Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

QUOTE(Limour @ 2009 05 28, 07:18)
Bet... šita nepakartojama mama nepalūžo, nepasidavė savigailai ir savigraužai, o be galo rūpinasi visomis dvigubomis nėštukėmis. Kad jūs žinotumėte, kad tik JOS, mielosios antukės dėka, mano mergytės dabar gyvos. JI buvo tas žmogus, kuris už mane susirašinėjo su užsienio daktarais, kai man dieagnozavo dvynių transfuzijos sindromą, JI buvo tas žmogus, kuri mane "paspaudė", kad Gintautui paskambinčiau kuo skubiau, o nelaukčiau dar 2 savaičių, kaip nurodė sindromą diagnozavusi gydytoja, galiausiai JI buvo tas žmogus, kuris pasirūpino mūsų apgyvendinimu, kai jau buvome Vokietijoje... o ten atsidūrėme akimirksniu - vos per 2 paras.

QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 24, 19:13)
pritariu ir nuo saves  linkiu kad mazas angeliukas kuris greit isvys si pasauli uzgydytu jusu  zaizdas .....  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(ingridastar @ 2009 06 24, 22:06)
Jokie paguodos žodžiai neatstos džiaugsmingų sveikinimų.
Tad geriau tyliai, be žodžių, bet supratingai...

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 25, 02:08)
Saunuole esi, kad padedi kitom mamytem kovot uz ju vaikiuku givybes ,tikuosiu kad greit jus aplankys gandras uz gerus tavo darbelius,kad bus atsiliginta su kaupu thumbup.gif

stiprybes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
esat nuostabi mama ir nuostabus zmogus, kuris savo patirtimi dalijasi su kitais ir padeda, pamoko jei reikia, daro gera kitiems. Uz gerus darbus visada atlyginama ir su kaupu, isgirs dievulis ir jusu nora kiek imanoma greiciau susilaukti mazo stebuklelio
Atsakyti
ziauri realybe.. uzuojauta didziausia verysad.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif net nera zodziu pas mane.........
Kartais gyvenimas buna nepakeliamai ziaurus.......
Stiprybes teveliams 4u.gif
Atsakyti
laikykites 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Perskaičiau tik pagimdžiusi. cry.gif Labai užjaučiu. cry.gif
Atsakyti
Aciu visoms merginoms, uz tokius grazius pasisakymus. Ir vis laukiu kada gi gyvenime sutiksiu monoamniotiniu dvynuku besilaukiancia mamyte..
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 07 29, 21:08)
Aciu visoms merginoms, uz tokius grazius pasisakymus. Ir vis laukiu kada gi gyvenime sutiksiu monoamniotiniu dvynuku besilaukiancia mamyte..

tau tikrai yra uz ka dekoti wub.gif
didelis tau aciu,kad globoji dvynuku sk. 4u.gif

esu tau dekinga uz palaikyma wub.gif
ir lenkiu pries tave savo galva hi.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 29 liepos 2009 - 20:42
QUOTE(antuke @ 2009 07 10, 11:57)
Labai aciu uz visu merginu grazius palinkejimus, labai noreciau kad jie nueitu tiesiai Dievuliui i ausi smile.gif
Paskutiniu metu vel uzeina liudesio debeseliai, net nesuprantu kas darosi.. Atrodo jau susitaikiau su likimu, o prisiminimai sugrizta tokiais skaudziais duriais i sirdi..
Paskutinem dienom keliuosi ir uzmiegu su mintimi kodel as neatsisveikinau su mergytemis, kodel nepabuciavau ju.. Kad buciau galejusi jas pabuciuoti, palaikyti ant ranku.. Dieve, ir kada gi nebeskaudes apie jas pagalvojus..

tu esi nereali mamyte... ir tave tikrai aplankys stebuklas... wub.gif
skaiciau ir asaros plusta.... cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
tavo mazosios sirdutes angel.gif angel.gif visada bus su tavimi... stiprybes!! console.gif
Atsakyti
O Dieve, kaip baisu..
Atsakyti
Dar karteli paskaiciau sia istorija... tikrai liudna verysad.gif

bet dziaugiuosi kad pati nepaluzai ir nesi geri ir vilti kitiems- sekmes tau didziausios 4u.gif
Atsakyti
Beprotiskas skausmas drasko sirdi kaskart skaitant sia istorija. Neisivaizduoju, kaip sugebejote tai istverti. Jus - tikras stebuklas! Kuo didziausios sekmes. Kad ramybe griztu i Jusu sirdi.
Atsakyti
Aš be žodžių... Labai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti