Verkiu...labai graudu...bet labai tikiuos,kad jums nusisypsos laime ...tiesiog reikia islaukt...tos nelemtos 4dienos...sekmes jums visiems...linkiu to is visos sirdies
Negalejau neparasyti, as taip smarkiai Jus uzjauciu...Linkiu Jum buti stipriems ir nors skausmas amzinai liks sirdyje, stengtis dziaugtis gyvenimu ir ateityje susilaukti sveiku vaikuciu!!!
;(;-(;=(
Kai kada tokios istorijos privercia susimastyti. As laukiuosi , ir jau terminas praejo ryt gulsiuos i MGN laukti gimdymo... Atvirai pasakysiu kad iki sios istorijos nesuvokiau kad as laukiuosi, ir kad pas mane taip pat ateis mergaite... Kazkodel sirdyje net pagalvodavau butu gerai kad nesilaukciau arba dar ilgai ilgai buciau nescia... Nes mano nestumas lengvas kaip pukelis... Siandiena nakti sapnavau kad mano mergaite mire pilvelyje ir kad jos man neparode, tai tokia sutrikusi atsikeliau, o dabar visai netycia uzejau cia ir va nors ir buvo virsuje perspejimas , kad nestukems skaityti geriau nereiktu, bet as vis tiek skaiciau... Ir matyt neveltui, priverte mane susivokti, kad tas kudikelis kurio as pati laukiuosi taigi yra stebuklas kuris atnes daug gerio dziaugsmo ir palaimos... Kad tai musu su vyru meiles irodymas.
As nezinau ar jums uzuojautos bereikia, jos prisiklausete pilnai, tiesiog noriu padekoti uz tai kad papasakojot sia istorija , kad pasidalinot su mumis savo potyriais , zemai lenkiuosi pries JUS
As nezinau ar jums uzuojautos bereikia, jos prisiklausete pilnai, tiesiog noriu padekoti uz tai kad papasakojot sia istorija , kad pasidalinot su mumis savo potyriais , zemai lenkiuosi pries JUS
labai labai uzjauciu Angeliuku mamyte... stiprybes Tau ir Tavo seimynai...
Glaudziu prie sirdies savo dukryte ir verkiu su jumis..... Laikykites.... Uzuojauta...
Kas gali būt baisiau,už nekaltų kūdikių netektį? Žinokit tik viena,kad tikrai tikrai tie du angeliukai visada ir visur bus su savo mamyte,tėveliu ir broliuku Stiprybės
gyvenimas gali but tox ziaurus..bet as jums linkiu,kad ateitu i jusu seima dar nors viena mergyte, kad pradziugintu jusu sirdis ir uzpildytu ta kiauryme, kuria paliko jusu iseje angeliukai..
sveikateles ir tikejimo jusu seimai
sveikateles ir tikejimo jusu seimai
skaiciau sia istorija ir verkiau ..........
nera zodziu kurie palengvintu jusu netekti
stiprybes jums
nera zodziu kurie palengvintu jusu netekti
stiprybes jums
užjaučiu jūsų šeimą
manau turite didžiuotis savo vyru-labai kilnūs jo poelgiai. jūs nusipelnėte dukrytės-linkiu kada nors jos susilaukti
manau turite didžiuotis savo vyru-labai kilnūs jo poelgiai. jūs nusipelnėte dukrytės-linkiu kada nors jos susilaukti