labai nuosirdziai uzjauciu net paciai upeliais asaros rieda..linkiu jums tik nepalusti ir tikiu kad dievulis tikrai jums dar atsius dziaugsmeli, svarbiausia tuo tiketi.sekmes ir stiprybes
Antuke,
labai labai stipriai apkabinu Tave. norėčiau galėti nors pasiūlyti petį kai labai labai sunku
Tu man esi nepaprasto žmogaus pavyzdys. Kol dar yra tokių žmonių kaip Tu - žemėje verta gyventi.
Nepaprasto stiprumo moteris.
Stiprybės ir Dievo palaimos Jums.
labai labai stipriai apkabinu Tave. norėčiau galėti nors pasiūlyti petį kai labai labai sunku
Tu man esi nepaprasto žmogaus pavyzdys. Kol dar yra tokių žmonių kaip Tu - žemėje verta gyventi.
Nepaprasto stiprumo moteris.
Stiprybės ir Dievo palaimos Jums.
skaiciau sita labai liudna istorija kai dar nesilaukiau,dabar pati laukiuosi dvynuku,nors ir buvo ispejimas,kad neskaityti,bet visgi as ji perzengiau,tikrai be galo liudna,asaros rieda,kaip as jus uzjauciu,stiprybes jusu seimai,labai esate kilni,kad norite apsaugoti kitas mamytes besilaukiancias monoamnioniniu dvynuku,linkiu kad jusu gyvenime nebebutu jokiu skaudziu isgyvenimu,kad butumete laiminga jus ir jusu seima,sveikatos jums ir dideles ramybes
Ačiū, Antuke, kad tu esi...
Dabar suprantu, kokio dydžio tave širdis, kad rūpiniesi tokiomis kaip aš...
Dievas atlygins....
Dabar suprantu, kokio dydžio tave širdis, kad rūpiniesi tokiomis kaip aš...
Dievas atlygins....
Stiprybės .
Nesusilaikiau
Nesusilaikiau
nuosirdziai uzjauciu negalejau net iki galo perskaityti, nes pradejo plusti asaros... sakoma, kad Dievas duoda tokia nasta kokia gali panesti, bet kam duoti,o tada atimti...
Nezinau, ar esu stipri.. Man atrodo esu silpna. Tik nenoriu, kad kitoms nutiktu tas kas man.. Jei kam nors padetu mano zinios, buciau laiminga..
sėdžiu ir verkiu, net pasikūkčiodama, negaliu susilaikyt.
mamytei, kuri įdėjo visas savo pastangas, visą savo pasiryžimą, meilę, kad gimtų jos mergytės, nors tos pastangos, geri ketinimai nugrimzdo užmarštin, tačiau ji sulauks palaimos, kuri gal sugrįž visai netikėtu pavidalu ir net po daugelio metų, jei ne jai, tai gal jos vaikams. Stiprybės Tau.
mamytei, kuri įdėjo visas savo pastangas, visą savo pasiryžimą, meilę, kad gimtų jos mergytės, nors tos pastangos, geri ketinimai nugrimzdo užmarštin, tačiau ji sulauks palaimos, kuri gal sugrįž visai netikėtu pavidalu ir net po daugelio metų, jei ne jai, tai gal jos vaikams. Stiprybės Tau.
Antuke,tavo istorija skaiciau dar kai laukiausi. pamenu ta vakara pajutau savo mergytes pirmus judesiukus. bijojau ir pagalvoti,kas butu jei netekciau mazyliukes,nezinau kaip buciau pakelusi tai. siandien ir vel perskaiciau ir vel asaros upeliais tekejo. taip tiesiog nesazininga! kodel taip yra? mamos kurios is tiesu laukia savo mazyliu ju daznai netenka,o prasigerusios,kuriu joms visai nereikia,pagimdo juos sveikus ir meto kudikelius i konteinerius ar palieka vaiku namuose...
esi stipri moteris,linkiu susilaukti dar vieno vaikelio (o gal net ir keliu). laikykis stiprybes jusu seimai.
esi stipri moteris,linkiu susilaukti dar vieno vaikelio (o gal net ir keliu). laikykis stiprybes jusu seimai.
Labai graudi istorija Stiprybes jums,linkiu susilaukti mergytes
Labai užjaučiu Jus... ir suprantu, nes pati esu patyrus netekties skausmą. Tačiau tikėkit, tai ką Dievas paima, vėliau sugrąžina. Mes netekome sūnelio, o dabar vėl džiaugiamės sūneliu. Neįmanoma užmiršti ar išsižadėti savo vaikučių, tačiau tą praradimo skausmą malšina kiti mažyliai. Linkiu jums susilaukti daugiau vikučių, o ypač dukrytės.
labai uzjauciu,linkiu susilaukt dukrytes