Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko planavimas ir alkoholis

nu prajuokinai nerealiai blondinas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kur cia kalbama apie alkoholio poveiki zmogui? neradai kitokiu straipsniu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar dirbi alaus gamykloj ir idejai reklama?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2009 02 25, 09:06)
nu prajuokinai nerealiai blondinas  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kur cia kalbama apie alkoholio poveiki zmogui?  neradai kitokiu straipsniu?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ar dirbi alaus gamykloj ir idejai reklama??  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zinot ka as jums pasakysiu, sitam forume, pusei esamu ir busimu mamyciu yra netyciukai ir jei daryti apklausa, garantuoju kad dauguma ju isgerdavo, kad ir labai mazais kiekiais. Pagal jusu statistika 60 % gims apsigime, tai gal visoms kurios vartojo alkoholi begt abortu darytis blink.gif

Nu mano akimis visikas marazmas ten parasytas - ne tai kad marazmas, bet krastutinumai. O jusu pateikti duomenys - kaip jau kazkas minejo, labiau panasus i Cernobylio katastrofos pasekmes 4u.gif Nepykit, bet manau kai kurios nestukes paskaiciusios toki straipsni, tik be reikalo nervus sau gadinasi unsure.gif
Atsakyti
(gintare 0820)
"Abstinencija nėštumo
metu gali sukelti priešlaikinį gimdymą, kraujospūdžio
pakilimą ar širdies ritmo sutrikimus......"

Nesupratau sito sakinio blink.gif rasai ,kad alkoholis labai blogai,bet jo nevartojimas sukelia prieslaikini gimdyma biggrin.gif
nuo kazko blogai informacija nurasei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinrozyte: 25 vasario 2009 - 14:38
QUOTE(kinrozyte @ 2009 02 25, 15:35)
(gintare 0820)
"Abstinencija nėštumo
metu gali sukelti priešlaikinį gimdymą, kraujospūdžio
pakilimą ar širdies ritmo sutrikimus......"
Nesupratau sito sakinio blink.gif  rasai ,kad alkoholis labai blogai,bet jo nevartojimas sukelia prieslaikini gimdyma  biggrin.gif
nuo kazko blogai informacija nurasei rolleyes.gif

thumbup.gif geras, tiesiog dariau copy-paste bet ne visa teksta, todel tikriausiai kazka ,,nukirpau" . cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2009 02 25, 19:21)
thumbup.gif  geras, tiesiog dariau copy-paste bet ne visa teksta, todel tikriausiai kazka ,,nukirpau" .  cool.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ka ten per moklininkas, jei gali išmest tokį teiginį "Apsigimėliai vaikai gimsta be rankų, be kojų, be lyties organų, be proto"! Nuo kada protas yra kūno organas?? Vaje, tai gal as irgi proto neturiu? Reiks paprasyt gyditojos, kad echoskopu ar rentgenu patikrintu, ar yra ir kokios formos pas mane protas! smile.gif To atseit mokslininko teiginiai nepagrįsti jokiais labaratoriniai tyrimais, statistika nukabinta nuo lubų, nepateikta koreliacijos su kitais veiskniais ir t.t.
Jei kas turi moralinį nusiteikimą prieš alkoholį, tai tegul ir rašo - man nepriimtina, o ne remiasi pseudomoksliniais argumentais.
P.s. aš pati net pasigėrus gyvenime nebuvau, tai neskubėkit nurašyt į alkoholio apologetes wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(notitia @ 2009 02 25, 21:10)
Ka ten per moklininkas, jei gali išmest tokį teiginį "Apsigimėliai vaikai gimsta be rankų, be kojų, be lyties organų, be proto"! Nuo kada protas yra kūno organas?? Vaje, tai gal as irgi proto neturiu? Reiks paprasyt gyditojos, kad echoskopu ar rentgenu patikrintu, ar yra ir kokios formos pas mane protas! smile.gif To atseit mokslininko teiginiai nepagrįsti jokiais labaratoriniai tyrimais, statistika nukabinta nuo lubų, nepateikta koreliacijos su kitais veiskniais ir t.t.
Jei kas turi moralinį nusiteikimą prieš alkoholį, tai tegul ir rašo - man nepriimtina, o ne remiasi pseudomoksliniais argumentais.
P.s. aš pati net pasigėrus gyvenime nebuvau, tai neskubėkit nurašyt į alkoholio apologetes wink.gif .

o kur tam sakiny parasyta- apsigimeliai vaikai gimsta be siu organu: bla bla bla ???
bet ne tame esme, o tame, kad butent sis mokslininkas ir paskyre visa savo gyvenima tirti alkoholio zala zmogui. apie ji yra daug medziagos internete kur placiau aprasoma apie tyrimus ir pan. nereikia tiketis, kad visi atlikti tyrimai butu aprasyti viename straipsnyje ax.gif
ir is viso, kaip kas nori taip tas gyvena 4u.gif kiekvieno pasirinkimo teise, tik akivaizdu, kad zmonems truksta info...
Atsakyti

o kur tam sakiny parasyta- apsigimeliai vaikai gimsta be siu organu: bla bla bla ???

Na protas paminėtas aiškiai identifikuojamų kūno dalių (rankos, kojos) ir organų (lyties organai) kontekste, kas suponuoja, kad tokiai, beveik filosofinei, kategorijai kaip protas suteikiamas fizinio pavidalo statusas smile.gif.

Na mažumėlę kabinėjuos prie žodžių, bet kad tikrai yra prie ko prisikabinti, ypač jei tai moklininkas leido sau taip išsireikšt ax.gif

O dėl informacijos stokos tai visiškai su Jumis sutinku. Jos trūksta beveik visose srityse verysad.gif

Visoms mamytėms sveikų vaikučių 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mergytes,as tikrai nesutinku su tuo kad 100g vyno,ar 20g brendzio,aisku ne kasdien,gali pakenkti negimusiam kudykiui schmoll.gif .Jai galvoti apie tai kas kenkia,tai reiketu tikrai labiau pasisaugoti,miesto,kuriame pilna masinu,ir stovedami eilese,mes istisai save nuodijames kvepuodami ismetamosiomis dujomis,bet to isvengti neimano.Stai suprantu-kad cia tai nuodai.Bet vyna,kuri Italai vieni is sveikiausiu zmoniu Europoje geria visada pietums,mes tikrai nuodu pavadinti negalim.O BRENDZIO 20G YRA TIKRAI GERIAU,NEGU PARACETAMALIO TABLETE NUO GALVOS SKAUSMO,AR ZEMO SPAUDIMO thumbup.gif .
Atsakyti
O man buvo taip, per vyro gimtadienį šiek padauginau, o pasirodo jau pastojus buvau o to nežinojau, tai nekaip jaučiausi, kad mažyliui vistiek kažkiek teko... blush2.gif
Atsakyti
As pastojau savaite po musu vestuviu. buvau baisiai issigandusi, fear.gif kad pakenkiau vaikiukui, nes atsokau, savo vestuves, vyro draugo, pusbrolio ir zinoma be alkoholio neapsiėjo. Iki zemes grabymo nebuvau prisigerusi ne karto, bet visi sie baliai buvo ta pati menesi. drinks_cheers.gif Mergyte gyme sveika biggrin.gif
Atsakyti
O zinokit labai daznai taip ir yra,jog kazkoks baliukas-padaugini (gerokai)
o po to pasirodo,ta diena jau buvai nestuke.gif
smile.gif
Atsakyti