Labai linkiu susilaukti dar daugiau vaikučių Laikykitės
As jau senokai perskaiciau sita grazia ir liudna istorija
ir niekaip negaliu jos pamirsti ...
Tu labai stipri moteris! Sekmes Tau!
ir niekaip negaliu jos pamirsti ...
Tu labai stipri moteris! Sekmes Tau!
As taip pat kaip ir daugelis linkiu susilaukti mergytes, ir gal net ne vienos!!!
Stiprybes Jusu seimai!!!!
Stiprybes Jusu seimai!!!!
turbut neimanoma to nepatyrusiai suprasti to sielvarto kuri patyriai bet gimdyti zinodama kad jau viskas...siaubas
labai uzjauciu jusu seima, stiprybes jums
labai uzjauciu jusu seima, stiprybes jums
Labai užjaučiu ir linkiu susilaukt dukrytės
Dekui visoms merginoms, kurios skaito ir kurios raso. Tikrai siek tiek palengveja, kai paskaitau jusu zodzius. Labai stengiuosi buti tvirta ir paleisti savo dykrytes..
Verkiau skaitydama šią istoriją. Pati turiu 4 mėn. sūnelį ir net pagalvoti negaliu, ką daryčiau jei jo netekčiau. Mačiau kaip 20 metų kankinosi mano mama dėl žuvusios mano 3 metų sesutės. Ligoninėje mano palatos kaimynei gydytojai pasakė, kad turi laukti kol žus jos nešiojamas vaikelis ir tik tada bus skatinamas gimdymas- mačiau kaip verkė jos vyras... Nieko nėra baisiau už vaikų netektį.
Stiprybės jums. Tikiu, kad Dievas atlygins su kaupu už šį skausmą.
Stiprybės jums. Tikiu, kad Dievas atlygins su kaupu už šį skausmą.
Ir as verkiu iki siol,asaros upeliais bega...negaliu sustabdyt...Tik griebiau savo mergyte i glebi.......uzuojauta...stiprybes....tas skausmas neapsakomas.....Man taip liudna dabar...o kaip tau as pagalvoju...gerai kad nors suneli turi..... Linkiu susilaukt vaikuciu tau...mergyciu..... svarbiausia tiket ir viskas bus....
QUOTE(antuke @ 2007 11 27, 13:41)
.. Jauciu didele kalte, kad praradau mergytes.. Juk galejau operuotis, o to nepadariau.. Si istorija, tik pirmas zingsnis isperkant mano kalte.. Kitas zingsnis bus tas, kad isversiu straipsni is anglu kalbos ir paprasysiu patalpinti supermamos svetaineje..
Busiu laiminga, jei si istorija kitai merginai pades apsispresti operuotis 32 savaite, nelaukiant kada "bomba" sprogs...
Busiu laiminga, jei si istorija kitai merginai pades apsispresti operuotis 32 savaite, nelaukiant kada "bomba" sprogs...
Nesijausk kalta, tai visai ne tavo kalte, juk tu labai laukei vaikeliu ir norejai jiems geriausio. Tai greiciau jau tave piziurejusios gydytojos kalte. Nezinau, kaip Lietuvoj, bet uzsienyje uz toki gydytojos neatsakinguma paduodama i teisma ir gaunamos nemenkos pasalpos.
Papildyta:
Linkiu tau ir tavo vyrui, kad neuzsisklestumet viens nuo kito savo skausme, bet viens kita palaikytumet. Meiles jums ir ramybes.
Dieve kokia neteisybe ir skausmas didziausia uzuojauta...pasijutau kaip siaubingiausiam koshmare tad tik isivaizduot galiu koki skausma teko ishkest teveliams...stiprybes jums ir shviesaus zvilgsnio i ateiti..