Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

Nusirdziausi sveikinimai 4u.gif .Aukit sveiki,stiprus ir laimingi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
verkiau kaip mazas vaikas.... smagu kad jau turit antra-ketvirta vaikuti 4u.gif
Atsakyti
cray.gif kokia graudi istorija ... Sveikinimai sulaukus sunelio :wub Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kreiduota: 22 kovo 2010 - 03:35
skaiciau ir verkiau...isivaizduoju ka teko isgyventi Jums su vyru...pas mane buvo panasi istorija su mano mergytemis,tik jos labai anksti gime vos po 1kg sverdamos...niekas man nieko nezadejo is daktaru nes jos turejo nemazai lygu apart to kad buvo tokios mazytes...
linkiu Jums ateiti visgi saulkti tos dvygubos laimes wub.gif ir be abejo stiprybes ir tokiam vyrui reik paminkla statyti,saunuolis wub.gif
Atsakyti
būtu labai įdomu perskaityti Augustėlio gimimo istoriją wub.gif
Atsakyti
Siaubinga istorija. Tikriausiai mamai negali buti nieko skaudesnio siame pasaulyje uz savo mazylio netekti. Stiprybes teveliai, nepaluzkit ir laikykites vienas kito.
Atsakyti
uzjauciu.laikykis verysad.gif
Atsakyti
pries rasydama savo dukrytes gimimo istorija, nutariau paskaitineti, taciau po tokios skausmingai nuosirdzios antukes angeliuku istorijos, negaliu sustabdyti asaru... ir is liudesio, kad taip nutinka, ir is dziaugsmo, kad turit dar viena mazyli..
Jus nuostabi, sauni mama, atlaikanti likimo pokstus!
Sekmes, dideliausios auginant vyriska kompanija, o Dievas yra ir viska mato, viska zino mirksiukas.gif
P.S. savos istorijos nebeparasysiu:) negaliu, kaip....
Atsakyti
verkiau skaitydama jusu istorija, maniau kad taip gali tik per tv parodyti, net truksta zodziu pasakyti kaip labai jus uzjauciu, laikykites, dievas daves skausmo duoda ir dziaugsmo, tik reik kantrybes, nors is kur ji tokiu metu...
Atsakyti
didziausia uzuojauta verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Dieve, antuke, bukit laimingi, jus to nusipelnet wub.gif
Atsakyti
liudna istorija...bet swarbu kad nepaluzot ir turit antra waikeli 4u.gif
Atsakyti