Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

Nezinau, man atrodo, kad kaip tik tai, jog visgi galejau jas pamatyti, man leido atsigauti.. Jei buciau ju nemaciusi, vis svarstyciau kokios jos buvo.. Dabar visada akyse stoves tas vaizdas: grazutes mergytes, tarsi gyvos.. Jei butu aprengtos rubeliais, tai galvotum, tarsi miegantys kudikiai. Tokios grazutes.. Todel ir ramu ant sirdies, kad zinau, jog jos butu buvusios sveikos mergytes.. Kad zinau, kaip jos atrode.. Kad turiu nors mintyse prisiminima savo mergaiciukiu.. As jauciu ju buvima savo sirdyje.. Todel ir kapelis ju netraukia, nes ten tik guli ju kuneliai. Man nebutina eiti ant kapelio, kad pabuciau su jomis.. Kiekviena diena jos mano sirdyje, jos salia.. Turbut kai ir mirsiu, mano paskutines mintys bus apie jas ir kitus mano vaikus, kad ir kiek ju bebutu..
Liudna, kai seima aplanko tokia nelaime. Taciau noreciau, kad moterys turetu galimybe atsisveikinti su savo vaikais.. Jei moteris bijotu pamatyti vaikiuka, tai kad nors duotu ji palaikyti, visa suvyniota.. Kad atsisveikintu..
Jei man butu dave jas palaikyti, turbut mano sirdis dar labiau butu plysusi, buciau verkusi ir rekusi, bet taip isverkusi visa skausma.. O dabar, tas skausmas vis dar manyje..
Atsakyti
truksta zodziu... vis dar nesuprantu kodel gyvenimas krecia tokius ziaurius "pokstus" verysad.gif pati netekau vaikelio dar labai anksti, taciau iki siol neatsigaunu nors praejo jau puse metu. plysta sirdis is skausmo ir kamuoja tie patys klausimai kodel.. taciau kai paskaitai tokias istorijas, supranti kad niekur mes nesidesim ir kartu turesim istvert ta skausma. laikykis ir nepasiduok 4u.gif Dienas nesiustu mums tokiu isbandymu jei negalvotu kad mes juos galime pakelti 4u.gif
Atsakyti
Stiprybės šeimai
Atsakyti
verysad.gif eina sau.... gerai, kad tik dabar perskaiciau... as dvi savaites gulejau ligonineje ir nezinojau kuria akimirka pagimdysiu... vakare atsigulusi judesius skaiciuodavau ir laukdavau ryto... paklausydavo tonus.... dopleriu kraujotaka patikrindavo... ir nuspresdavo ar laukti rytojaus.. galejau ir sutrumpinti laukima, pasidaryti operacija, bet laukiau 34 sav.... aciu dievui sulaukiau...
DIDELES STIPRYBES MAMYTEI IR JOS ARTIMIESIEMS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.pukotukas: 25 spalio 2008 - 23:38
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Tikrai labai liudna istorija.uzjauciu.
Atsakyti
labai liudna kai tai taip nutinka... verysad.gif Uzjauciu verysad.gif verysad.gif

Sunku kaska ir pasakyti...

Stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
labai liūdna istorija cray.gif stiprybės Jums
Atsakyti
liudna labai...
stiprybes mamytei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Skaiciau ir asaros pacios skruostais riedejo
cray.gif
Nera zodziu,kurie paguostu.
Stprybes jums.
Uzuojauta is visos sirdies.
Atsakyti
stiprybes jusu seimai verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o stebuklai, pasirodo, nesikartoja..
Atsakyti