Įkraunama...
Įkraunama...

Į lopšelį nuo metukų?

QUOTE(Amžina studentė @ 2005 07 13, 15:57)
Bet "Vaidilutė" kokių 5 forumo mamyčių yra išgirta, nei vieno blogo žodžio negirdėjau  g.gif Kai pasiskaičiau, tai ne darželis o rojus  rolleyes.gif

Nesvarbu, kad darželis išgirtas, svarbiausia, kad tavo vaiko auklėtojos būtų super thumbup.gif

Aš čia kažkada savo dukters darželį išgyriau, nes auklėtojos superinės yra, dar pora mamų pagyrė, tai žinau, kad net buvo forumiečių, kurios norėjo iš kito darželio, pereiti į tą, išgirtąjį. Bet mažiukų grupej susidarė labai daug vaikų, auklėtoja geras žmogus, bet lėtoka, sunkiai susitvarko, o dar yra sunkiai valdoma mergaitė, jei dar atveda pora nevaikščiojančių pyplių, tai ten choleriško temperamento žmogui neįmanoma susisukti, kad visus normaliai sužiūrėti... Ir pusė tų mamyčių su vaikučiais išbėgiojo į kitus darželius. Nors ten ir geras darželis.
Tiesiog reikia žiūrėti kokios auklėtojos Tavo vaikui, o ne kitiems vaikams, kokia grupė ir pan. blink.gif
Atsakyti
Apie auklėtojas nieko nežinau schmoll.gif Pareiškė direktorė, kad pas ją visos geros auklėtojos ir viskas g.gif Kadangi jis yra kitoj gatvės pusėj ir mums nepriklauso (ką pirmiausia ji ir pareiškė), tai nedrįsau akių draskyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 07 14, 13:55)
Apie auklėtojas nieko nežinau  schmoll.gif Pareiškė direktorė, kad pas ją visos geros auklėtojos ir viskas  g.gif Kadangi jis yra kitoj gatvės pusėj ir mums nepriklauso (ką pirmiausia ji ir pareiškė), tai nedrįsau akių draskyt  ax.gif

Tikėsimės viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
As tai labiausiai nerimauju del to, kad tektu vaikuti lopselyje palikti kiekviena diena "ot zvanka do zvanka" .Anksciausiai dukryte tektu pasiimt 5.30 vakaro, dazniausiai 6, o kai kada ir truputi veliau unsure.gif verysad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 07 15, 23:28)
As tai labiausiai nerimauju del to, kad tektu vaikuti lopselyje palikti kiekviena diena "ot zvanka do zvanka" .Anksciausiai dukryte tektu pasiimt 5.30 vakaro, dazniausiai 6, o kai kada ir truputi veliau unsure.gif  verysad.gif  angel_sadangel.gif

yra kita išeitis - darželis netoli darbovietės. Tada galėtum anksčiau pasiiminėti
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 07 16, 10:58)
yra kita išeitis - darželis netoli darbovietės. Tada galėtum anksčiau pasiiminėti

Bet tada tektu per miesta su vaiku per pika autobusu trenktis cry.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 07 16, 12:33)
Bet tada tektu per miesta su vaiku per pika autobusu trenktis cry.gif

dar viena išeitis - ieškoti tokio darželio, kuriame yra nors viena savaitinė grupė. Tada vaikutį gali ten nuvesti. Bet kita vertus darželiai juk iki pusės septynių dirba. Kai kurie tik iki šešių. Nebandei domėtis?
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 07 16, 16:25)
dar viena išeitis - ieškoti tokio darželio, kuriame yra nors viena savaitinė grupė. Tada vaikutį gali ten nuvesti. Bet kita vertus darželiai juk iki pusės septynių dirba. Kai kurie tik iki šešių. Nebandei domėtis?

Dirbt tai jie dirba. As ne del to pergyvenu, man gaila savo leliuko verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Daugiau niekas i Pelene nevedet? unsure.gif
Atsakyti
Sakykit, o sloga tai liga? T.y. jeigu vaikui bega nosis, ar galima ji vesti i lopseli ar turi sedet namie ir laukti, kol sloga praeis?
Atsakyti
Manau, kad nederėtų vest sloguojančio vaiko, juk apkrės kitus vaikus. Aš nenorėčiau, kad kažkieno vaikas apkrėstų maniškį...vesiu savo klecką daržan nuo metų, bet va būtent šių ligų ir bijau, aš gal turiu sąžinės ir nevesiu sergančio vaiko, o kitos mamos gal į tai žiūrės atsainiau ir jų vaikai maniškį apkrės...
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 23, 08:54)
Manau, kad nederėtų vest sloguojančio vaiko, juk apkrės kitus vaikus. Aš nenorėčiau, kad kažkieno vaikas apkrėstų maniškį...vesiu savo klecką daržan nuo metų, bet va būtent šių ligų ir bijau, aš gal turiu sąžinės ir nevesiu sergančio vaiko, o kitos mamos gal į tai žiūrės atsainiau ir jų vaikai maniškį apkrės...

O ka darysi kai susloguos taviskis? Imsi biuleteni? g.gif
O ar zinai, kad vaikas paeina tris dienas i darzeli ir pradeda sloguoti, tik praeina sloga, pradedi vest i dazeli, po triju dienu vel...
Tai jei ruosiesi nevesti sloguojancio vaiko i darzeli, tai tiesiog praktiskai nevesi jo visai... cry.gif
Atsakyti