskaicius. vesiu savo kleckuti, jau nuo kitos savaites
Kazkas siurpaus 

Nieko is vis siurpaus

Be to darzeli lankantys vaikai komunikabilesni, savarankiskesni ir pan.

Sveikos mamos,gal yra zinanciu geru lopseliu priimanciu 1 metu vaikucius Jonavoje? Kiek girdejau,juose labai dideles eiles ir be pazinciu vaikelio nepriima.
QUOTE(miluka @ 2005 09 30, 13:10)
Sveikos mamos,gal yra zinanciu geru lopseliu priimanciu 1 metu vaikucius Jonavoje? Kiek girdejau,juose labai dideles eiles ir be pazinciu vaikelio nepriima.
O Tu įeik į temą "kaimynai" ir paieškok, ar ten nėra kokių nors Jonavos mamyčių paplepėjimų

Tiek visko prisiklausiau apie tuos darželius, kad aplamai nenoriu vaiko leisti į darželį iki 3 metukų, jau nekalbant apie visai mažytį... Nors pinigėlių ir trūksta.
QUOTE(Jovi @ 2005 10 09, 14:47)
Tiek visko prisiklausiau apie tuos darželius, kad aplamai nenoriu vaiko leisti į darželį iki 3 metukų, jau nekalbant apie visai mažytį... Nors pinigėlių ir trūksta.
Na, kadangi mes turėjome paprastą, ne ten kokią su specialiais išsilavinimais auklę, kuri vaiko lavinimu per daug neužsiėmė, kaip pastebėjau varžė vaiko savarankiškumą, ir mano vaikas pradėjo domėtis kitais vaikais ir veržtis pas juos, tai esu tikra kad kol kas ten jam tikrai ne blogiau, negu su mūsų buvusia aukle

Pradėjau vaiką vesti į darželį 2,5 metukų(su pertraukom). Ir ką gi, nesirgom, nesirgom, dabar pradėjom sirgti. Paeinam 2 sav.-gerlės uždegimas, sloga, išsigydom ir vėl tas pats. Nežinau, suprantu, kai reikia vaiką vesti į darželį, nes darbai laukia, bet ir labai skaudu, kai dėl to jis turi sirgti-kažkaip net sąžinė graužia

Sigitulka, vaikai turi atsirgt savo, jei vėliau būtum vedus darželin, visvien sirgtų.
QUOTE(Upsiukas @ 2005 10 12, 13:58)
Sigitulka, vaikai turi atsirgt savo, jei vėliau būtum vedus darželin, visvien sirgtų.
Nelabai suprantu termino "atsirgt"

QUOTE(sigitulka @ 2005 10 12, 22:55)
Nelabai suprantu termino "atsirgt"
? Draugė pradėjo vesti nuo 1,5 metukų, tai sirgo, sirgo, kol galiausiai pradėjo duoti imunitetą stiprinančių vaistų, nes jis taip nusilpo. Tai vat aš ir bijau, kad nenusilptų imunitetas 

Na, aš turėjau omeny tai, jog visi vaikai turi persirgt jiems skirtą ligų puokštę. Net jei vaiko išvis nevesi daržan, jis sirgs mokykloje tomis ligomis, kuriomis būtų persirgęs darželyje.
Na, gal neaiškiai rašau, bet nesurezgu protingesnio sakinio