Naitas,
Tu visiskai teisi. uzsienyje guldo tokia moteri nuo 26 savaites ir stebi echoskopu, dopleriu ir panasiai.. Buciau ir as turejusi savo mergytes, jei butu jie atidziau mane stebeje, jei nebutu liepe man priimti paciai sprendimo.. Juk as neesu gydytoja, buvo taip sunku nuspresti, kokia data rinktis.. Lietuva uz savo kvaila politika taupyti pinigus sveikatos atzvilgiu neteko dvieju nuostabiu mergyciu.. Klausimas, ar as panoresiu gyventi Lietuvoje! Taigi, tiketina, kad Lietuva neteks ir manes, vyro bei mano sunaus.. Myliu savo tevyne, bet joje man gyventi neimanoma.
QUOTE(antuke @ 2008 02 28, 13:23)
Naitas,
Tu visiskai teisi. uzsienyje guldo tokia moteri nuo 26 savaites ir stebi echoskopu, dopleriu ir panasiai.. Buciau ir as turejusi savo mergytes, jei butu jie atidziau mane stebeje, jei nebutu liepe man priimti paciai sprendimo.. Juk as neesu gydytoja, buvo taip sunku nuspresti, kokia data rinktis.. Lietuva uz savo kvaila politika taupyti pinigus sveikatos atzvilgiu neteko dvieju nuostabiu mergyciu.. Klausimas, ar as panoresiu gyventi Lietuvoje! Taigi, tiketina, kad Lietuva neteks ir manes, vyro bei mano sunaus.. Myliu savo tevyne, bet joje man gyventi neimanoma.
čia iš viso sunku susivokti, kas prarasta.
Kartais ir vienas vaikas gimdoje teužauga iki 2 kg ar vos daugiau.. o Tu turėjai net du tokius.. subrandintos jos būtų netgi pavyzdys "vienturtėliams".
Kaip nors laikykitės... man, svetimai bobai, vistiek norisi galvoti ir galvoti apie šį atvejį - kodėl kodėl kodėl - atversti tuos kelis kalendoriaus lapus atgal - o gal o gal o gal...
Žinai, Lietuva - tai mes, Tu ir aš. Kokie ministrai bus, tokia ir politika. Dabar Turčinskas, kurio ligoninėj buvo nuplikyti dvyniai, kuris tyčiojosi iš tėvų dėl noro "pralobti".. tokia ir politika dabar... kai ateis tikras medikas, su gydytojo širdimi ir išmintim, tai ir politika bus kitokia.
Paskutiniu metu labai blogai psichologiskai jauciuosi. tokios blogos nuotaikos kankina. Naktim negaliu uzmigti.. VIs apie jas galvoju.. Stengiuosi negalvoti, bet neiseina.. Tvarkom kapeli, gal del to taip sunku negalvoti.. Kaip noriu, kad sirdies neskaudetu del ju. Juk joms gerai, juk liudedama elgiuosi kaip egoiste.. Bet negaliu.. Liudna.. O ryt mano gimtadienis..
nesugebejau sulaikyti asaru, verkiu net rasnt, kaip sunku netekti vaiko, o dar ir dvieju, nesugebeciau as isdristi ju pamatyti kaip tu, tikraiusiai noreciau numirti, bet yra kitas vaikas, del kurio reikia gyventi...sekmes tau susilaukti dvynukiu arba nors mergytes,
Kokia jūs stipri moteris ačiū už istoriją kuri gali padėti kitoms mamoms.
Sėkmės jums.
Sėkmės jums.
Anaczkia,
Niekada ir as nebuciau pagalvojus, kad isdrisciau pamatyti. As baisiai baisiai bijau mirusiu zmoniu. Bet kai jas pagimdziau, net menkiausios baimes nekilo, net abejones, kad ju nematyciau. Tai mano kunas ir kraujas, tai mano kuno dalis.. su jomis mire ir didele dalis manes.. As norejau ne tik jas pamatyti, bet ir paimti, priglausti, pabuciuoti ir pasakyti SUDIE. As ir dabar kankinuosi, kad neturejau tokios galimybes. As dar ir dabar nelabai suvokiu, kad ju jau nebera, atrodo tarsi kas butu atemes ir augintu jas.. Jei butu leides vyras man su jomis atsisveikinti, as buciau spejus suvokti, kad jos jau anam pasaulyje.. O dabar as jas visada prisiminsiu tarsi miegancias..Nes jos neatrode mirusios, tik saldziai miegancios..
Niekada ir as nebuciau pagalvojus, kad isdrisciau pamatyti. As baisiai baisiai bijau mirusiu zmoniu. Bet kai jas pagimdziau, net menkiausios baimes nekilo, net abejones, kad ju nematyciau. Tai mano kunas ir kraujas, tai mano kuno dalis.. su jomis mire ir didele dalis manes.. As norejau ne tik jas pamatyti, bet ir paimti, priglausti, pabuciuoti ir pasakyti SUDIE. As ir dabar kankinuosi, kad neturejau tokios galimybes. As dar ir dabar nelabai suvokiu, kad ju jau nebera, atrodo tarsi kas butu atemes ir augintu jas.. Jei butu leides vyras man su jomis atsisveikinti, as buciau spejus suvokti, kad jos jau anam pasaulyje.. O dabar as jas visada prisiminsiu tarsi miegancias..Nes jos neatrode mirusios, tik saldziai miegancios..
nerandu žodžių kaip Jus paguosti laikykitės, laikui bėgant suprasit, kad Jūsų angeliukai danguje globoja visą šeimą Stiprybės Jums o tokius daktarus tik
Apsiverkiau labai labai gaila mergyčių. Kaltinu pasąmoningai gydytojus- bet suvokiu kad gal ir be reikalo. Labai labai linkiu susilaukti kito leliuko ir nebejausti gal taip stipriai tuštumos.
QUOTE(antuke @ 2008 03 12, 09:59)
Anaczkia,
as irgi buciau norejusi paziureti i savo dukryte (netekau jos 20 nestumo savaite), bet gavau narkoze nes negalejau pagimdyt ir nepamaciau... iki siol mastau, kaip ji atrode... nors as irgi labai bijau mirusiu zmoniu, bet kaip tu sakai, tai buvo MANO dalis ir tikrai buciau norejus ja pamatyti