Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

Stiprybės... console.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 10 09, 01:17)
Ka gi, nuojauta pasitvirtino.. Turesim berniuka.. Gaila, kad taip ir nepatirsiu greitu laiku ka reiskia pinti kasytes..

Skaiciau jusu istorija ,raudojau net su garsu.
Nenusiminkit,kad berniukas bus.Atiduokit jam visa savo meile,jam kaip tik to reikia.Suprantu,jog norit dukrytes,tad nesustokit ir svajones taps realybe.
Atsakyti
Jau apsipratau su mintimi, kad teks kazkaip tvarkytis namuose su trim mano vyrais smile.gif Gal labai lepins jie mane smile.gif Juk vienintele moteris busiu namuose smile.gif Eh, kiek jau nebedaug liko laukti, tikiuos, sikart viskas bus gerai..
Atsakyti
Kokia istorija, ir koks nesaziningas gyvenimas verysad.gif bet labai dziaugiuosi, kad laukiesi antro berniuko wub.gif gal taip dar geriau, jis ne taip primins tavo angeliukes unsure.gif Beje tu begalo stipri, tiek isgyvenai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2009 10 31, 14:49)
Beje tu begalo stipri, tiek isgyvenai... 4u.gif

Nepasakyciau, kad as stipri.. Tokioj situacijoj tiesiog plauki, kabiniesi nors uz siaudo ir stengiesi gyventi.. juk aplink tiek daug mylinciu zmoniu..
Atsakyti
pirma karta skaiciau sia istorija budama nescia,smalsumas nugalejo 4u.gif ,ir kaip as verkiau ,draugei paskambinau ji irgi tada laukesi,kokia buna neteisybe.o dabar jau skaitau kai mano mergytei 5men.ir vel akytese asarytes verysad.gif ,sekmes auginant savo vyrus pipirus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
cray.gif Palinkėsiu stiprybės ir sėkmingo gimdymo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 11 23, 15:09)
cray.gif Palinkėsiu stiprybės ir sėkmingo gimdymo 4u.gif  wub.gif

Aciuks, tikiuos, kad linkejimai issipildys su kaupu biggrin.gif JAu tiek mazai beliko laukti.. wub.gif
Atsakyti
Skaiciau ir verkiau.....Stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Antuke sėkmingo gimdymo, labai lauksiu žinių wub.gif
Atsakyti
Turbut kaip ir bet kuri kita mama, skaitydama jusu istorija apsiverkiau. Linkiu dabar sekmingo gimdymo ir kuo didziausios sekmes ir sveikateles jusu seimynai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Stiprybes ir sekmes jusu seimai console.gif
Atsakyti