Kaip liudna. Laikykis!
Antuke,
iš visos širdies ir su gilia pagarba lenkiu savo galvą prieš neapsakomo stiprumo moterį.
Neturiu žodžių, tik didelę meilę ir švelnumą Jūsų nuostabiai šeimai :draugai
Labai noriu tikėti, kad už tokį .... gyvenimo smūgį Tau bus atlyginta.
Galbūt Tavo prisiimta misija išgelbės dar ne vieną šeimą.
O danguje sutiksi savo mažuosius angelus ir ......(atleisk, nebegaliu rašyti - ašaros spaudžia krūtinę.... neprašei užuojautos, bet aš bent jau maldoje prisiminsiu Tave ir Tavo šeimą)
iš visos širdies ir su gilia pagarba lenkiu savo galvą prieš neapsakomo stiprumo moterį.
Neturiu žodžių, tik didelę meilę ir švelnumą Jūsų nuostabiai šeimai :draugai
Labai noriu tikėti, kad už tokį .... gyvenimo smūgį Tau bus atlyginta.
Galbūt Tavo prisiimta misija išgelbės dar ne vieną šeimą.
O danguje sutiksi savo mažuosius angelus ir ......(atleisk, nebegaliu rašyti - ašaros spaudžia krūtinę.... neprašei užuojautos, bet aš bent jau maldoje prisiminsiu Tave ir Tavo šeimą)
Koks siaubas...Tikrai nėra žodžių... Tik nekaltink savęs-matyt taip turėjo būti... Nuoširdžiai užjaučiu, laikykis, nepasiduok
Gerkleje netelpa nei vienas žodis
Net neturiu zodziu kaip ir visos, tik linkiu stiprybes ir nepasiduoti
Ne viena ašara nubraukiau skaitydama.... Labai labai užjaučiu,nors žodžiai čia mažai padės Bet gal žinojimas,kad neesi Viena suteiks jegu
Dekui merginos, uz paguoda.. Dabar man pats sunkiausias metas, nes arteja sventes.. Renkam sunui dovanas, o sirdy taip skaudu.. Juk turejom rinkti ne vienam, o trim vaikuciam..
Taip norisi, kad prisiminus mergytes man nustotu skaudeti! Liktu tik sviesus prisiminimas.. Bet negaliu.. Atrodo viskas praejo, bet kitakart toks astrus skausmas perveria, kad net nezinau ka daryti..
Kai ju netekau, buvo mintis kuo greiciau susilaukti kito vaikelio. Bet dabar zinau, kad kitas vaikelis ju man nepakeis.. Lauksiuosi tada, kai sirdyje vietoj skausmo liks tik liudesys..
Taip norisi, kad prisiminus mergytes man nustotu skaudeti! Liktu tik sviesus prisiminimas.. Bet negaliu.. Atrodo viskas praejo, bet kitakart toks astrus skausmas perveria, kad net nezinau ka daryti..
Kai ju netekau, buvo mintis kuo greiciau susilaukti kito vaikelio. Bet dabar zinau, kad kitas vaikelis ju man nepakeis.. Lauksiuosi tada, kai sirdyje vietoj skausmo liks tik liudesys..
Labai liudna...
Labai labai liudna.................
Bet neprarask vilties kad tavo sirdyje bus svente
Bet neprarask vilties kad tavo sirdyje bus svente
Labai, labai liudna...
negaliu patiketi, kad taip gali buti... Didziausios stiprybes Jūsų šeimai, iš visos širdies linkiu sulaukti ateityje mergytės.
negaliu patiketi, kad taip gali buti... Didziausios stiprybes Jūsų šeimai, iš visos širdies linkiu sulaukti ateityje mergytės.