Negalejau sia liudna istorija skaityti be asaru
Stiprybes Jusu seimai!!!!!
Stiprybes Jusu seimai!!!!!
Tikrai savotiskai labai grazi , bet ir be galo liudna istorija.....
Stiprybes teveliams! Nors sunkiai isivaizduoju kaip is vis buvo imanoma visa tai istverti?!!! Aiskiai tik vienas del kito ir del salia augancio sunelio!
Man paciai vien tik skaitant istorija sirdis plyso, o ka reikejo jausti teveliams.....
Mergytes simtu procentu bus seimyneles angeliukais
Visa istorija kaip is pasaku knygos..... niekada nesuprasiu uz ka gyvenimas kartais taip baudzia....
Is visos sirdies linkiu susilaukti butent mergytes
Stiprybes teveliai! jus didvyriai!!!
Stiprybes teveliams! Nors sunkiai isivaizduoju kaip is vis buvo imanoma visa tai istverti?!!! Aiskiai tik vienas del kito ir del salia augancio sunelio!
Man paciai vien tik skaitant istorija sirdis plyso, o ka reikejo jausti teveliams.....
Mergytes simtu procentu bus seimyneles angeliukais
Visa istorija kaip is pasaku knygos..... niekada nesuprasiu uz ka gyvenimas kartais taip baudzia....
Is visos sirdies linkiu susilaukti butent mergytes
Stiprybes teveliai! jus didvyriai!!!
Nepamirsiu mazyciu niekad. Bus kiti vaikai, bet jie bus kiti.. Mergytes visad bus skaudi tema. Ju vietos niekas neuzims.
Beprotiskai sunku. Liudnos mintys uzpuola taip nelauktai..
Beprotiskai sunku. Liudnos mintys uzpuola taip nelauktai..
Jatau kaip liudna, skaiciau ir verkiau dieve dieve kiek skausmo teko patirt....nera net zodziu kazka pasakyt tiesiog stiprybes ir tikrai kad kuo maziau butu tokiu skausmingu istoriju....O jums stiprybes
Kai paskaiciau net negalejau komentaro rasyt puse dienos negaliu net apie nieka kita galvot. pagalvojau, kad negaleciau to istevrt, bet ka padarysi, yra kaip yra ir gyvenimas toliau tesiasi. Labai linkiu ateityje susilaukti dukrytes, o gal ir dvynukiu su laiku skausmas kiek atlegs, bet nepasimirs. Stiprybes ir sekmes Reikia dziaugtis tuo ka turi, o turi mylincia seima ir mylincius zmones
Labai baisu, taip norejosi perskaicius istorija, kad jus butimet paklause to gydytojo, kuris jums liepe operuotis 32-34 savaiciu nzn., kodel Dievas jauniems zmonems siuncia tokias kancias, tik zinau viena, kad labai liudna Stiprybes Jums
Nors ir maciau kad nestukems neskaityti, bet smalsumas nugalejo
Skaiciau ir verkiau tikrai labai graudi ir jaudinanti istorija
Stibrybes jums ir tikekimes ateityje dar sulauksite ne vieno dziaugsmelio
Skaiciau ir verkiau tikrai labai graudi ir jaudinanti istorija
Stibrybes jums ir tikekimes ateityje dar sulauksite ne vieno dziaugsmelio
Aš irgi praradau savo dvynukes , bet joms dar buvo tik 12 savaitėlių. Buvo taip be galo skaudu, kad kažkiek atsitiesiau tik po sūnelio gimimo. O čia išnešiota iki galo ir tada tokia nelaimė Labai užjaučiu
sekmes jums
Merginos,
visos, kurios skaitet mano istorija, prasau jusu vieno dalyko. Jei kur forume uzmatysit mergina besilaukiancia monomanioniniu dvyniu arba, liaudiskai kalbant, dvyniu "vienam maiselyje", pasakykit, kad parasytu man. As zinau kur gauti daugiau informacijos apie tokiu nestumu prieziura ir si informacija gali padeti joms sulaukti savojo stebuklo..
visos, kurios skaitet mano istorija, prasau jusu vieno dalyko. Jei kur forume uzmatysit mergina besilaukiancia monomanioniniu dvyniu arba, liaudiskai kalbant, dvyniu "vienam maiselyje", pasakykit, kad parasytu man. As zinau kur gauti daugiau informacijos apie tokiu nestumu prieziura ir si informacija gali padeti joms sulaukti savojo stebuklo..