QUOTE(Limour @ 2009 05 28, 07:18)
Bet... šita nepakartojama mama nepalūžo, nepasidavė savigailai ir savigraužai, o be galo rūpinasi visomis dvigubomis nėštukėmis. Kad jūs žinotumėte, kad tik JOS, mielosios antukės dėka, mano mergytės dabar gyvos. JI buvo tas žmogus, kuris už mane susirašinėjo su užsienio daktarais, kai man dieagnozavo dvynių transfuzijos sindromą, JI buvo tas žmogus, kuri mane "paspaudė", kad Gintautui paskambinčiau kuo skubiau, o nelaukčiau dar 2 savaičių, kaip nurodė sindromą diagnozavusi gydytoja, galiausiai JI buvo tas žmogus, kuris pasirūpino mūsų apgyvendinimu, kai jau buvome Vokietijoje... o ten atsidūrėme akimirksniu - vos per 2 paras.
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 24, 19:13)
pritariu ir nuo saves linkiu kad mazas angeliukas kuris greit isvys si pasauli uzgydytu jusu zaizdas .....
QUOTE(ingridastar @ 2009 06 24, 22:06)
Jokie paguodos žodžiai neatstos džiaugsmingų sveikinimų.
Tad geriau tyliai, be žodžių, bet supratingai...
Tad geriau tyliai, be žodžių, bet supratingai...
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 25, 02:08)
Saunuole esi, kad padedi kitom mamytem kovot uz ju vaikiuku givybes ,tikuosiu kad greit jus aplankys gandras uz gerus tavo darbelius,kad bus atsiliginta su kaupu
stiprybes jums
esat nuostabi mama ir nuostabus zmogus, kuris savo patirtimi dalijasi su kitais ir padeda, pamoko jei reikia, daro gera kitiems. Uz gerus darbus visada atlyginama ir su kaupu, isgirs dievulis ir jusu nora kiek imanoma greiciau susilaukti mazo stebuklelio