Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

panos tai kiek as sumokesiu simonoje liux pas Jurga? kaip manot? grifka kirpt ir dazyt visus ilgus plaukus? g.gif
Atsakyti
O man labai patiko Nijus is Salon+ Akropolyje thumbup.gif nezinau ar tebedirba ten, bet liuks berniukas. labai atitiko mano poreikius, suprato ko noriu ir padare taip kaip norejau. ir labai nepatiko Kristina is Rutos Studijos. pasirode, kad ji dirba ne atsizvelgdama i kliento norus, o i mados tendencijas.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 12 06, 21:42)

P.S. Vis dar laukiu atsiliepimu apie Eslauda  4u.gif

Eslaudoj lankausi jau gal kokius trejus ar net daugiau metus ir esu patenkinta, kerpuosi pas Olgą (Eslaudoj yra kelios Olgos, bent jau buvo, maniškė vadinama tamsiaja, nors šiuo metu pasišviesino plaukus). Mano plaukai gan ilgi, kažkokių super kardinalių pasikeitimų nenorėjau, tad man kirpimas patiko. Kelis kartus bandžiau kirptis kt kirpyklose, tai galiu pasakyt, kad Eslaudoj kerpa žymiai geriau, nors plaukai ir ilgi, bet po kt kirpyklų sunku juos šukuoti, o ir kirpimas greit praranda formą.

Beje, iki švenčių pas Olgą iš Eslaudos vietų jau nėra...

P.S. vyras kerpasi Eslaudoj pas Mariną ir kol kas irgi labai patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2007 12 11, 17:56)
Eslaudoj lankausi jau gal kokius trejus ar net daugiau metus ir esu patenkinta, kerpuosi pas Olgą (Eslaudoj yra kelios Olgos, bent jau buvo, maniškė vadinama tamsiaja, nors šiuo metu pasišviesino plaukus). Mano plaukai gan ilgi, kažkokių super kardinalių pasikeitimų nenorėjau, tad man kirpimas patiko. Kelis kartus bandžiau kirptis kt kirpyklose, tai galiu pasakyt, kad Eslaudoj kerpa žymiai geriau, nors plaukai ir ilgi, bet po kt kirpyklų sunku juos šukuoti, o ir kirpimas greit praranda formą.

o kiek dabar Eslaudoj kirpimas?
Atsakyti
O as esu nuolatine Tomo is Ti Amo kliente, pas ji visada kerpuosi ir pasidazau sruogelem thumbup.gif uz viska palikdavau 170lt, bet dabar girdejau jo paslaugos pabrango siek tiek g.gif as visada leidziu pasireiksti jam paciam, bet jeigu norit kazko konkretaus jis nukirps pagal jusu norus ax.gif bet kai leidi jam dirbti laisvai, tai viskas gaunasi thumbup.gif tik kartais gali perdaug nukirpti isijautes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 11, 11:57)
Visiskai pritariu drinks_cheers.gif As irgi norejau pasikeisti, bet kazkaip pinigu pagailedavau ir eidavau i vidutines klases kirpyklas, tai galu gale palieki 150Lt. o rezultatas nulis schmoll.gif Galai pakirpti, saknis vel ta pacia spalva padazo ir viskas.. as taip ir pati namuose susitvarkyti galiu.
Siaip viena karta tikrai surezikuoti galima ir nueiti pas tikra profa. Nepatiks, daugiau neisi, o gali ir pagaliau tavo stiliu surasti...
As tai super patenkinta. Aciu Bomond salonui biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(spurrga @ 2007 12 11, 17:56)

na sikart bandysiu kirptis Simonoj, jei nepatiks, jau planuose Eslauda ir Bomond salonai bigsmile.gif Bet aciu uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 12 11, 12:37)
panos tai kiek as sumokesiu simonoje liux pas Jurga? kaip manot? grifka kirpt ir dazyt visus ilgus plaukus? g.gif

O Jurga tai tokia ilgais juodais plaukais? Tik viena karta pas ja dar buvau, bet visai patiko. Mano ilgi plaukai, tai dazymas ir kirpimas kainavo beveik 300lt
Atsakyti
Gal man kas irgi galetu parasyti to taip isgirtojo Tomo is Naugarduko gatves telefono nr.? Buciau labai dekinga, nes noreciau pasigrazinti pries sventes ax.gif
Atsakyti
852123888 cia tos kirpyklos kur Tomas dirba tel numeris, bet siandien skambinau, jau visas laikas pries sventes uzimtas verysad.gif buvo tik ketvirtad 28d 12val laisva
Liudna...teks per sventes buti su nesutvarkytais plaukuciais verysad.gif
Atsakyti
aš visada plaukus susitvarkau gruodžio pirmosios dienomis, jau žinau ką reiškia prieššventinis anšlagas
Atsakyti
QUOTE(inga0921 @ 2007 12 11, 23:45)
O Jurga tai tokia ilgais juodais plaukais? Tik viena karta pas ja dar buvau, bet visai patiko. Mano ilgi plaukai, tai dazymas ir kirpimas kainavo beveik 300lt

ne jurga tokia raudonais plaukais, tokia didelem akim tokiu ramiu balsu biggrin.gif bet neisu pas ja, issigandau, pries men daziau visus plaukus o jie ilgi iki liemens, tai drauge sako nebuk durna, eik pas sena kirpepa ir dazyk tik saknis ir kirpk grifka..tai va lauksiu sekancio karto ir tada spresiu kur eit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2007 12 12, 13:58)
852123888 cia tos kirpyklos kur Tomas dirba tel numeris, bet siandien skambinau, jau visas laikas pries sventes uzimtas  verysad.gif  buvo tik ketvirtad 28d 12val laisva
Liudna...teks per sventes buti su nesutvarkytais plaukuciais verysad.gif

Aciu tau labai uz tel.numeriuka, perskaiciau jusu komentarus ir iskart puoliau skambinti, ir ka gi - gavau vieta gruodzio 28 d. 15 val thumbup.gif Aisku, norejosi pries kaledas, bet vis geriau nei po naujuju metu. Gaila, ir kad laiko man skyre tik kirpimui, norejau kartu ir dazyti plaukus, bet ir tuo dziaugiuosi. Tikiuosi, ten Tomas yra tik vienas? biggrin.gif Ir dar - ar ta kirpykla yra Naugarduko 8? Nes niekad ten nesu buvusi, visiskai pasikliauju jusu atsiliepimais ir nuomone. tikiuosi, man patiks wub.gif Beje, kiek kirpimas pas Toma kainuoja?
Atsakyti