Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(irena.rackauskiene @ 2008 02 14, 15:15)
Sveikos. Pamaciau, kad apie dervingos salona kalbat. As ten jau buvau. Nezinau, kada atsidare - as ten ne taip daznai vaikstau. Bet man patiko  smile.gif . Kirpausi ir daziausi pas Jurgita. Spalva labai gerai parinko ir nukirpo neblogai. Kainos, sakyciau, tikrai ne per dideles.

QUOTE(irena.rackauskiene @ 2008 02 15, 12:25)
Uz viska butu reikeje 96 lt moket, bet dave 10% nuolaida - dirbu netoliese.

na man čia kvepia eiliniu salonu g.gif
juk svarbiausia kirpėja/kirpėjas, o ne salonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 02 15, 13:34)
na man čia kvepia eiliniu salonu g.gif
juk svarbiausia kirpėja/kirpėjas, o ne salonas ax.gif

Nezinau, kas yra neeilinis salonas. Nebent, kur ir kaina ne eiline...
Man ta kirpeja patiko. O neisbandes - nezinosi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(irena.rackauskiene @ 2008 02 15, 14:06)
Nezinau, kas yra neeilinis salonas. Nebent, kur ir kaina ne eiline...
Man ta kirpeja patiko. O neisbandes - nezinosi  smile.gif .

gal kas zinot nebrangia kirpykla vln? nebenoriu po 25 lt uz galiuku pakirpima moketi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 02 15, 15:35)
gal kas zinot nebrangia kirpykla vln? nebenoriu po 25 lt uz galiuku pakirpima moketi schmoll.gif

TAi čia yra daug????
Nemanau, kad rasi pigiau, nebent Vizijoj unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri is Jusu lanketes Pylimo 11 esanciame salone?ten dirba Tomas ir Stasys, drauge rekomendavo, tai uzsirasiau pas Stasi, man jis pasirode labai stilingas vyrukas ax.gif eisiu ketv pas ji smile.gif sake, kad labai gaili plauku ilgio ir siaip manau vyrai geriau kerpa, bo moteros kirpejos pavydi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 02 16, 14:59)
Gal kuri is Jusu lanketes Pylimo 11 esanciame salone?ten dirba Tomas ir Stasys, drauge rekomendavo, tai uzsirasiau pas Stasi, man jis pasirode labai stilingas vyrukas  ax.gif  eisiu ketv pas ji  smile.gif  sake, kad labai gaili plauku ilgio ir siaip manau vyrai geriau kerpa, bo moteros kirpejos pavydi  rolleyes.gif

hihihi.gif
nemanau, kad kerpa blogai, nes pavydi, juk kiekvienas stengiasi gerai atlikti darbą, nes nuo to priklauso uždarbis ir klientūra, gal tiesiog kai kurie kirpėjai nelabai turi tam sugebėjimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 02 16, 16:08)
hihihi.gif
nemanau, kad kerpa blogai, nes pavydi, juk kiekvienas stengiasi gerai atlikti darbą, nes nuo to priklauso uždarbis ir klientūra, gal tiesiog kai kurie kirpėjai nelabai turi tam sugebėjimų g.gif

na tas pavydi, galbut turejo buti kabutese, nes sutinku, kad nei viena kirpeja nekirps specialiai negraziai, kad kliene butu nepatenkinta, nes tai ju verslas,
bet vistiek tarp moteru visada lieka mazas pavydukas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 02 16, 14:59)
Gal kuri is Jusu lanketes Pylimo 11 esanciame salone?ten dirba Tomas ir Stasys, drauge rekomendavo, tai uzsirasiau pas Stasi, man jis pasirode labai stilingas vyrukas  ax.gif  eisiu ketv pas ji  smile.gif  sake, kad labai gaili plauku ilgio ir siaip manau vyrai geriau kerpa, bo moteros kirpejos pavydi  rolleyes.gif

pazistama kerpasi pas Stasi, stilingai, fainiai, pas ja trumpi plaukai. Parasyk savo ispudzius,gal ir as eisiu ten smile.gif
Atsakyti
taigi mergos jau stoty po 25 uz kirpima ima. as ir tai be bonkes torreso nekerpu, greit isvis be absoliuto net galu nekirpsiu. kainos kyla, juk 25 litai yra ir taip pigu. paziurekit kiek maistas pabrango , juk del to nerekiat kad maxima bloga ? jus pagalvokit ka galima maximoj uz 25 litus nupirkt ir tada spreskit ar tai brangu. juk mes kerpames ne kasdien o geriausiu atveju kas menesi.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2008 02 16, 21:49)
taigi mergos jau stoty po 25 uz kirpima ima. as ir tai be bonkes torreso nekerpu, greit isvis be absoliuto net galu nekirpsiu.  kainos kyla, juk 25 litai yra ir taip pigu. paziurekit kiek maistas pabrango , juk del to nerekiat kad maxima bloga ?  jus pagalvokit ka galima maximoj uz 25 litus nupirkt ir tada spreskit ar tai brangu.  juk mes kerpames ne kasdien o geriausiu atveju kas menesi.

bet maxima kiek investuoja i marketinga ir reklama lotuliukas.gif kad pritrauktu pirkejus bigsmile.gif
be duonos negyvensi, be gero kirpejo - taip, ypac siais metais, kai infliacija nusimato net dvizenkle biggrin.gif
Atsakyti
tiesiok as del kainu pasakiau, o del maximos tai jinai visa lietuva valdo ten jau ir reklamos nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 02 16, 20:46)
pazistama kerpasi pas Stasi, stilingai, fainiai, pas ja trumpi plaukai. Parasyk savo ispudzius,gal ir as eisiu  ten  smile.gif

Mano ilgoki plaukai, tai ziuresiu, ka pasiulys ax.gif butinai parasysiu, kaip man pas ji seksis 4u.gif
Atsakyti