Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

Labai linkiu susilaukti dar daugiau vaikučių 4u.gif wub.gif Laikykitės wub.gif
Atsakyti
As jau senokai perskaiciau sita grazia ir liudna istorija verysad.gif
ir niekaip negaliu jos pamirsti ...

Tu labai stipri moteris! Sekmes Tau!
Atsakyti
As noriu palinketi tau susilaukti savo išsvajotosios dukrytes 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
As taip pat kaip ir daugelis linkiu susilaukti mergytes, ir gal net ne vienos!!! 4u.gif
Stiprybes Jusu seimai!!!! 4u.gif
Atsakyti
Linkiu daug gražių sveikų vaikučių smile.gif
Atsakyti
turbut neimanoma to nepatyrusiai suprasti to sielvarto kuri patyriai bet gimdyti zinodama kad jau viskas...siaubas verysad.gif verysad.gif
labai uzjauciu jusu seima, stiprybes jums
Atsakyti
Labai užjaučiu verysad.gif ir linkiu susilaukt dukrytės smile.gif
Atsakyti
Dekui visoms merginoms, kurios skaito ir kurios raso. Tikrai siek tiek palengveja, kai paskaitau jusu zodzius. Labai stengiuosi buti tvirta ir paleisti savo dykrytes..
Atsakyti
Verkiau skaitydama šią istoriją. Pati turiu 4 mėn. sūnelį ir net pagalvoti negaliu, ką daryčiau jei jo netekčiau. Mačiau kaip 20 metų kankinosi mano mama dėl žuvusios mano 3 metų sesutės. Ligoninėje mano palatos kaimynei gydytojai pasakė, kad turi laukti kol žus jos nešiojamas vaikelis ir tik tada bus skatinamas gimdymas- mačiau kaip verkė jos vyras... Nieko nėra baisiau už vaikų netektį.

Stiprybės jums. Tikiu, kad Dievas atlygins su kaupu už šį skausmą.
Atsakyti
Ir as verkiu iki siol,asaros upeliais bega...negaliu sustabdyt...Tik griebiau savo mergyte i glebi.......uzuojauta...stiprybes....tas skausmas neapsakomas.....Man taip liudna dabar...o kaip tau as pagalvoju...gerai kad nors suneli turi..... wub.gif Linkiu susilaukt vaikuciu tau...mergyciu..... wub.gif svarbiausia tiket ir viskas bus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2007 11 27, 13:41)
.. Jauciu didele kalte, kad praradau mergytes.. Juk galejau operuotis, o to nepadariau.. Si istorija, tik pirmas zingsnis isperkant mano kalte.. Kitas zingsnis bus tas, kad isversiu straipsni is anglu kalbos ir paprasysiu patalpinti supermamos svetaineje..
Busiu laiminga, jei si istorija kitai merginai pades apsispresti operuotis 32 savaite, nelaukiant kada "bomba" sprogs...

Nesijausk kalta, tai visai ne tavo kalte, juk tu labai laukei vaikeliu ir norejai jiems geriausio. Tai greiciau jau tave piziurejusios gydytojos kalte. Nezinau, kaip Lietuvoj, bet uzsienyje uz toki gydytojos neatsakinguma paduodama i teisma ir gaunamos nemenkos pasalpos. unsure.gif
Papildyta:
Linkiu tau ir tavo vyrui, kad neuzsisklestumet viens nuo kito savo skausme, bet viens kita palaikytumet. 4u.gif Meiles jums ir ramybes. 4u.gif
Atsakyti
Dieve kokia neteisybe ir skausmas verysad.gif didziausia uzuojauta...pasijutau kaip siaubingiausiam koshmare tad tik isivaizduot galiu koki skausma teko ishkest teveliams...stiprybes jums ir shviesaus zvilgsnio i ateiti..
Atsakyti