Nors ir ispeta nestukem neskaityt, kitaip negalejau Didziuojuosi mamyte, kuri isgyvendama skausma, sugebejo dar parasyt tokia istorija ir pasidalint patirtim. Ir tikiu, kad uz kancias dievs atlygins ir turesit ne viena mergyte ar berniuka
Skaičiau, o skruostais sruvo ašaros... Ir ne tik dėl to, kad širdis plyšta dėl, dviejų mažučių angeliukų... Aš buvau irgi taip arti tokios pat tragedijos. Bet mano atveju įvyko stebuklas. Mano dukrytei buvo 5 kartus apie kakliuką apsivijusi virkštelė. Jaučiau, kad kažkas negerai, prašiau, įkyriai prašiau gydytojos, kad tik neskatintų gimdymo, bet operuotų. Gydytoja dvejojo, bet galiausiai sutiko. Operacijos metu, gydytoja ištarė "Visad pasitikėsiu motiniška nuojauta. Jūs pati išgelbėt savo dukrytę. Jei ne operacija, baigtis būtų labai bloga". Žiūriu į savo mažąjį paukštuką ir negaliu patikėt, kad iki tragedijos buvom taip arti.
Jūs labai stipri mama. Iš dangaus du angeliukai žvaigždučių akutėmis jus lydi. Jie jus saugos visą gyvenimą.
Jūs labai stipri mama. Iš dangaus du angeliukai žvaigždučių akutėmis jus lydi. Jie jus saugos visą gyvenimą.
Papildyta:
O as netikejau savo nuojauta. Visalaik ja turejau, bet drisau ja suabejoti.. O rezultata jau zinot.
QUOTE(antuke @ 2008 05 21, 18:06)
Papildyta:
O as netikejau savo nuojauta. Visalaik ja turejau, bet drisau ja suabejoti.. O rezultata jau zinot.
mamyte, nepaluzk, mes visi tave palaikome turek vilti ir dar sulauksi daugiau vaikuciu, dideliausios sekmes jums
stiprybes
Dieve, kodėl taip būna
Tėvelimas, o ypač mamytei STIPRYBĖS, iš visos širdies, nes tokį skausmą išgyventi yra labai sunku, dabar du maži gražūs angeliukai saugos jus visą gyvenimą, o ateis laikas, kai visi susitiksim vistiek
Tėvelimas, o ypač mamytei STIPRYBĖS, iš visos širdies, nes tokį skausmą išgyventi yra labai sunku, dabar du maži gražūs angeliukai saugos jus visą gyvenimą, o ateis laikas, kai visi susitiksim vistiek
ka noreciaiu pasakyti visi zodziai paguodos jau parasyti... labai labai uzauciu
Stiprybės Jums ir jūsų šeimai,tokia istorija beskaitant sunku sulaikyt ašaras,Mamyte jos saugo Tave iš aukščiau,jos visada bus šalia
Besilaukdama neskaiciau sios istorijos, dabar, kai jau mazyle salia manes, visas pasakojimas dar skaudziau atrodo.. Stiprybes Jusu seimai
Esi nerealiai stipri moteris. Kad isgyvenai tai, kad nepaluzai, kad seima nepaluzo. Tikekim, kad kai atima, tai ir duoda kazkada...