Pagaliau ryžausi perskaityti tavo istoriją... tokia kilni, šilta ... be abejo, be galo skaudi ...
Bet... šita nepakartojama mama nepalūžo, nepasidavė savigailai ir savigraužai, o be galo rūpinasi visomis dvigubomis nėštukėmis. Kad jūs žinotumėte, kad tik JOS, mielosios antukės dėka, mano mergytės dabar gyvos. JI buvo tas žmogus, kuris už mane susirašinėjo su užsienio daktarais, kai man dieagnozavo dvynių transfuzijos sindromą, JI buvo tas žmogus, kuri mane "paspaudė", kad Gintautui paskambinčiau kuo skubiau, o nelaukčiau dar 2 savaičių, kaip nurodė sindromą diagnozavusi gydytoja, galiausiai JI buvo tas žmogus, kuris pasirūpino mūsų apgyvendinimu, kai jau buvome Vokietijoje... o ten atsidūrėme akimirksniu - vos per 2 paras.
Bet... mano istorija kada vėliau ... niekada nenustosiu jaustis dėkinga JAI ...
Pagaliau ryžausi perskaityti tavo istoriją... tokia kilni, šilta ... be abejo, be galo skaudi ...
Bet... šita nepakartojama mama nepalūžo, nepasidavė savigailai ir savigraužai, o be galo rūpinasi visomis dvigubomis nėštukėmis. Kad jūs žinotumėte, kad tik JOS, mielosios antukės dėka, mano mergytės dabar gyvos. JI buvo tas žmogus, kuris už mane susirašinėjo su užsienio daktarais, kai man dieagnozavo dvynių transfuzijos sindromą, JI buvo tas žmogus, kuri mane "paspaudė", kad Gintautui paskambinčiau kuo skubiau, o nelaukčiau dar 2 savaičių, kaip nurodė sindromą diagnozavusi gydytoja, galiausiai JI buvo tas žmogus, kuris pasirūpino mūsų apgyvendinimu, kai jau buvome Vokietijoje... o ten atsidūrėme akimirksniu - vos per 2 paras.
QUOTE(Limour @ 2009 05 28, 09:26)
Limour,
Labai aciu uz toki grazu pasisakyma. Bet.. Bet tai netiesa, kad tavo mergaiciukes gyvos tik mano deka.. Tai tik tu, tu viska padarei, nes buvai drasi, uzsispyrusi ir ryztinga besilaukianti mamyte. Man ryzto pristigo, gal pristigo ir patarimu kitu mamyciu, nes tokiu tiesiog nepazinojau.. As tikiuosi, kad visu musu dvynuku mamyciu pastangomis bus daugiau laimingai susilaukiusiu nestukiu..
Visu pirma noriu pasveikinti, kad islikai stipri! Antra kad ir neturi tu mergyciu, bet jos visada su tavimi, sirdimi, mintimi! trecia labai uzjauciu ir tikiuosi greit perskaityti tavo zinute kad laukiesi kito stebuklelio-mergytes! linkiu viso geriausio tavo seimai, saugokit vienas kita!!! zinau ka reiskia netekti kudikio, mano pirmas naujagimis gime 21sav ir neisgyveno, sunkei ta isgyvenau, lankiausi pas psichologus, bet laimei antrasis mano nestumas man buvo sekmingas dbr turiu dukryte ir ja taip saugau, ji visas mano gyvenimas!
labai uzjauciu...
QUOTE(Inguseee... @ 2009 06 05, 17:17)
Visu pirma noriu pasveikinti, kad islikai stipri! Antra kad ir neturi tu mergyciu, bet jos visada su tavimi, sirdimi, mintimi! trecia labai uzjauciu ir tikiuosi greit perskaityti tavo zinute kad laukiesi kito stebuklelio-mergytes! linkiu viso geriausio tavo seimai, saugokit vienas kita!!! zinau ka reiskia netekti kudikio, mano pirmas naujagimis gime 21sav ir neisgyveno, sunkei ta isgyvenau, lankiausi pas psichologus, bet laimei antrasis mano nestumas man buvo sekmingas dbr turiu dukryte ir ja taip saugau, ji visas mano gyvenimas!
Labai padrasina istorijos, kuriose po nelaimes aplanko gandrai.. As ir noreciau dar vieno vaikelio, bet tiesiog viska palieku likimui.. Jei pavyks sulaukti, labai dziaugsimes..
QUOTE(Inguseee... @ 2009 06 05, 14:17)
Visu pirma noriu pasveikinti, kad islikai stipri! Antra kad ir neturi tu mergyciu, bet jos visada su tavimi, sirdimi, mintimi! trecia labai uzjauciu ir tikiuosi greit perskaityti tavo zinute kad laukiesi kito stebuklelio-mergytes! linkiu viso geriausio tavo seimai, saugokit vienas kita!!! zinau ka reiskia netekti kudikio
pritariu ir nuo saves linkiu kad mazas angeliukas kuris greit isvys si pasauli uzgydytu jusu zaizdas .....
Gniaužianti širdį istorija...
Linkiu sulaukti stebuklėlio... Tie mažieji angeliukai saugo dabar Jūsų šeimą. Jokie paguodos žodžiai neatstos džiaugsmingų sveikinimų.
Tad geriau tyliai, be žodžių, bet supratingai...
Linkiu sulaukti stebuklėlio... Tie mažieji angeliukai saugo dabar Jūsų šeimą. Jokie paguodos žodžiai neatstos džiaugsmingų sveikinimų.
Tad geriau tyliai, be žodžių, bet supratingai...
Tikrai uzjauciu..is visos sirdies..kaip liudna
Skaitau ,o asaros man upeliais riedejo
Istorija pamokanti busimas mamytes nesiojancias dvi gyvybes pilvuke.
Saunuole esi, kad padedi kitom mamytem kovot uz ju vaikiuku givybes ,tikuosiu kad greit jus aplankys gandras uz gerus tavo darbelius,kad bus atsiliginta su kaupu
Viešpatie aukščiausias................. Nėra žodžių. lAIKYKITES
Labai aciu uz visu merginu grazius palinkejimus, labai noreciau kad jie nueitu tiesiai Dievuliui i ausi
Paskutiniu metu vel uzeina liudesio debeseliai, net nesuprantu kas darosi.. Atrodo jau susitaikiau su likimu, o prisiminimai sugrizta tokiais skaudziais duriais i sirdi..
Paskutinem dienom keliuosi ir uzmiegu su mintimi kodel as neatsisveikinau su mergytemis, kodel nepabuciavau ju.. Kad buciau galejusi jas pabuciuoti, palaikyti ant ranku.. Dieve, ir kada gi nebeskaudes apie jas pagalvojus..
Paskutiniu metu vel uzeina liudesio debeseliai, net nesuprantu kas darosi.. Atrodo jau susitaikiau su likimu, o prisiminimai sugrizta tokiais skaudziais duriais i sirdi..
Paskutinem dienom keliuosi ir uzmiegu su mintimi kodel as neatsisveikinau su mergytemis, kodel nepabuciavau ju.. Kad buciau galejusi jas pabuciuoti, palaikyti ant ranku.. Dieve, ir kada gi nebeskaudes apie jas pagalvojus..