Innguta, gražiam žmogui visos šukuosenos tinka
Uzsirasiau pas Kesta kovo 5d., bet labai jau ilgai laukt as jau ant ribos paskutini karta buvau geguzes menesi . Jej kas sugalvos keist laika iki kovo 5d. tai galima butu pasikeisti
QUOTE(Žizel @ 2008 01 06, 01:26)
Visunita Konstitucijos pr. Lietuvos viešbutyje
Figaro Savanorių pr. skaitosi prasčiausias iš šio tinklo, atseit ten pradedama karjera šiame tinkapyje
bet tu nesupranti, kad ilgi plaukai irgi turi turėti kirpimą, nes jie tada kitaip krenta
labai gerai atsimenu, kai mano draugė irgi turėjusi paprastą uodegą, nuėjo pas stilistą, tai žinok jos veidas pasikeitė
anksčiau ta uodega, paprastas kirpimas kažkokį liūdną veidą padarydavo
o po to stilisto - veidas kitaip atrodė
tęsiant temą, tai padėtis su kirpėjais liūdna
man babkių negaila, bet kad nėr už ką mokėti, už pavardę, salono pavadinimą, vietą?
dar mane gundo Forum Palace, įdomu kokie ten kirpėjai?
Figaro Savanorių pr. skaitosi prasčiausias iš šio tinklo, atseit ten pradedama karjera šiame tinkapyje
bet tu nesupranti, kad ilgi plaukai irgi turi turėti kirpimą, nes jie tada kitaip krenta
labai gerai atsimenu, kai mano draugė irgi turėjusi paprastą uodegą, nuėjo pas stilistą, tai žinok jos veidas pasikeitė
anksčiau ta uodega, paprastas kirpimas kažkokį liūdną veidą padarydavo
o po to stilisto - veidas kitaip atrodė
tęsiant temą, tai padėtis su kirpėjais liūdna
man babkių negaila, bet kad nėr už ką mokėti, už pavardę, salono pavadinimą, vietą?
dar mane gundo Forum Palace, įdomu kokie ten kirpėjai?
Teisingai tu pasakei,kaina uzsiplest visi moka,o kad rezultatas dziugintu tai pshhh..
Sveikutes,
norejau paklausti gal kas neseniai kirpotes pas Egle is Simonos.Uzsirasiau pas ja ir kirpimui ir dazymui (viena spalva, plaukai zemiau peciu) ir nelabai isivaizduoju kiek man tas malonumas kainuos, nes kai skambinau kainas pasake labai jau preliuminarias Noreciau isgirsti ir atsiliepimu, jei kas pas ja lanketes
norejau paklausti gal kas neseniai kirpotes pas Egle is Simonos.Uzsirasiau pas ja ir kirpimui ir dazymui (viena spalva, plaukai zemiau peciu) ir nelabai isivaizduoju kiek man tas malonumas kainuos, nes kai skambinau kainas pasake labai jau preliuminarias Noreciau isgirsti ir atsiliepimu, jei kas pas ja lanketes
na jo, kaip ir sakiau, jau Tomukui ilgio tikrai negaila bet nepasakyciau, kad jis kazka pakeite, islaike ta pati stiliu
as jau 2 savaites kaip buvau pas ji, tai galiu pagirti uz dazyma, is tikruju tik dabar visas grozis pasimate, kai nuploviau galva kelis kartus nusprendziau, kad pas Toma galima eiti tik dazytis. nes plaukus auginuosi, o jam zirkles dega rankoje
as jau 2 savaites kaip buvau pas ji, tai galiu pagirti uz dazyma, is tikruju tik dabar visas grozis pasimate, kai nuploviau galva kelis kartus nusprendziau, kad pas Toma galima eiti tik dazytis. nes plaukus auginuosi, o jam zirkles dega rankoje
Inguta. Tu labai graži jauna moteris. Stilinga. Ir Tau tinka bet kokia šukuosena daugiau ar mažiau. Nes graži gi tu
Pamačiusi rezultatą PRIEŠ nusivyliau PO. Nes bobina, sendima , mano SUBJEKTYVIA nuomone. Eiinė , eiliniausia šukuosena, šablonas, jokio individualumo.
Bet tu nepyk už va tokią nuomonę. Čia tik apie šukuoseną. Tikrai ne apie tave. Tau turbūt ir bliūdas tiktų
O PRIEŠ MAN LABIAU PATIKO. tu mateisi.
Pamačiusi rezultatą PRIEŠ nusivyliau PO. Nes bobina, sendima , mano SUBJEKTYVIA nuomone. Eiinė , eiliniausia šukuosena, šablonas, jokio individualumo.
Bet tu nepyk už va tokią nuomonę. Čia tik apie šukuoseną. Tikrai ne apie tave. Tau turbūt ir bliūdas tiktų
na kagi, uzsirasiau penktadieni pas Steise is Simonos, ziuresim kaip cia man plaukus ir pakirps ir padazys nieko labai sudetingo nenoriu, nes noriu auginti plaukus..
labai norejau pas Vyta uzsirasyt, bet kada as galiu tai tada jis negali, kai jis gali, as tada nelabai galiu gaila.. kita kart tada pas ji bandysiu
labai norejau pas Vyta uzsirasyt, bet kada as galiu tai tada jis negali, kai jis gali, as tada nelabai galiu gaila.. kita kart tada pas ji bandysiu
O as, po ilgų svarstymų, užsirašiau pas Liudą iš Bomond. Na jei ir ji nepatiks, teks ieškot toliau... Atsibodo jau iš tikrųjų to idealaus kirpėjo paieškos
QUOTE(suka @ 2008 01 07, 11:58)
Inguta. Tu labai graži jauna moteris. Stilinga. Ir Tau tinka bet kokia šukuosena daugiau ar mažiau. Nes graži gi tu
oi nesupykau visai...zinai man paciai dabar labai gaila plauku, jauciuosi pasenus...ir dabar atrodo kad per daug iskarpe, vakar ploviau galva, bet tik prapuciau su dziovintu tai baisiai atrode, siandien bandysiu vakare susitvarkyt normaliai, ziuresiu kas gausis...bet jeigu kai apkirpo rezultatu buvau patenkinta, praejus kelioms dienoms galvoju, kad, antra karta taip nesikirpciau... gerai kad namie su vaiku sedziu ir beveik niekur neinu...
QUOTE(Žizel @ 2008 01 07, 13:08)
šiaip priprasti prie naujos šukuosenos ir išmokti plaukus tvarkyt man reikia apie 2 sav.
tikiuosi ir as priprasti nes kolkas tai saves nekenciu
QUOTE(innguta @ 2008 01 07, 14:47)
tikiuosi ir as priprasti nes kolkas tai saves nekenciu
nu, nu, nepergyvenk taip kaip as sakau, kad plaukai ne dantys - ataugs as irgi nusprendziau pas Tomuka nesikirpt, nors jis man tenukirpo grieztai kiek liepiau nes stebejau kiekviena jo judesi su zirklem rankoje