Niu ką, buvau šiandien pas Tomą. Atėjau ir sakau darykit su mano plaukais ką norit Kadangi mano plaukai buvo ganėtinai ilgi ir jau n metų taikytas tik vienas kirpimas (iškarpymas, o po kiek laiko atauginimas), tai sutarėm bent iki pečių tą ilgį sumažinti. Aišku į darbo pabaigą atsirado jauduliukas nes kirpo visą valandą o ir aš tokių trumpų plaukų neturėjau nuo pat vaikystės Užtat rezultatu tikrai likau patenkinta, pati nežinojau kokio kirpimo noriu bet ką gavau tai man labai patiko
Dabar planuoju pasidažyti, bet reikia atsirinkti kurioj kirpykloj naudoja geriausius plaukų dažus
Dabar planuoju pasidažyti, bet reikia atsirinkti kurioj kirpykloj naudoja geriausius plaukų dažus
QUOTE(Žizel @ 2007 11 27, 13:18)
kažkaip maniau, kad geriausia dažytis, o po to kirpti
Tai aš neskubu visko iškart, o be to ir nežinojau šito
QUOTE(Žizel @ 2007 11 27, 14:18)
o koks skirtumas?Na jei nueini vienu kartu tai ispradziu nudazo paskui plauna galva paskui dregnus kerpa,bet jei ne viena diena tai alieki,tai apsoliuciai jokio skirtumo nera
QUOTE(Žizel @ 2007 11 27, 13:18)
o man atvirkščiai atrodo be to, nusikirpus mažiau dažų reikia
Eisiu rytoj i Bomonda pas Liuda, daug geru atsiliepimu girdejau, ziuresime..
o rimdizus cia tas pats,kuris soka ten tam projekte?
Taip
Einu pirmadieni pas Violeta , salonas-Simona. Gal kas merginos jau buvote pas sita meistre? I kokia pinigeliu suma orientuotis :iki 150 ar virs 150?
Butinai pasidalinsiu ispudziais.
QUOTE(Diara @ 2007 11 30, 22:45)
Einu pirmadieni pas Violeta , salonas-Simona. Gal kas merginos jau buvote pas sita meistre? I kokia pinigeliu suma orientuotis :iki 150 ar virs 150?
o ka planuoji daryti? jei tik kirptis, tai tikrai uzteks as pvz pas Olga eidavau tai 60 lt mokedavau uz kirpima, o su dazymu man isejo 150 lt.. bet mano plaukai nera ilgi..
QUOTE(Palomina @ 2007 11 30, 22:52)
o ka planuoji daryti? jei tik kirptis, tai tikrai uzteks as pvz pas Olga eidavau tai 60 lt mokedavau uz kirpima, o su dazymu man isejo 150 lt.. bet mano plaukai nera ilgi..
As tik dazysiu, bet sruogom ir tikriausiai keleta spalvu. Negaliu i save ziureti, reikia ka nors pakeisti... Tai va ir galvoju kiek man tas malonumas kainuios ir ar pataikys meistre su spalvom...