Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

Aciu uz visu merginu atsiliepimus. Jusu zodziai guodzia, nors stengiuosi cia nebesilankyti. Pernelyg skaudu.. Ir vis nepalieka mintis, o kas butu buve, jei to nebutu buve..
Atsakyti
tikiuosi kad tavo informacija tikrai kazkam bus naudinga. Noreciau palinketi jums visko kas geriausia ir stiprybes,
Atsakyti
Bet kodėl tai turi atsitikti,kodėl tokia neteisybė.
Atsakyti
Negalima suvokti kokio dydzio skausmas...Smarkiai apkabinu Antuke.Pries pora dienu mano dvynukems mergytems suejo metukai.,kai nuejau i darba pasakyti,kad dar negrysiu maziausiai du metus,direktore pasake,-vargse tu,tavo prigimtis ne suvaikais namie sedeti,o siekti karjeros darbe.......Manau,kad vargsai tie,kurie neturi net supratimo kas yra dziaugsmas,kas yra vaikutis,o jei jie du? Dar karteli stiprios ir dideles sekmes jusu seimynai. Mano giminaite pagimde dvynukus berniukus,kai atejo laikas treciajam--------gime vel dvynuku porele,mergyte ir berniukas.Aciu,kad parasei,salia repliojancios mazyles visuomet primins tavo angeliuku istorija.Melsdamasi uz savo vaikiukus ,sukalbesiu ir tavo angeliukams maldele.ACIU,KAD PADEJAI SUPRASTI KA TURIU.Apkabinu ir linkiu daug gerumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijanane: 10 balandžio 2008 - 12:11
nerandu žodžių, o ir nematau ką rašau per ašaras...
stiprybės... 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes, uz atsiliepimus.
cray.gif
cray.gif
cray.gif
cray.gif
cray.gif
Tai tokia ir mano nuotaika.. cray.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
stiprybės
Atsakyti
ANTUKE,koks siaubas.... verysad.gif Žiaurus gyvenimo išbandimas,buk stipri.Jau daugelis raše,kad skaitydamos verke.Ašaros lejasi savaime.Per sunku skaityti,o išgiventi nepaliginamai sunkiau.Stipribes,dar karta stipribes,ir jjuokiu budu nekaltink saves. unsure.gif
Atsakyti
Stiprybes tau. 4u.gif
Negalejau skaityti, verkiau , ir dbr dar asaros rieda.
Atsakyti
Labai uzjauciu,daug stiprybes.Nepyk kad isireiksiu bet turbut neatleisciau savo vyrui jai neleistu palaikti ir tuo labiau palaidoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlute: 07 gegužės 2008 - 16:28
Labai gaila.. verysad.gif tikrai tiek nedaug tetruko.. uzuojauta teveliams.. 4u.gif linkiu neprarasti vilties susilaukti dukrytes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
stiprybes
Atsakyti