oi, kaip cia manes visos pasigedo
Smagu
Mano ispudziai: K.Rimdziaus aptarnavimas - 10 balu. Labai paprastas, mielas, be galo malonus ir mandagus. Puikiai mane suprato. Pamate mano plaukus, pasake "oooo
". Pasiule patrumpinti. Smulkiai viska isaiskino, as jam dar klausimu pazeriau
Pagyre, kad labai gerai islaikyti plaukai, kad primaitinti sociai ir kad kaip dazyti - tai super issilaike. Aisku, galai jau buvo siek tiek nutriuse. Taip pat pasiteiravo, kur daziausi saknis ir po to pagyre - kad ypatingai kruopsciai atlikta ir tvarkinga. Taigi, dekui kirpejai Loretai is fabijoniskiu
Cia viena mama man ja uzrode, ispudziais jau dalinausi anksciau:)
Tai vat, jis man patrumpino plaukus apie 20 cm, priekyje iskarpe, kad plaukai lengvai kristu. Kazkokio kardinalaus pokycio nera, nes jis man ir nerekomendavo nieko drastisko - kaip jis sake "tiesiog pabrezti naturalu plauku grozi". MB labai patiko, vakar visa vakare komplimentus zarste:) Aplinkiniai irgi pagyre, bet sake, kad tikejosi kazko TOKIO po Rimdziaus.
Sumokejau 110 Lt. Tik man labai keista buvo, kad jis niekuo nepatepe plauku. Absoliuciai niekuo. Mano sena kirpeja man visada itrindavo i saknis Londa plauku serumo, plaukus istepdavo priemone nuo karscio, galus irgi aptepdavo aliejukais, apipurksdavo plauku blizgesiu. O cia nieko
Ar ir kitoms taip?
ir dar kas nepatiko, kad jis kirpdamas vienu metu ir kalba tel. Ir gan daznai
Nuotraukas idesiu ryt gal, nes siandien tik MB fotografuos, vakar buvau labai nusikalusi ir piktoka:) nes buvo be galo sunki diena.
Jei kas turi klausimu, klauskite:)
Tai vat - nepuolu jo vienareiksmiskai garbinti, bet visumoje - tikrai vertas demesio
Kg tirpsta..