QUOTE(SIBILA @ 2005 08 26, 12:41)
Gebiamos mamos nereikia pasakoti apie tai, kad sloga ne liga, nuo tos slogos prasideda visos ligos. Ir anokia cia kova su vejo malunais, pvz. musu darzelyje situacija pasitaise, tikrai tevai siek tiek pradejo reaguoti:) O cia pasakymas, kad kas antra savaite sloguoja ar siaip serga, tai bent jau mano pazistamos vaiku is viso nebevede i darza. O del to biuletenio, tai visi manau vaikai turi ar mociuciu ar siaip tam yra aukles, kurios tuo metu gali priziureti vaika. Tad prasome cia neburti nesamoniu, kiekvienas tevas ar mama stengiasi, kad ju vaikai butu sveiki, arba jei suserga, stengiasi, kad vaikas greiciau pasveiktu, o ne toliau ji sargdinti.
Nesupratau... Didesnių nesamonių nesu skaičiusi...
Aš neturiu nei auklės, nei arti esančios močiutes. Tai kad pasisakymas VISI VAIKAI TURI... atrodo juokingas. Ir šeip TĖVAI PRADĖJO REAGUOTI... iki tol buvo glušai ir specialiai vede vaikus sergančius, bet čia atėjo Sibila ir situaciją daržely patvarkė...
QUOTE(SIBILA @ 2005 08 26, 15:26)
O del darzelio tu neteisi, jei jau turetu finansines galimybes tai manau tevai pasirinktu privacius darzelius, kur grupeje butu ne po 15 ar 20 vaiku, o po 7 ar 8, ir aukletojos atidirbtu taip kaip priklauso. Nes namuose sedinti vaikas, kad ir su super geriausia aukle niekada neismoks normalaus bendravimo, komunikabilumo, socialines partnerystes principu, o bus tik islepes mamos kudikelis:) Tad kiekvieno nuomone skirtinga ir cia yra mano nuomone: tiek del serganciu vaiku, tiek del darzeliu:)
Joo, jo, aš ir jei turėčiau finansines galimybes, tai ir pasirinkčiau privatų daržely ir grūščiau vaiką nuo metų, kad "išmoktų normalaus bendravimo, komunikabilumo, socialinės partnerystės principų, o nebūtų tik išlepęs mamos kūdikelis:)" Tuoj numirsiu iš juoko
.
O ar jis to negalėtų išmokti "normalaus bendravimo, komunikabilumo, socialines partnerystes principu" eidamas į daržą pvz.: nuo 3 metų???
Kai paskaitai, tai toks jausmas, kad kažkas kažka vartoja...
Gali būti, kad šiame pasaulyje tu tik žmogus, bet kažkam tu - visas pasaulis!