išviso kas per tema !!!!
Kokia kalba gali būtų apie alkocholį kai planuojamas vaikelis arba jau jy savy nešioji...
Nu ne griežtai prieš! Net per visą neštumą, 1 taure vyno NE. !
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 12 07, 15:23)
išviso kas per tema !!!!
Kokia kalba gali būtų apie alkocholį kai planuojamas vaikelis arba jau jy savy nešioji...
Žinok, pritarsiu... Nežinodama, kad laukiuosi,išmaukiau kažkiek, bet dar iki implantacijos - tikiuosi, nepaveikė.
Bet šiaip prieš abu savo persileidimus buvau išgėrusi šiek tiek. Prieš pirmą - dar nežinodama, kad pastojau, įkaliau brendžio kokis 70 g, o prieš antrą - žinodama, kad nėščia, bet nenorėdama sukelti įtarimų, išgėriau pusę taurės balto vyno... Žinau, kad ne dėl to įvyko nelaimės, bet tikrai nejauku prisiminti savo "ai, kas čia nutiks", geriant tą vyną... Niekada taip nebedarysiu.
Ir kavos nebegersiu, nes prieš porą dienų taip nerealiai pykino po jos, fui...
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 12 07, 15:23)
išviso kas per tema !!!!
lengva taip kalbėti, jei tas vaikelis susiplanuoja per 1-2 mėnesius.
Pirmus mėnesius ir aš ir kavos atsisakiau ir alkoholio beveik nevartojau. Tačiau su trečiu mėnesiu grįžau į normalų gyvenimo ritmą... leliuką planuoju jau metai laiko ir taip stogą rauna, o jei dar ribočiau save visaip, tai visai nučiuožtų. Juo labiau, kad mano alkoholio vartojimas 2-3 taurės vyno per balių, tai nemanau, kad čia labai pakenkiu. Kai pastosiu, tai ir nebegersiu
Beje, kai laukiaus pirmosios, tai vyno net ir nenorėjau, bet kai MB atsidarydavo alaus, tai seilė nutįsdavo ir gurkšteldavau pora gurkšnių
QUOTE(Nivea @ 2012 12 10, 13:28)
lengva taip kalbėti, jei tas vaikelis susiplanuoja per 1-2 mėnesius.
Pirmus mėnesius ir aš ir kavos atsisakiau ir alkoholio beveik nevartojau. Tačiau su trečiu mėnesiu grįžau į normalų gyvenimo ritmą... leliuką planuoju jau metai laiko ir taip stogą rauna, o jei dar ribočiau save visaip, tai visai nučiuožtų. Juo labiau, kad mano alkoholio vartojimas 2-3 taurės vyno per balių, tai nemanau, kad čia labai pakenkiu. Kai pastosiu, tai ir nebegersiu
Beje, kai laukiaus pirmosios, tai vyno net ir nenorėjau, bet kai MB atsidarydavo alaus, tai seilė nutįsdavo ir gurkšteldavau pora gurkšnių
pilnai tau pritariu .. Jai yra proga , gimtadienis ar kas, tikrai neatsisakau atsigerti , lanuojam 2 metai , tai dbr ir riboji save .. juk taip ir visa gyvenima gyvent, neduok dieve isgersiu viskio ar dar ko. nekalbu apie tai, kai jau pastojama. tada jokio alkoholiniu gerimu.
http://www.youtube.c...h?v=7Q2Q0deHZQA
labai smagiai klausosi šio protingo žmogaus kalba .
nebuvau labai vartojanti, tačiau dabar visai užraukiau, Naujieji liko neaplaistyti..fuuu, galima ir be to brudo gyvent.
nebuvau labai vartojanti, tačiau dabar visai užraukiau, Naujieji liko neaplaistyti..fuuu, galima ir be to brudo gyvent.
Pritariu Azuro
QUOTE(" voresta " @ 2013 01 01, 19:32)
http://www.youtube.c...h?v=7Q2Q0deHZQA
Nors matau, kad sia tema jau ilgokai niekas neraso, bet as neatsilaikiau. Negaliu pasakyti, kad esu visiska apstinente, bet galiu negerti nei laso menesiu menesiais, nematau tam tikslo. Ypac gerai atsisakyti alkoholio padeda, buvimas blaiviam, isgerusiu kompanijoje, kai matai i ka pavirsta girtas zmogus.... pilna skaudziu pavyzdziu prie ko veda alkoholis, manau jei zmogui kyla klausimas ar reikia maziau gerti, vadinas zmugus jau turi problema, nes kai jos nera, naturaliai tokiu kalusimu neuzduodi ir nematai problemos tame, kad isvis atsisakyti alkoholio.
O kas liecia vaikucio planavima, manu kai kyla mintis kad noriu vaiku, zodis alkoholis turi isnykti is leksikono ir ne tik pas moteri bet ir pas vyra.
Saugokime save ir savo vaiku laiminga ateiti
Kaip manote, kiek laiko prieš planuojant pastoti reikia nevartoti alkoholio moteriai, ir kiek vyrui? Kavos kiekį irgi būtina sumažinti, ar galima iki pastojimo jos vartoti įprastai (2-3 puodeliai tikrai stiprios kavos per dieną)?
Man 34 metai, vaikų neturiu, norėčiau kuo greičiau mėginti pastoti. Na aš toks žmogus - kai jau užsimanau, tai ir užsidegu
Iki šiol 3-4 metai alkoholis buvo vartojamas neretai (2-3 kartai per savaitę po keletą taurių vyno ar porą butelių alaus). Nesinori rizikuoti, ir tiksliai nežinau, per kiek laiko išsivalytų organizmas (vienur rašo pusmetį, kitur kad užtenka mėnesio, tiesiog nesinori laukti pusę metų, jei tai nėra būtina).
Pusantro mėn. laiko - turbūt per mažai? Tiek laiko praeitų, iki sekančio ciklo
Alkoholį jau neseniai nutraukiau, sumažinau kavos, bandysiu mažiau visokių nesveikų dalykų valgyti
Ir dar labai aktualu, kiek vyrui būtina negerti? Alaus mėgėjas , spėju jį prikalbinti bent mėnesį visai be jo būtų vos ne misija neįmanoma , aišku, kiekius sumažintų As jei retai, tarkim kartą į savaitę ir po truputį, aišku, prieš bandant padarant pertrauką bent savaitę?
Man 34 metai, vaikų neturiu, norėčiau kuo greičiau mėginti pastoti. Na aš toks žmogus - kai jau užsimanau, tai ir užsidegu
Iki šiol 3-4 metai alkoholis buvo vartojamas neretai (2-3 kartai per savaitę po keletą taurių vyno ar porą butelių alaus). Nesinori rizikuoti, ir tiksliai nežinau, per kiek laiko išsivalytų organizmas (vienur rašo pusmetį, kitur kad užtenka mėnesio, tiesiog nesinori laukti pusę metų, jei tai nėra būtina).
Alkoholį jau neseniai nutraukiau, sumažinau kavos, bandysiu mažiau visokių nesveikų dalykų valgyti
Ir dar labai aktualu, kiek vyrui būtina negerti? Alaus mėgėjas , spėju jį prikalbinti bent mėnesį visai be jo būtų vos ne misija neįmanoma , aišku, kiekius sumažintų As jei retai, tarkim kartą į savaitę ir po truputį, aišku, prieš bandant padarant pertrauką bent savaitę?
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2014 08 09, 18:01)
Kaip manote, kiek laiko prieš planuojant pastoti reikia nevartoti alkoholio moteriai, ir kiek vyrui? Kavos kiekį irgi būtina sumažinti, ar galima iki pastojimo jos vartoti įprastai (2-3 puodeliai tikrai stiprios kavos per dieną)?
Kiek įmanoma, tiek ir sumažinkit, svarbiausia jūs nevartokit po ovuliacijos Šiaip jei visko atsisakysit ir bandysit techniškai pastot, tai kaži ar greitai pavyks.
QUOTE(sandddra @ 2014 08 10, 20:30)
Kiek įmanoma, tiek ir sumažinkit, svarbiausia jūs nevartokit po ovuliacijos Šiaip jei visko atsisakysit ir bandysit techniškai pastot, tai kaži ar greitai pavyks.
Pritariu!
Aš tai alkoholį vartoju tokiais etapais Kadangi planuojam, tai nevartoju per vaisingas dienas ir po jų... Ir jei jau žinau, kad nesilaukiu, vėl jei koks baliukas, vėl išgerių taurę vyno. Taip ir prisižiūriu jau kuris laikas
O alkoholis nėštumo metu, kitoks svaiginimasis, rūkalai ir pan., tai man visiškai nepriimtina, net nežinau kokio nemastymo reikia būti, kad tai darytum ir nuodytum savo vaiką.
O alkoholis nėštumo metu, kitoks svaiginimasis, rūkalai ir pan., tai man visiškai nepriimtina, net nežinau kokio nemastymo reikia būti, kad tai darytum ir nuodytum savo vaiką.