Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko planavimas ir alkoholis

mano gydytoja mane tiksliai informavo del alkoholio vartojimo nestumo metu,dave informaciniu lankstinuku.paskaiciuis juos mano nuomone pasikeite visiskai,nes savo vaikuciui norejau saugaus ir sveiko vystymosi. mazas kiekis vaisiui gal ir nepakenks,bet yra mokslininku irodyta,kad moteris per nestuma vartojusios alkoholi,pakenkia vaiko vystymosi raidai.kai vaikutis auga ir pradeda eiti i mokykla iskyla tam tikru problemu, pvz:blogesne atmintis,letesne reakcija,aplinkos suvokimas,prisitaikymas ir t.t.alkoholis naikina gerases smegenu lastales,todel gydytojai pataria nevartoti alkoholio nestumo metu.taigi verta susimastyti ar viena taure vyno nieko tokio.... g.gif
Atsakyti
Kogero iš tiesų nereiktų vartoti alkocholinių gėrimų. Mes jau taip norėjom iš karto po vestuvių planuoti kūdikėlį, bet pasiskaičiusi Jūsų komentarus suprantu - teks atidėti visą planavimą mažiausiai mėnesiui verysad.gif . bet po vestuvių tikrai atsiras svečių su kuriais teks pakelt vieną, kitą taurelę - tai vadinasi nusikels planavimas dar mėnesiu vėliau verysad.gif . o taip norisi ir pačiam pasilinksminti per vestuves ir vaikutį turėti sveiką nestuke.gif . Tai va...teks rinktis kas svarbiau ax.gif jei taip norim vaikučio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedras dangus: 21 gegužės 2009 - 19:22
Na susilaikyti tikrai reikes, o be to gerike is manes ne kokia, tai nematau problemos smile.gif
Atsakyti
Aš esu didele alaus gerbėja ir viena diena labai nustebau kad aš jo visai nenoriu. Tai čia man buvo pats pirmasis neštumo požymis kai dar joks testas nieko nerodė.
Atsakyti
as tai irgi megstu alu drinks_cheers.gif . nors manau pastojusi visiskai atsisakyciau jo.
Atsakyti
Mes planuojame savo pirmagimi. Vyno taures, alaus bokalo neatsisakau (juk ne kasdien paragauji), bet rukyt meciau. Tas tikrai butina. O jau pastojus alkoholis tikrai nepageidautinas. Aisku, buna kartais pacios daktares pataria vyno taure arba konjako stikliuka isgerti del kazkokiu priezasciu (kokiu - nepamenu)
Atsakyti
Na apie alkoholi ir nestuke.gif informacijos ir nuomoniu be galo daug, kazkaip pasigendu info apie tevelio drinks_cheers.gif ir visam tam reikalui planuojant kudikeli. Sakykti kad 3 men pries planavima ne tik mamytes, bet ir teveliai turetu visiskai atsisakyti bet kokio alkoholio butu jau krastutinumas, manau, bet tai kazi kokia tikimybe, kad pora baliuku per menesi tures itakos busimam vaikiukui? unsure.gif ar tas pats bokaliukas isgertas po darbo g.gif et, antraji vaikeli "susiplanuoti" kazkaip sudetingiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš atsisakiau visų alkoholinių gėrimų ir negerybių : )))) bet nemanau, kad gali nutikti kažkas labai blogo nuo vienos taurės vyno.. Mano draugė išgeria po keletą taurių per mėnesį, (kažkokių progų metu) būdama šešis mėnesius nėščia ir viskas ok ax.gif Nors aš pati asmeniškai taip nedaryčiau... Nors noriu žvėriškai vynelio, beeeeet doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama ruke ir isgerdavo nestumo metu. Po siai dienai nesiskundziu sveikata, niekada rimtai nesu sirgusi, studijuoju magistranturoje, visada puikiai mokiausi, neidedama daug pastangu. Zodziu, man pasiseke , dabar pati planuoju nestuma...nedarysiu kaip mama... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2012 03 11, 19:05)
Aš atsisakiau visų alkoholinių gėrimų ir negerybių : )))) bet nemanau, kad gali nutikti kažkas labai blogo nuo vienos taurės vyno.. Mano draugė išgeria po keletą taurių per mėnesį, (kažkokių progų metu) būdama šešis mėnesius nėščia ir viskas ok  ax.gif  Nors aš pati asmeniškai taip nedaryčiau... Nors noriu žvėriškai vynelio, beeeeet  doh.gif  biggrin.gif

Kai pirmojo laukiausi, vos kelis kart nepersileidau... tai speciailiai liepdavo isgert po 50 gr vakarais rolleyes.gif
Atsakyti
Aš pati ir taip alkoholio nevartoju.
Viena pažįstama, laukdamasi berniuko išgerdavo vyno ir sakydavo, kad berniukui reikia alkoholio nuo pat pradžių lotuliukas.gif juokas juokais, tačiau leliukas į pasaulį pasibeldė gal mėnesiu anksčiau ir stipriai neišnešiotas. Nors aišku čia kiekvienam individualiai.
Atsakyti
Mes su MB kai tik nusprendėm gaminti leliuką nusprendėm atsisakyti alkoholio, bet jis kartais išgeria bokalą alaus, aš labai retai taurę vyno, o kai sužinosiu, kad nestuke.gif visiškai atsisakysiu alkoholio.
Pažįstu moterį,kuri ir gėrė ir rūkė nėštumo metu ir jos vaikiukas gimė anksčiau laiko ir labai mažo svorio. verysad.gif
Atsakyti