Nusirdziausi sveikinimai .Aukit sveiki,stiprus ir laimingi
verkiau kaip mazas vaikas.... smagu kad jau turit antra-ketvirta vaikuti
kokia graudi istorija ... Sveikinimai sulaukus sunelio :wub Stiprybes jums
skaiciau ir verkiau...isivaizduoju ka teko isgyventi Jums su vyru...pas mane buvo panasi istorija su mano mergytemis,tik jos labai anksti gime vos po 1kg sverdamos...niekas man nieko nezadejo is daktaru nes jos turejo nemazai lygu apart to kad buvo tokios mazytes...
linkiu Jums ateiti visgi saulkti tos dvygubos laimes ir be abejo stiprybes ir tokiam vyrui reik paminkla statyti,saunuolis
linkiu Jums ateiti visgi saulkti tos dvygubos laimes ir be abejo stiprybes ir tokiam vyrui reik paminkla statyti,saunuolis
uzjauciu.laikykis
pries rasydama savo dukrytes gimimo istorija, nutariau paskaitineti, taciau po tokios skausmingai nuosirdzios antukes angeliuku istorijos, negaliu sustabdyti asaru... ir is liudesio, kad taip nutinka, ir is dziaugsmo, kad turit dar viena mazyli..
Jus nuostabi, sauni mama, atlaikanti likimo pokstus!
Sekmes, dideliausios auginant vyriska kompanija, o Dievas yra ir viska mato, viska zino
P.S. savos istorijos nebeparasysiu:) negaliu, kaip....
Jus nuostabi, sauni mama, atlaikanti likimo pokstus!
Sekmes, dideliausios auginant vyriska kompanija, o Dievas yra ir viska mato, viska zino
P.S. savos istorijos nebeparasysiu:) negaliu, kaip....
verkiau skaitydama jusu istorija, maniau kad taip gali tik per tv parodyti, net truksta zodziu pasakyti kaip labai jus uzjauciu, laikykites, dievas daves skausmo duoda ir dziaugsmo, tik reik kantrybes, nors is kur ji tokiu metu...
didziausia uzuojauta
stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes
stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes
Dieve, antuke, bukit laimingi, jus to nusipelnet
liudna istorija...bet swarbu kad nepaluzot ir turit antra waikeli