QUOTE(suka @ 2008 01 09, 23:15)
taip, jis gėjus. Ar tai ką nors keičia?
Kaip orientacija įtakoja žmogaus gebėjimus ir talentus?
Kainos dabartinės: kirpimas apie 100lt. kirpimas ir dažymas 260. Tai orientacinės, su įvairiausiom išlygoma bla bla bla
Žinai, jei turėčiau tavo nuostabiuosius plaukus, būtinai eičiau pas Kęstą ir sakyčiau: nu, Kęstai, ką man gali pasiūlyti , kad būčiau dar gražesnė?" Ir išklausyčiau visus pasiūlymus jo. O tada jau spręsčiau:)
Man patinka, kad jis nėra vien kirpėjas ar vien visažistas , ar vien stilistas. Jis mato visą visumą. O tai velniškai reta. Man tai - atradimas. Seniau užknisdavo per tris vietas lakstyti, kad pasidažyt, apsirengti ir susišukuoti. Ir nesąmonė kai vieną stilių kuria trys žmonės.
Dabar jis net nemokamai elementarnai pataria kas labiau tiktų ir t.t.
Vien žo, kursiu , man atrodo, Kęsto fanių kubą
Kaip orientacija įtakoja žmogaus gebėjimus ir talentus?
Kainos dabartinės: kirpimas apie 100lt. kirpimas ir dažymas 260. Tai orientacinės, su įvairiausiom išlygoma bla bla bla
Žinai, jei turėčiau tavo nuostabiuosius plaukus, būtinai eičiau pas Kęstą ir sakyčiau: nu, Kęstai, ką man gali pasiūlyti , kad būčiau dar gražesnė?" Ir išklausyčiau visus pasiūlymus jo. O tada jau spręsčiau:)
Man patinka, kad jis nėra vien kirpėjas ar vien visažistas , ar vien stilistas. Jis mato visą visumą. O tai velniškai reta. Man tai - atradimas. Seniau užknisdavo per tris vietas lakstyti, kad pasidažyt, apsirengti ir susišukuoti. Ir nesąmonė kai vieną stilių kuria trys žmonės.
Dabar jis net nemokamai elementarnai pataria kas labiau tiktų ir t.t.
Vien žo, kursiu , man atrodo, Kęsto fanių kubą
puiki mintis - kurk, busime nuolatines komentatores nors as su juo gyvai nebendravusi, man jis kazkuo imponuoja nzn, kad jis visazistas Ar jau teko visas jo paslaugas aptureti is karto?
o del jo pakraipos, tai nzn, as dar manau, kad gal cia gandai, nors kaip minejau, man jokio skirtumo. Gali buti ir gyvuneliu myletojas