kaip graudu,su vyru skaitem ir man asaros riedejo.
jau praejo siek tiek laiko...zaizdos tikiuosi apsitrauke...negaliu sulaikyti asaru...jus stiprus...jus iskentejot....
Labai labai uzjauciu... net galva pradejo skaudeti.pasigriebiau savo mazaja i glebi ir ciuciavau net pagalvot negalejau kad jei man taip atsitiktu turbut iseiciau kartu su savo mazyle...
Linkiu kad susilauktumete kad ir ne dvieju bet nors vienos mazyles...
Linkiu kad susilauktumete kad ir ne dvieju bet nors vienos mazyles...
zinai skaitydama tavo istorija, sugrizau as i savo situacija, kuri taip pat buvo pries du metus... as jau pasakojau savo istorija, todel kartotis nenoriu. tik man savo mergytes neleido nei daktaras nei vyras nei mama paziureti... galiu pasakyti tik tiek, suprantu jus abu, nes ta pati patyrem ir mes, o uzuojautos zodziai cia nieko nepades, nes tik laikas uzgydo zaizdas.
man gyvenimas atlygino, po metu skausmo isvydo pasauli dukryte, kuri is mamos pasakojimu labai panasi i Adryte, pirmaja musu mergyte. todel nenuleiskit ranku, jei dar nesusilauket maziuku po sitokio gyvenimo isbandymo.
man gyvenimas atlygino, po metu skausmo isvydo pasauli dukryte, kuri is mamos pasakojimu labai panasi i Adryte, pirmaja musu mergyte. todel nenuleiskit ranku, jei dar nesusilauket maziuku po sitokio gyvenimo isbandymo.
Tikrai daug iskentejot, stiprybes Jums
stiprybes asaros rieda, sirdele virpa, net rasyt sunku
Skaitant net plyso sirdis stiprybes jums
Verkiu pasikukciodama... Ta pati kazkada isgyveno mano mama, netekusi sunelio. Ir kodel zmonems tokie isbandymai???
Ka gi, nuojauta pasitvirtino.. Turesim berniuka.. Gaila, kad taip ir nepatirsiu greitu laiku ka reiskia pinti kasytes..
labai liudna istorija , nors ir laiko nemazai praejo, linkiu stiprybes, ir laimingo nesiojimo
pirmiausiai tai dekui uz labai grazia ir pamokancia istorija,verkiau net pasikukciodama.As pati turejau tokia nelaime labai seniai,pries 16metu,netekau sunelio,po dvieju metu gyme dukryte, o kai jau daugiau nelaukiau leliuku, i si pasaulu 2009.01.28 atejo i pasauli du suneliai (monoamnioniniai)tik jie buvo skirtinguose maisuose.Man klinikose pasake,jei nebutu buvus pertvaros,manes niekas nebutu klause ir butu isopereve,pagimdziau du grazuoliukus sunelius(matomai Dievas pasiemes viena padovanojo du )Tad galiu pasakyt,jog tikrai ne mes sprendziam kam i si pasauli ateiti,taip jau yra.Sekmes jusu sauniai seimynai,daug istvermes tau ,tu tiesiog nuostabi
QUOTE(antuke @ 2009 10 09, 01:17)
Ka gi, nuojauta pasitvirtino.. Turesim berniuka.. Gaila, kad taip ir nepatirsiu greitu laiku ka reiskia pinti kasytes..
Viskas Dievo valioje...As pati is dvynuku ir taip pat labai sunkiai atejau i si pasauli.
Sekmes Jums! O gal dar sulauksit ir mergytes?...