Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

QUOTE(antuke @ 2008 08 27, 01:34)
Sypsenyte,

Aciu, antuke, uz siltus zodzius 4u.gif Kuomet mazyles gulejo reanimacijoje keikiau gydytojus, dabar, kai praejo kazkiek laiko i viska ziuriu atlaidziau, bet man lengva kalbeti, kai matau savo stebukliukus augancius, o tavo vietoje... Stebiuosi tavo stiprybe ir nuosirdziai linkiu tau stebuklo 4u.gif Koks jis bus, ateitis parodys smile.gif
Atsakyti
As vis kartas nuo karto paskaitau tavo istorija... verysad.gif Ir kiekviena karta pagalvoju, kodel Dievas neleidzia dziaugtis taip laukiamais mazyliais... angel_sadangel.gif: visada beskaitydama prisimenu savo dukryte, kuri mus paliko 20 nestumo savaite cray.gif Bet as ja visada jauciu kazkur salia manes... O tu turi du grazuolius angeliukus danguje... angel_sadangel.gif:
Atsakyti
kokia liudna istorija unsure.gif labai gaila mamytes,tetuko ir artimuju... tikiuosi,kad i jusu gyvenima atkeliaus dar ne vienas grazutis ir sveikutis angeliukas. to ir linkiu is visos sirdies...
Atsakyti
skaiciau ir verkiau, labai graudu, vienu momentu beskaitydama pagalvojau, kad mes nei viena neesame apsaugotos nuo tokio skausmo. gamta nenuspejama.
linkiu sekmes ir stiprybes visai jusu seimai.laikykites, nepaluskit. jusu mergytes dabar jau angeliukai ir jos jus saugos. is visos sirdies jums linkiu,kad susilauktumete mergaites.
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Kiek daug skausmo tau teko, antuke verysad.gif Juk tiek nedaug truko iki laukto ir trokstamo stebuklo....Zinai, ir as po savo angeliuko laidotuviu galvojau, kad noriu bet kokia kaina vel susilaukt dvynukiu verysad.gif wub.gif . Gal musu angeliukai mus isgirs mirksiukas.gif ?
Atsakyti
unsure.gif stiprybes jums ir toliau, verysad.gif nes jau sitiek iskesti mamai,tai niekam niekad nelinkeciau,nu koks skausmas tiesiog iki kaulu mane verysad.gif
Atsakyti
tikrai labai liudna istorija verysad.gif
as linkiu jum kada nors susilaukti mergytes wub.gif
Atsakyti
kaip perskaiciau sia istorija pagalvojau kad koks trapus yra musu paciu ir musu mazyliu gyvenimas, toks skausmas apeme sirdi, gniuzulas gerklej liko stoveti, taip aiskiai aprasiai viska jog net maciau savo vaizduotej tavo mazyles .gal as ir kvailai cia pasakiau bet taip jauciuas paskaicius sia tavo istorija, tu stipri moteris kad parasei sia istorija ir dar karta viska is naujo prisiminei, aciu tau labai uz tavo atviruma verysad.gif
Atsakyti
Mergytes, bukit atsargios. Jei laukiates, saugokit save ir leliukus ar leliuka. Kartais echoskopija gali padeti isvengti nelaimes..
Atsakyti
Antuke, tu labai stipri verysad.gif mano sūneliai jau pirmokai, negaliu net pagalvot, kaip reiktų gyvent ...
Vis mastau, kas gamta mane iškart apdovanojo dvyniais ne šeipsau, nes jau keleri metai negaliu sulaukt tų dviejų rožinių juostelių, endometriozės diagnozė žiauri unsure.gif
Stiprybės tau ir tavo šeimai 4u.gif
Atsakyti
Labai ziauri istorija...Uzjauciu tave...Ziauru kad net neatsisveikinai su savo angeliukem...Laikykis..net nezinau ka daugiau ir pasakyti... verysad.gif
Atsakyti