QUOTE(Lina444 @ 2008 02 02, 17:07)
Na smagu kad tau patiko kas liečia kad jis nieko nenaudoja po kirpimo tai tikrai ne išdžiovina su formavimo šukom ir viskas ir dar po to pabarstydavo kažkokiais milteliais tik aišku nežinau kokiais gal stebuklingais bet akivaizdžiai matosi kad kirpimas pas jį pabrango tai plius dažymas jaučiu pas jį dar tiek pat būtų jei ne daugiau na pas tave iš ilgų plaukų tai aišku nieko TOOOKIO turbūt nepadarė bet vistiek svarbiausia kad tau ir tavo MB patiko o kas ir yra svarbiausia patirtos geros emocijos
kas liečia kalbėjimą telefonu tai jau joooooooo man irgi nepatiko dvi rankos dirba kerpant o ausį prisiplojęs prie telefono ant peties ir bazarina bet šiaip čia niekis su jo rezultatu man jis patinka labai nuoširdus žmogus,puikiai išmanantis savo darbą tik va kainos pas jį nerealiai padidėjo mano MB atkalbinėja kad aš pas jį neičiau bet noriu tik pas jį nes žinau kad jis tai tikrai plaukų nesugadins
kas liečia kalbėjimą telefonu tai jau joooooooo man irgi nepatiko dvi rankos dirba kerpant o ausį prisiplojęs prie telefono ant peties ir bazarina bet šiaip čia niekis su jo rezultatu man jis patinka labai nuoširdus žmogus,puikiai išmanantis savo darbą tik va kainos pas jį nerealiai padidėjo mano MB atkalbinėja kad aš pas jį neičiau bet noriu tik pas jį nes žinau kad jis tai tikrai plaukų nesugadins
man net milteliu nebarste Man labai keista, nes kai dziovina su tokiu karstu dziovintuvu, tai reikia saudoti plauka nuo karscio - sutepti priemonemis, bet jau pasilaikiau savo nuomone sau.
Kainos pakilo. Manau, kad geguze jau bus 150 Lt:D
Mano MB pries mano apsilankyma pas Rimdziu buvo labai skeptiskai nusiteikes, nes jam labai nepatinka tokios orentacijos zmones (man tai dzin), bet kai pamate vakar, tai sake "Tu tik pas ji eik, as puse sumos padengsiu"
Po to paskaiciavo, kad jei 2 k. per metus apsilankyti - tai nera brangu Vienu zodziu, sake, kad ir savo mama pas ji nuvarys
Man tai labai nemalonu, kai jis telefonu apie sukneles arba vakarelius kalba - nepagarba klientui, bet siaip tikrai nuosirdus zmogus.