QUOTE(innguta @ 2008 01 07, 13:03)
oi nesupykau visai...zinai man paciai dabar labai gaila plauku, jauciuosi pasenus...ir dabar atrodo kad per daug iskarpe, vakar ploviau galva, bet tik prapuciau su dziovintu tai baisiai atrode, siandien bandysiu vakare susitvarkyt normaliai, ziuresiu kas gausis...bet jeigu kai apkirpo rezultatu buvau patenkinta, praejus kelioms dienoms galvoju, kad, antra karta taip nesikirpciau...
gerai kad namie su vaiku sedziu ir beveik niekur neinu...
Va tokios situacijos aš bijau labiausiai - kad kirpykloje jos sugeba išdžiovinti taip, jog kirpimas atrodo gražus, o išsiplovus pasimato, kad nė velnio. Ne kartą man taip yra buvę. Na bet šį kartą džiaugiuosi be galo, be krašto - nors nutrumpino plaukus žiauriai ir negailestingai, bet išsiplovus nereikia nieko daryti, pakanka išdžiovinti kedenant pirštais ir džiovintuvu, o plaukai sukrenta patys, kaip reikia. Kartą džiovindama šukavau šepečiu - tai tik pagadinau. Tiesa, kadangi kirpimas ant šono, tai reikia atskirti plaukus reikiama kryptimi. Ir viskas
Manau, kad ir kitąkart eisiu pas Tomą (mergina čia, ne tas bernas Tomas). Tik nežinau, kaip reikės susaugoti, kad nenutrumpintų tiek
QUOTE(begike @ 2008 01 07, 17:07)
pas Steise eisi pirma karta?
Butinai parasyk atsiliepimus.
Kai as skambinau, man irgi ibruko Steise
Idomu cia...
Jau esu rašiusi - būtent dėl Steisės nebevaikštau į Simoną