[quote=Elcia,2007 12 14, 21:05]
[quote=Malena,2007 12 12, 18:17]
Niu anksciau reikejo galvot,as jau lapkricio pabaigoj uzsirasiau pas kirpejau Groudzio 23d. Nieko pasimokysi,kitamet jau zinosi
Jei as dazyciau gruodzio pirmom dienom,tai per kaledas jau saknys kaip reikiant sviestu kokiu 1cm,apie naujus metus nekalbu..Vat cia mano plauku augimo tempas
Dievuli, ir tu dar skundies!
pas mane jau pora metu gal ta pati situacija, kad kai nudazau( sviesinu), plaukai nudziuna ir auga letai. kai nukerpu sausus galus, kad atsigautu, auga greiciau, tada atauga sklastymas ir vel dazau, ir jie vel dziuna
aisku kalta ir pati, nes plaukus dazau pati arba patikiu draugei, baigusiai abejotinos kokybes darbo birzos kursus
pagaliau pasizadejau imt rupintis plaukais- juk tai isties moteriskumo simbolis
tai wat, ryt skambinsiu i SIMONA, bandysiu papult pas siguti. Nezinau, kokios kategorijos kirpeju jis laikomas, bet pazistu asmeniskai truputi, galiu pasakyt - mielas, isklauso norus ir pan. buvau pas ji, tiesa, seniai, gal pries 5 m.,tada buvau tokia neformali paaugle:lotuliukas:, sigutis padare atitinkama sukuosena- iskarpyta, gan ekstravagantiska, taciau su stiliumi, ne kazkokia "valkatiskai skiautereta", kaip dabar kai kurios turi
zodziu patiko kad moka isijaust ir skoni turi.o gal kas neseniai pas sigi kirpos?kaip atsiliepimai?
[/quote]
O tai tu ko skundies?
Plauku nepriziuri kaip reikiant,dazai belekuo ir dar nori kad jie augtu ir butu nuostabus kaip undineles?
As skundziuos todel kad dazymas gerai kerta per kisene,dazau gerame salone,kai atauga kas tris savaites,tai 2kart per menesi nuskausminu pinigine,plius kirpimas..