QUOTE(antuke @ 2009 01 04, 21:37)
Nereikia man namie krykstaujanciu angeleliu: uztenka Mildutes ir Emilytes.. Laukiu kol namuose krykstaus gyvi vaikuciai... Tik zinau, kad teks dar ilgokai palaukti...
Liudna..
Liudna..
Po nesivystančio vaikų ir aš nebevadinu angelais. Angelai danguje, o žemėje vaikai tegul gyvena. Skaičiau ir verkiau...
Antuke, norėčiau palinkėti, kad skausmas kuo greičiau praeitų... ir greitu laiku ilgesį slopintų kūdikio krykštavimas
Noreciau kudikelio, bet dar neturiu jegu lauktis.. bijau vel patirti ta skausma.. Daug man zmoniu sake, kad zmogui duodama tiek, kiek jis gali pakelti.. O jei man duos dar daugiau skausmo ir as jau jo nepakelsiu?... Neesu tokia stipri, kaip kitiems atrodo.. Tikrai ne.. Jau galiu kalbeti apie mergytes be asaru, ziureti ir myluoti draugiu vaikucius, bet tas skausmas sirdyje tebera stiprus.. mergyciu vietos sirdyje niekas neuzims.
Ar as stipri? Bijau, kad nea... Ka tik sirgo mano maizukas, auksta temperatura.. Galvojau is proto iseisiu.. Dar vienos nelaimes neistverciau, tiesiog neistverciau.. Svajoju, kad nelaimes aplenktu musu seima.. Nes jau ju man su kaupu atseiketa..
oj kokia nelaime jusu seima aplanke as tikiu kad jusu seimai tikrai Dievulis ir motinele gamta duos dukryte. JOS tiesiog privalo duoti,nes tai begalo graudu
Pritariu tavo ispejimui kito,s besilaukiancioms tokiu dvyniu, nes tikrai jau jei dvinukai tai tikrai reiktu tik su geriausiais gydytojais konsultuotis... nors aisku ko gyvenime nepasitaiko... zinau ka jautei, nes mano mama mano sesute irgi gimde negyva...jau zinojo kad neisgirs vaikucio verksmo... tai taip baisu, kad neisivaizduoju kaip elgciausi pati tokioj situacijoj - gal todel per savo gimdyma nuolat stebejau ar vaiko tonai geri...
Tikiu kad tikrai susilauksi dar vieno vaikucio - nesvarbu mergytes ar berniuko - juk svarbiausia kad butu sveikas ir kad tai tavo dalis
sekmes jums
Tikiu kad tikrai susilauksi dar vieno vaikucio - nesvarbu mergytes ar berniuko - juk svarbiausia kad butu sveikas ir kad tai tavo dalis
sekmes jums
Vaje, Antuke... AS net negalvojau, kad cia taip... Tai staip kodel mums visom visuomet patari ir grieztai motiniskai liepi begti pas gyd. ir pan... Kazkaip net nebandziau suprasti kodel prie vardeliu pas tave parasyta "angeliukas"... Vaje, bijau kazka ir pasakyti, nes zliumbiau vis laika kol skaiciau Nu tik stiprybes tau, supermama
Labai liūdna istorija Bet tikiu, kad ateis diena, kada susilauksit dar, o dar... To labai jums linkiu Viso ko geriausio jums, daug stiprybės, ramybės ir daug daug laimės
Liudna istorija bet linkiu, kad skausmas praeitu ir gyvenimas Jums padovanotu dar krykstaujancia mergyte
stiprybes jums ir jusu seimai . Is ties lb liudna ir pamokanti istorija. Patikekit, tikrai sulauksit dukrytes, to mes jums ir linkim
skaičiau istoriją kelis kartus. sutinku su tomis, kurios sako, kad reikia tokių istorijų - idant visos kitos žinotų.