Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

kokia stipri mamyte!ir labai liudna istorija..nepamirsk sio nepaprasto nestumo niekada...linkiu susilaukti dukrytes.
Atsakyti
Negalejau sia liudna istorija skaityti be asaru verysad.gif
Stiprybes Jusu seimai!!!!! wub.gif
Atsakyti
Tikrai savotiskai labai grazi , bet ir be galo liudna istorija.....
Stiprybes teveliams! Nors sunkiai isivaizduoju kaip is vis buvo imanoma visa tai istverti?!!! Aiskiai tik vienas del kito ir del salia augancio sunelio!
Man paciai vien tik skaitant istorija sirdis plyso, o ka reikejo jausti teveliams..... schmoll.gif
Mergytes simtu procentu bus seimyneles angeliukais unsure.gif
Visa istorija kaip is pasaku knygos..... schmoll.gif niekada nesuprasiu uz ka gyvenimas kartais taip baudzia.... schmoll.gif

Is visos sirdies linkiu susilaukti butent mergytes 4u.gif

Stiprybes teveliai! jus didvyriai!!!
Atsakyti
Nepamirsiu mazyciu niekad. Bus kiti vaikai, bet jie bus kiti.. Mergytes visad bus skaudi tema. Ju vietos niekas neuzims.
Beprotiskai sunku. Liudnos mintys uzpuola taip nelauktai..
Atsakyti
Jatau kaip liudna, skaiciau ir verkiau dieve dieve kiek skausmo teko patirt....nera net zodziu kazka pasakyt tiesiog stiprybes ir tikrai kad kuo maziau butu tokiu skausmingu istoriju....O jums stiprybes
Atsakyti
Kai paskaiciau net negalejau komentaro rasyt doh.gif puse dienos negaliu net apie nieka kita galvot. pagalvojau, kad negaleciau to istevrt, bet ka padarysi, yra kaip yra ir gyvenimas toliau tesiasi. Labai linkiu ateityje susilaukti dukrytes, o gal ir dvynukiu wub.gif su laiku skausmas kiek atlegs, bet nepasimirs. unsure.gif Stiprybes ir sekmes mirksiukas.gif Reikia dziaugtis tuo ka turi, o turi mylincia seima ir mylincius zmones 4u.gif
Atsakyti
Labai baisu, taip norejosi perskaicius istorija, kad jus butimet paklause to gydytojo, kuris jums liepe operuotis 32-34 savaiciu verysad.gif nzn., kodel Dievas jauniems zmonems siuncia tokias kancias, tik zinau viena, kad labai liudna angel_sadangel.gif Stiprybes Jums wub.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Nors ir maciau kad nestukems neskaityti, bet smalsumas nugalejo blush2.gif
Skaiciau ir verkiau cray.gif tikrai labai graudi ir jaudinanti istorija verysad.gif
Stibrybes jums ir tikekimes ateityje dar sulauksite ne vieno dziaugsmelio 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi praradau savo dvynukes verysad.gif , bet joms dar buvo tik 12 savaitėlių. Buvo taip be galo skaudu, kad kažkiek atsitiesiau tik po sūnelio gimimo. O čia išnešiota iki galo ir tada tokia nelaimė verysad.gif Labai užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif sekmes jums
Atsakyti
Merginos,
visos, kurios skaitet mano istorija, prasau jusu vieno dalyko. Jei kur forume uzmatysit mergina besilaukiancia monomanioniniu dvyniu arba, liaudiskai kalbant, dvyniu "vienam maiselyje", pasakykit, kad parasytu man. As zinau kur gauti daugiau informacijos apie tokiu nestumu prieziura ir si informacija gali padeti joms sulaukti savojo stebuklo..
Atsakyti