Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(suka @ 2008 01 07, 18:57)
na, jei neleis nieko keisti, tai ir nepadarys nieko TOKIO, tik profilakti6kai galus pakirps biggrin.gif

Inguta, nepergyvenk. Tau tikrai gražiai plaukai atrodo. Tikrai gražiai. Bet tikrai ne dėl Tomuko nuopelnų, o dėl genetikos ir gamtos biggrin.gif Tai norėjau pasakyti.

O plauki tikrai ataugs. Ir dar rasi SAVO meistrą

biggrin.gif
QUOTE(Pamaiviuke @ 2008 01 08, 08:27)
Man tai labai graziai apkirpo innguta ir ne tik del jos isvaizdios jai tas kirpimas tinka, tik jos vietoj as siek tiek papurenciau plaukus nuo saknu ir kirpciukais labiau kakta pridengciau, tai atrodytu labai  thumbup.gif 
Idomu butu paziuret Rimdziaus darba, va taip va, kad kas galetu idet pries ir po nuotraukas po jo kirpimo  ax.gif idomu pamatyt ka jis per "stebuklus" daro

na va bandau priprasti prie naujosios sukuosenos...ir visai neblogai pavyksta.. susitvarkau ganetinai gerai, kaip tu ir sakai daugiau papurenu plaukus, ne taip sulipdau, todel atrodo zymiau geriau..siuo metu jau esu patenkinta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 01 08, 15:06)
tai matyt, kad ne toks ir didelis buvo tas biolauku nesutapimas, nes kitu atveju, vargu, ar labai gerai apkirptu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu jo ax.gif Bet paskutiniu metu ir paciai jau nesinoredavo pas ja eiti, ir ji mane pamacius matydavau kad nelabai dziaugiasi.
Kirpdavo tai isties labai gerai, tik pradejom nesutart del mano plauku ilgio. Ji man sakydavo kam tau tos kasos, o as norejau augint plaukus. Kai pas ja vaiksciojau plaukai buvo truputi zemiau peciu, o dabar iki juosmens.
Atsakyti
tai as galesiu ideti nuotraukas IKI ir PO. Beje, as ne galu pas ji einu kirptis lotuliukas.gif Nzn, labai gerai jauciu zmones, na, kurie turi stiprius, gerus biolaukus. Galite juoktis, bet taip yra. K.Rimdzius mane kazkuo traukia (ne kaip vyras, nes savaji jau turiu blush2.gif ), bet kaip zmogus. Man K.Rimdzius atrodo toks nesugadintas kaimo jautrus berniokas, gerietis, kruopsciai atliekantis savo darba. Parasysiu po to, ar mano spejimai pasitvirtino. ir jeigu jis nesileis su manimi i kalbas - prakalbinsiu lotuliukas.gif nes man nepatinka tyla blink.gif buvau karta pas kirpeja, kuri 1 val man kirpo galiukus blink.gif ir visa laika tylejo, man taip nemalonu buvo..laukiau greiciau kol pabaigs, o ir sumokejau 25 Lt.

mergaites, gal kuri buvote pas ji? Kalbus jis ar nea? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 08 sausio 2008 - 15:42
kai buvau pas ji, man jis toks paprastas pasirode, seip kalbus, bet perduag nelenda. Pirma karta pas ji eisi?
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 01 08, 19:10)
kai buvau pas ji, man jis toks paprastas pasirode, seip kalbus, bet perduag nelenda. Pirma karta pas ji eisi?

aga, pirma k. As tokia gan sneki - eidama su dieduku, vedziojanciu suni, pakalbu, tai lifte uzkalbinu, tai rubininkes nauja sukuosena pagiriu - man patinka bendrauti. Jei tenka traukti zodi po zodzio doh.gif Na, galiu bendrauti, bet...geriau jau jis sneketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 08, 15:41)

Na, as ne pas ji buvau, o pas Linute, o ji dirba salia jo. Man pasirode, kad jis nera labai jau kalbus, nes visalaik tratejo jo kliente, o ne jis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 01 07, 18:19)
Va tokios situacijos aš bijau labiausiai - kad kirpykloje jos sugeba išdžiovinti taip, jog kirpimas atrodo gražus, o išsiplovus pasimato, kad nė velnio. Ne kartą man taip yra buvę. Na bet šį kartą džiaugiuosi be galo, be krašto - nors nutrumpino plaukus žiauriai ir negailestingai, bet išsiplovus nereikia nieko daryti, pakanka išdžiovinti kedenant pirštais ir džiovintuvu, o plaukai sukrenta patys, kaip reikia. Kartą džiovindama šukavau šepečiu - tai tik pagadinau. Tiesa, kadangi kirpimas ant šono, tai reikia atskirti plaukus reikiama kryptimi. Ir viskas smile.gif

Manau, kad ir kitąkart eisiu pas Tomą (mergina čia, ne tas bernas Tomas). Tik nežinau, kaip reikės susaugoti, kad nenutrumpintų tiek  doh.gif
Jau esu rašiusi - būtent dėl Steisės nebevaikštau į Simoną  schmoll.gif

O gal zinai, kokios ten kategorijos kirpeja yra ta Steise? Nes kazkodel pradejau galvot, kad mane apmove ir ibruko, III klases, uz II klases meistro kaina g.gif
As Steises irgi prasiau, kad apkirptu taip, kad nereiktu stovet prie veidrodzio ir ilgai tvarkytis, bet, kai issiplaunu galva, turiu issidziovint dziovintuvu (pas mane visalaik dziudavo naturaliai) su sepeciu ir dar issilygint (bet to nedarau, nes gaila plauku), kad gerai ziuretusi. g.gif

Kita karta matyt eisiu pas Toma, apie kuria rasei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 01 08, 18:39)
O gal zinai, kokios ten kategorijos kirpeja yra ta Steise? Nes kazkodel pradejau galvot, kad mane apmove ir ibruko, III klases, uz II klases meistro kaina  g.gif 
As Steises irgi prasiau, kad apkirptu taip, kad nereiktu stovet prie veidrodzio ir ilgai tvarkytis, bet, kai issiplaunu galva, turiu issidziovint dziovintuvu (pas mane visalaik dziudavo naturaliai) su sepeciu ir dar issilygint (bet to nedarau, nes gaila plauku), kad gerai ziuretusi.  g.gif 

Kita karta matyt eisiu pas Toma, apie kuria rasei  smile.gif

Neklausiau, bet Steisė pagal viską II. Nes Olga II, o pas Steisę mane užrašė, kai prašiau pas Olgą, bet jos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(ajana @ 2008 01 08, 14:58)
Nu jo ax.gif  Bet paskutiniu metu ir paciai jau nesinoredavo pas ja eiti, ir ji mane pamacius matydavau kad nelabai dziaugiasi.
Kirpdavo tai isties labai gerai, tik pradejom nesutart del mano plauku ilgio. Ji man sakydavo kam tau tos kasos, o as norejau augint plaukus. Kai pas ja vaiksciojau plaukai buvo truputi zemiau peciu, o dabar iki juosmens.

nieko sau, as irgi bandau augintis plaukus ax.gif tai cia per koki laika nuo peciu iki juosmens atauginai? gal koki "auginimo" gera recepta turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 08, 16:41)
tai as galesiu ideti nuotraukas IKI ir PO. Beje, as ne galu pas ji einu kirptis lotuliukas.gif  Nzn, labai gerai jauciu zmones, na, kurie turi stiprius, gerus biolaukus. Galite juoktis, bet taip yra. K.Rimdzius mane kazkuo traukia (ne kaip vyras, nes savaji jau turiu blush2.gif ), bet kaip zmogus. Man K.Rimdzius atrodo toks nesugadintas kaimo jautrus berniokas, gerietis, kruopsciai atliekantis savo darba. Parasysiu po to, ar mano spejimai pasitvirtino. ir jeigu jis nesileis su manimi i kalbas - prakalbinsiu lotuliukas.gif  nes man nepatinka tyla blink.gif  buvau karta pas kirpeja, kuri 1 val man kirpo galiukus  blink.gif  ir visa laika tylejo, man taip nemalonu buvo..laukiau greiciau kol pabaigs, o ir sumokejau 25 Lt.

tikrai kalbus gali tuo neabejoti thumbup.gif pirmą kartą kai pas jį ėjau atrodo su manimi nuo pat pirmos minutės taip bendravo kad būtume seniai pažįstami bigsmile.gif man jis irgi patinka ne tik kaip kirpėjas bet nuostabus žmogus kuris turi gerą skonį ir visada lieku patenkinta jo darbu išėjus thumbup.gif thumbup.gif būtinai lauksim atsiliepimų ir naujų kainų nes girdėjau kad pas jį jau yra didesnės kainos unsure.gif kai apsilankysi būtinai parašyk sėkmės 4u.gif aš užsirašius pas jį vasariui nuo gruodžio laukiu doh.gif jau eisiu pas jį trečią kartą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 08 sausio 2008 - 21:35
QUOTE(ajana @ 2008 01 08, 10:42)
Anksciau Bomonde kirpausi pas Rasele, gal apie pora metu lankiausi pas ja. Kaip kirpejai neturiu jai jokiu priekaistu, kirpo mane labai gerai, bet deja... nesutapo musu biolaukai.

QUOTE(ajana @ 2008 01 08, 12:58)
Nu jo ax.gif  Bet paskutiniu metu ir paciai jau nesinoredavo pas ja eiti, ir ji mane pamacius matydavau kad nelabai dziaugiasi.

As manau, kad is pradziu musu biolaukai nesutapdavo, bet kentejau, nes kerpa mane gerai. Ir plaukus auginti liepia smile.gif Bet kaip supratau, jei nueisiu pas kita kirpeja, kuris man vel nutrumpins plaukus, pas ja galiu nebesilankyti smile.gif Taip supratau is jos pasakymo...
Mano drauge ji apkirpo siaip sau, ji sake neverta tiek pinigu (jos kare kirpimas, gal nedaug galejo ka padaryti), o sese kai kirpo, tai nepataike... Kai pamaciau is ryto atsikelusia doh.gif sone kaip grifka nureze plaukus, o ten sukurys, tai visi plaukai stati stovi... Manau, turejo numatyti toki dalyka. Nors gal kai kirpejas plauko nezino, pirma karta sunku pataikyti
Siaip ar taip as Raseles kirpimu vis dar patenkinta ir keisti kirpejos nesiruosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 08, 23:33)
tikrai kalbus gali tuo neabejoti  thumbup.gif  pirmą kartą kai pas jį ėjau atrodo su manimi nuo pat pirmos minutės taip bendravo kad būtume seniai pažįstami  bigsmile.gif  man jis irgi patinka ne tik kaip kirpėjas bet nuostabus žmogus kuris turi gerą skonį ir visada lieku patenkinta jo darbu išėjus  thumbup.gif  thumbup.gif  būtinai lauksim atsiliepimų ir naujų kainų nes girdėjau kad pas jį jau yra didesnės kainos  unsure.gif  kai apsilankysi būtinai parašyk sėkmės  4u.gif  aš užsirašius pas jį vasariui nuo gruodžio laukiu  doh.gif jau eisiu pas jį trečią kartą  ax.gif

oi, kaip palengvejo, dekui labai ax.gif ax.gif ax.gif Kai pirma k. keiciau kirpeja, tai sakiau per tas 3.5 val.(as tiek isbunu, kol man saknis padazo ir galus pakerpa, isdziovina..) nuprotesiu, nes kas susije su plaukais - man jautri ir skaudi tema blush2.gif
na, tikekimes, kad viskas bus Ok ir vasario 2 d. laukite nuotrauku biggrin.gif Dekui visoms pasisakiusioms:)
Atsakyti