QUOTE(visata8 @ 2008 02 24, 22:11)
Jau visiem aišku, koks nuostabus tas Dervingos salonas, laikas pakeisti plokštelė ( Kiek pažiuriu pro langą, tai kaip nėra ten žmonių, taip ir nėra )
Matai ir tau nuostabus gal apsikirpti buvai??
P.s. manau-naujas salonas,todėl ir eilių nėra
QUOTE(trututu:) @ 2008 02 24, 18:20)
tai o ka jinai turiejo su tavim kortom zaist ar pasakas pasakot?
KO tu tikiejaisi? nesupratau taves
O kede tai liuksiska, nei sprandas neskauda, nei kai nes kitose kriauklese tai tikrai nepatogiau, Ir nezizk del nieku tokiu PEACE:)
O kede tai liuksiska, nei sprandas neskauda, nei kai nes kitose kriauklese tai tikrai nepatogiau, Ir nezizk del nieku tokiu PEACE:)
Jooooooo Manau, kad negražu taip užsipulti Nes man, o manau, ir daugeliui kitų, dažant plaukus net neįsivaizduojama, kad virš kažkokių krauklių reikia gulėti Na sėdi su išmaliavota galva, geri arbatą ir skaitai pletkų žurnaliuką Ir čia visai niekas nesitiki, kad kirpėja spektakliuką rodys tuo metu, tiesiog nesąmonių nesąmonė, kad palieka kažkur gulėti Man taip pat būtų labai nepatikę
Grįžtant prie tikrosios temos, kokios kainos dažant plaukus pas Violetą iš Simonos, ar aš ne taip supratau ir ji vis dėl to plaukų nedažo Na papasakokite kas nors, jei žinot
As kazkaip kreivai ziuriu i pasisakymus tik ka atejusiu naujoku ir begirianciu viena ar kita salona
atrodo kaip reklama
gal as klystu
atrodo kaip reklama
gal as klystu
O kokie atsiliepimai apie Roberta is Toni&Guy?
QUOTE(woman @ 2008 02 25, 13:54)
Na mums naujokams viskas ydomu, mes taip pat norim pasidalinti ką bandę ką girdėję. Kad pas senbuvius kiek matosi iškyla taip pat nemažai klausimų. Čia kalbasi ir bendrauti nori įvairių specialybių žmonės. Aš taip pat turiu daug bendro su grožiu, manau patarimai visiems praveria.
nieko pries neturiu naujokus
Bet labai iskarto i akis krenta,kai pirmos naujoko zinutes iskarto buna reklaminio tipo...
nors po teisybei, as susidomejau tuo salonu....
QUOTE(trututu:) @ 2008 02 24, 20:20)
nezinau kaip ten su tomu, bet as buvau davines (dabar ti amo) pas moteri, tai zodziu ispudziai is to salono ne kokie.
kai uztepe dazais pagulde i ta ju ale labai mandra kede prie kriaukles ir pati isejo kazkur. shiaip kad ir kokia mandra ta ju kede, bet taip gulet daugiau nei puse h buvo tikrai nepatogu.
nors apkirpo paprastu paprasciausiai ir uz visa tai suplojau virsh 200lt.
negana to po keliu dienu pasireiske dazymo pasekmes. labai nudegino plaukus, po to teko gaivint ne viena menesi.
kai uztepe dazais pagulde i ta ju ale labai mandra kede prie kriaukles ir pati isejo kazkur. shiaip kad ir kokia mandra ta ju kede, bet taip gulet daugiau nei puse h buvo tikrai nepatogu.
nors apkirpo paprastu paprasciausiai ir uz visa tai suplojau virsh 200lt.
negana to po keliu dienu pasireiske dazymo pasekmes. labai nudegino plaukus, po to teko gaivint ne viena menesi.
sorry, ne kortom, bet shiaip bent kitur tai suteplioja tuos plaukus ir gali sau sedom zurnalus skaityt, o ten tai visiskai ne i tema uzversta galva visa laika gulet.
o kede beje man ziauriai nepatogi, kai tik spranda ir nuskaudo begulint.
Uzsirasiau as siandien pas Michaila kirpymui ir dazymui Jeigu labai patiks, tai galesiu perleisti savo eile pas Rimdziu balandzio viduriui
Nusprendziau pries gimtadieni pasigrazinti, o gimtadienis jau visai cia pat
Taigi uzsirasiau pas Michaila, paziuresime, gal tapsiu nuolatine kliente
Tik dabar galvoju, kiek pinigu su savimi reiketu pasiimti kirpymui ir dazymui? Plaukai truputi zemiau peciu
Aj, ir dar norejau paklausti kiek man laiko tie visi malonumai uzims? Maitinu vaika, tai esu prirista prie namu Isleidzia tik kokiom 4 valandom ir tai jeigu pries pat isejima pamaitinti maziuka O dar kelias pirmyn ir atgal kokia valanda uzims Kaip manote ar uzteks man kokiu 2.5-3 valandu? Ar spes man viska padaryti? Ar reiketu per 2 kartus daryti viska
QUOTE(vejo_mergaite @ 2008 02 25, 18:25)
sorry, ne kortom, bet shiaip bent kitur tai suteplioja tuos plaukus ir gali sau sedom zurnalus skaityt, o ten tai visiskai ne i tema uzversta galva visa laika gulet.
Kas del kedes, tai patogesnes dar niekur nera teke matyti. Nera nieko ziauriau kai 15 min plauna galva kriauklej ir kai is visu pusiu lasa vanduo per kakla.
Kas del Toma (kai kas klause del dazymo) tai jam daug labiau sekas dazyti negu kirpti spalvas labai gerai parenka, as pas ji dazausi sruogelem, tai kartais stebiuosi kaip keliom sruogelem jis isgauna superine spalva
siandie pasidaziau plaukus ir nusikipau galus sarma style, helios city pas Asta. viskas labai super, spalva ideali (daze su keune), plaunant galva ten bele kiek laiko fantastiskai masazavo ir dar masazinej kedej plaunant sedejau, nugara masazavo butinai dar eisiu pas ja
kai uztepe plaukus, paleido ant sofkes zurnalu skaityt ir dar arbatos pasiule.viskas civilizuotai tsakant
kai uztepe plaukus, paleido ant sofkes zurnalu skaityt ir dar arbatos pasiule.viskas civilizuotai tsakant
QUOTE(jukka @ 2008 02 25, 19:27)
Uzsirasiau as siandien pas Michaila kirpymui ir dazymui Jeigu labai patiks, tai galesiu perleisti savo eile pas Rimdziu balandzio viduriui
Nusprendziau pries gimtadieni pasigrazinti, o gimtadienis jau visai cia pat
Taigi uzsirasiau pas Michaila, paziuresime, gal tapsiu nuolatine kliente
Tik dabar galvoju, kiek pinigu su savimi reiketu pasiimti kirpymui ir dazymui? Plaukai truputi zemiau peciu
Aj, ir dar norejau paklausti kiek man laiko tie visi malonumai uzims? Maitinu vaika, tai esu prirista prie namu Isleidzia tik kokiom 4 valandom ir tai jeigu pries pat isejima pamaitinti maziuka O dar kelias pirmyn ir atgal kokia valanda uzims Kaip manote ar uzteks man kokiu 2.5-3 valandu? Ar spes man viska padaryti? Ar reiketu per 2 kartus daryti viska
Na aš irgi maitinanti mamytė, todėl vieną kartą tik dažiausi, o po kelių dienų ėjau kirptis. Man kirpo 1 h 40 min, o dažė tai apie pora valandų. Tai per vieną kartą būtų niekaip neišėję viską atlikt. Bet aš kitam salone buvau, jau rašiau Bomonde.