Įkraunama...
Įkraunama...

Geras angiochirurgas Vilniuje

Laba diena, mamytės.

Gal galėtumet rekomenduoti gerą angiochirurgą Vilniuje? Kas gerai daro skleroterapiją? Pvzd, ar galima eiti į Grybų gatvę?

Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twoflower2 @ 2007 11 26, 11:04)
Gal galėtumet rekomenduoti gerą angiochirurgą Vilniuje?  Kas gerai daro skleroterapiją? 

Galėčiau rekomenduoti. ax.gif
Dirba Greitosios Pagalbos Ligoninėje, taip pat privačiai. Jei reikia kontaktų, rašyk AŽ.
Atsakyti
Skubiai reikalingas geras angiochirurgas Vilniuje ar Kaune. Gal kam teko lankytis?
Atsakyti
Man Bickauskas sklerozavo venas Sugicharoj..
http://www.sugihara.lt/1/279/
Viskas labai ok.
Galiu jo mobilu duoti kam reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 21 lapkričio 2008 - 11:14
QUOTE(polonia @ 2008 11 21, 13:04)
Man Bickauskas sklerozavo venas Sugicharoj..
http://www.sugihara.lt/1/279/
Viskas labai ok.
Galiu jo mobilu duoti kam reikia...

Laba diena, turiu ir aš tokią problemą su kapiliarais.Jų vis daugėja ir norėčiau pagaliau susitvarkyt.Norėčiau Bickausko duomenų.Didelis Ačiu
Atsakyti
Sveikos,

Gal galėtumėte parekomenduoti angiochirurgą Vilniuje, operacijai. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit gera angiochirurga kaune ar vilniuje. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Man irgi Bičkauskas sklerozavo, Narmedoj. Vienas venos mazgelis buvo labai paviršiuje, ir oda buvo labai išplonėjusi, tai sutvarkė jį.
www.narmeda.lt
smile.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas galetu parasyti i AZ Vilniuje dirbancio profesionalaus angiochirurgo pavarde ir kontaktus, reikia kaklo kraujagysles pasitikrinti, turiu siuntima sad.gif
Atsakyti
Gintaras Apanavičius.I angiochirurgijos skyriaus vedėjas Antakalnio ligoninėj
Atsakyti
Vilniuje būtų aktuali informacija apie gerus angiochirurgus ir kainas. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2012 08 25, 22:02)
Vilniuje būtų aktuali informacija apie gerus angiochirurgus ir kainas. Dėkui 4u.gif

ir man labai aktuali informacija ax.gif

pasidalinkite informacija 4u.gif
Atsakyti