Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(jukka @ 2008 02 09, 16:35)
Pas Martinaiti gal?  ax.gif
Jis zurnale "Moteris" projekte dalyvavo, moterims keite ivaizdi. Na, ka as zinau, nieko ypatingo nepadare  schmoll.gif

Papildyta:
Beje, zurnalas 2007 liepa  4u.gif

nezinau as Mariaus pavardes blush2.gif tai neaisku ar tas ar ne tas apie kuri as galvoju g.gif ir gaila nemaciau to zurnalo su nuotraukom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 09, 17:42)
nezinau as Mariaus pavardes  blush2.gif  tai neaisku ar tas ar ne tas apie kuri as galvoju  g.gif  ir gaila nemaciau to zurnalo su nuotraukom  doh.gif

Toks sviesiaplaukis, simpatiskas, apie 30 metu ax.gif jeigu matete ji kada nors blush2.gif
Na gal ir graziai apkirps jus thumbup.gif
Papasakosyte kaip viskas buvo ax.gif Nes cia mano senas pazistamas blush2.gif Bet nemaciau jo kokius 3 metus doh.gif Net nezinojau, kad jis kirpejas g.gif O gal tik neseniai pradejo g.gif
Na bet tiksliai negaliu nieko pasakyti, gal tiesiog man nieko nesake, kad kirpejas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 02 10, 00:11)
Toks sviesiaplaukis, simpatiskas, apie 30 metu  ax.gif jeigu matete ji kada nors  blush2.gif
Na gal ir graziai apkirps jus  thumbup.gif
Papasakosyte kaip viskas buvo  ax.gif Nes cia mano senas pazistamas  blush2.gif Bet nemaciau jo kokius 3 metus  doh.gif Net nezinojau, kad jis kirpejas  g.gif O gal tik neseniai pradejo  g.gif
Na bet tiksliai negaliu nieko pasakyti, gal tiesiog man nieko nesake, kad kirpejas yra  ax.gif

ok jei tikrai pas ji eisiu tai parasysiu atsiliepimus (as dar neuzsirasiau), is pradziu norejau atsiliepimu isgirsti biggrin.gif nes maciau, kad vienas is naujasniu kirpeju Simonoj..
man tai nieko labai ypatingo plaukams daryt nereiks, nes augint sumasciau biggrin.gif tai reiks tik pakoreguot sukuosena, kad toliau graziai augtu ir padazyt plaukus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 10, 00:34)
ok jei tikrai pas ji eisiu tai parasysiu atsiliepimus (as dar neuzsirasiau), is pradziu norejau atsiliepimu isgirsti  biggrin.gif  nes maciau, kad vienas is naujasniu kirpeju Simonoj..
man tai nieko labai ypatingo plaukams daryt nereiks, nes augint sumasciau  biggrin.gif tai reiks tik pakoreguot sukuosena, kad toliau graziai augtu ir padazyt plaukus..

Na tada jums turetu patikti, nes kai zurnale kirpo, tai nieko kordinaliai nekeite mirksiukas.gif
O del dazymo, tai viena moteriske nudaze keliais tonais (cia as vel apie ta zurnala pasakoju blush2.gif ), tai visai graziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2008 02 06, 13:51)
Sveikutės 4u.gif
Reikia jūsų pagalbos. Gal kuriai teko susidurti su kirpėja Vilma? Kažkada seniai seniai (prieš 7-5 metus) ji dirbo grožio salone "Mylėk save", Fabijoniškių g. Deja, ji iš ten išėjo, nutrūko mūsų ryšiai, o aš žinau tik vardą ir daugiau jokios info, bet labai norėčiau ją susirasti. Būsiu dėkinga už pagalbą  4u.gif

Esu kirpusis pas viena Vilma, kuri anksciau dirbo Fabijoniskese, bet nezinau, kokiame grozio salone. Veliau ji perejo ir dirbo Europos Figaro. Dabar, kiek zinau, isvis mete kirpejos amata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wcb @ 2008 02 06, 20:52)
Sveikos mamytes!

Vis mastau kur cia nueit apsikirpt... Gal kuri buvote kirpykloje "Mylek save", kuri yra Bige? Labai noreciau isgirsti nuomoniu apie si salona:mastau:
Ir dar domina kirpykla "Tango" ji yra prie zaliojo tilto, kalvariju gatvej. aciuks.gif

Man teko kirptis, tik nepamenu vardo kirpejos. Iskarpe plaukus, kirpimas kainavo 50 Lt. Drauge buvo pas Jolita, ji daze plaukus, tai jai patiko kaip nudaze.As kadangi ten nesidaziau, negaliu pasakyti nieko.
Atsakyti
jei ta vilma sviesiais plaukais,-tai as ja pazystu :D ,ji nebedirba kirpeja,bet retkarciais kerpa ir dazo namuose.
prisiskaiciau apie mindauga is labelos,ir nzn ka man daryt,uzsirasius pas ji 15 d,mano plaukai stori,poilgiai,isgirdau atsiliepimu,kad nelabai jam sekas susitvarkyt su ilgais plaukais
tad gal kas norit vietoj manes su trumpais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 02 09, 11:31)
Laba svisoms 4u.gif

As labai noriu apsilankyti pas gera kirpeja, bet nezinau pas ka man cia eiti, gal galite patarti? Didelia Aciu

Gali nueiti i TiAmo Naugarduko g.8. As kerpuosi pas Toma (vyras), tai esu labai patenkinta thumbup.gif tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 02 11, 09:57)
Esu kirpusis pas viena Vilma, kuri anksciau dirbo Fabijoniskese, bet nezinau, kokiame grozio salone. Veliau ji perejo ir dirbo Europos Figaro. Dabar, kiek zinau, isvis mete kirpejos amata smile.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif

QUOTE(vilijandrija @ 2008 02 11, 18:42)
jei ta vilma sviesiais plaukais,-tai as ja pazystu biggrin.gif ,ji nebedirba kirpeja,bet retkarciais kerpa ir dazo namuose.

Na kai aš pas ją lankydavausi, tai vos ne kiekvieną kartą ji būdavo pakeitusi plaukų spalvą arba šukuoseną biggrin.gif Taigi sunku pasakyti, kokie tikrieji jos plaukai.
Gal galima būtų gauti jos kontaktus? Gal visgi čia bus ji... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes...
perskaiciau visa tema swoon.gif ir supratau,kad tikriausiai garbaniu cia komentaru nera.. ax.gif
As taip noriu surast gera kirpeja, kuri moketu ir garbanotus plaukus nukirpt gerai, zinau kad jiems daug kirpimu nera.. bet tikrai ne visi moka kirpt garbanes blush2.gif
O taip norisi buti graziai ir pabrezt, ta ka turi geriausia flirt.gif

AR KAS GALI REKOMENDUOT garbanems kirpeja? bigsmile.gif
nes jau atsibodo kiekviena ryta stovet prie veidrodzio 15 minuciu doh.gif
Atsakyti
viena mamyte turejo eiti kirptis sekmad. pas Loreta is fabijoniskiu. Na, ir kokie atsiliepimai..? g.gif
Atsakyti
O gal ka pasakytumet apie kirpykla Buk grazi? g.gif
Atsiprasau, jei jau aptaret en kartu.. blush2.gif
Atsakyti