QUOTE(antuke @ 2009 10 09, 01:17)
Ka gi, nuojauta pasitvirtino.. Turesim berniuka.. Gaila, kad taip ir nepatirsiu greitu laiku ka reiskia pinti kasytes..
Skaiciau jusu istorija ,raudojau net su garsu.
Nenusiminkit,kad berniukas bus.Atiduokit jam visa savo meile,jam kaip tik to reikia.Suprantu,jog norit dukrytes,tad nesustokit ir svajones taps realybe.
Jau apsipratau su mintimi, kad teks kazkaip tvarkytis namuose su trim mano vyrais Gal labai lepins jie mane Juk vienintele moteris busiu namuose Eh, kiek jau nebedaug liko laukti, tikiuos, sikart viskas bus gerai..
Kokia istorija, ir koks nesaziningas gyvenimas bet labai dziaugiuosi, kad laukiesi antro berniuko gal taip dar geriau, jis ne taip primins tavo angeliukes Beje tu begalo stipri, tiek isgyvenai...
QUOTE(Ramintuske21 @ 2009 10 31, 14:49)
Beje tu begalo stipri, tiek isgyvenai...
Nepasakyciau, kad as stipri.. Tokioj situacijoj tiesiog plauki, kabiniesi nors uz siaudo ir stengiesi gyventi.. juk aplink tiek daug mylinciu zmoniu..
pirma karta skaiciau sia istorija budama nescia,smalsumas nugalejo ,ir kaip as verkiau ,draugei paskambinau ji irgi tada laukesi,kokia buna neteisybe.o dabar jau skaitau kai mano mergytei 5men.ir vel akytese asarytes ,sekmes auginant savo vyrus pipirus
Palinkėsiu stiprybės ir sėkmingo gimdymo
QUOTE(Sandra29 @ 2009 11 23, 15:09)
Palinkėsiu stiprybės ir sėkmingo gimdymo
Aciuks, tikiuos, kad linkejimai issipildys su kaupu JAu tiek mazai beliko laukti..
Skaiciau ir verkiau.....Stiprybes jusu seimai
Antuke sėkmingo gimdymo, labai lauksiu žinių
Turbut kaip ir bet kuri kita mama, skaitydama jusu istorija apsiverkiau. Linkiu dabar sekmingo gimdymo ir kuo didziausios sekmes ir sveikateles jusu seimynai
Stiprybes ir sekmes jusu seimai