Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

Jetau, kiek verkiu.....................
Kaip viskas artima, pažįstama......................tarsi sugrįžo
Sėkmės Jums, lai saugo Jus ANGELIUKĖS.
Atsakyti
jetau merginos sedziu ir verkiu kokia jaudinanti istorija
linkiu stiprybes jums wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ramibes jiom, ir jusu seimai stiprybes.
zliumbiu ir sustot megaliu... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Nesusilaikiau ir as nepaskaicius tavo istorijos, nors man dabar ir negalima... kazkoks kosmaras... Mieloji, uzjauciu tave dar karta cray.gif cray.gif
Atsakyti
Didele uzuojauta jums
Asaros savaime rieda-laikykites cray.gif
Atsakyti
Taip arti... ir jau taip toli. Užjaučiu.
Nekaltink savęs. Kaip būtų jeigu būtų.
Atsakyti
nuosirdi ir graudi istorija, linkiu niekam to neisgyventi, o autorei linkiu dar didesnes stiprybes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
sunku, net pratarti koki zodi,skaiciau ir kunu ejo siurpuliukai verysad.gif linkiu stiprybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika:): 23 vasario 2008 - 22:41
Aciu mergytes, uz Jusu zinutes.
Kaip gyvenu toliau? Sakyciau gyvenu idomioje busenoje.. Atrodo, tarsi viskas butu atsitike ne man, tarsi tai tik blogas sapnas.. Turbut samone blokuoja visas neigiamas emocijas.. Bet kartais viskas taip iskyla, tarsi butu nutike vakar..
Esu toli nuo mergyciu kapelio. Negaliu nueiti ir padeti geliu.. Bet jos visada sirdy.
Dirbu nauja darba, naujoj salyje.. Visi nauji ispudziai neleidzia liudeti.. Bet zinau, kad skausmas yra viduje. Kad prisiminimai atgis, kai lauksiuosi kito vaikelio.. Todel reikia palaukti kelis metus, kad nebutu taip baisu..
Uzjauciu visas merginas, kurios prarado savo vaikelius taip, kaip as.. Skaiciau Jusu istorijas. Tos istorijos tokios panasios i maano.. Kai kurios jau ir sulauket kito vaikelio.. noreciau zinoti, kaip jautetes nestumo metu.. Ka daret, kaip nugalejot baime, kad galit nepajusti judesiu..?
Atsakyti
antuke, nežinau žodžių, kuriais galėčiau išreikšti savo jausmus...
bet norisi pasakyti ačiū už pasakojimą, begalo išjaustą, pilną nenusakomos motiniškos meilės, už norą padėti kitiems...
stiprybės jūsų šeimai...
Atsakyti
O man Tavo istorija neišeina iš galvos. Tiek daug klausimų kyla...
Kodėl medikai (ar visa medicinos sistema) palieka tokius fantastiškus dvynius tokiai rizikai? Informuoja tik, kad va statistika tokia ir tokia, kad reikia gimdyt 32 savaitę, norint iš viso juos turėti.
Juk 32 savaičių amžiaus gimęs leliukas gali turėti tiek bėdelių, dėl akių, kvėpavimo ir vidaus organų... gali prireikti operacijų ir ilgų ilgų gydymų, o gal ir tolimesnės priežiūros vėluojant raidai....
o taip, atrodo, būtų protinga, tokius retus dvynius, na, nėščią moterį guldyt į ligoninę ir tuos vaikučius "brandinti", rytas vakaras atliekant echoskopijas... juk nekenksmingi tyrimai... Argi tos 6 - 8 savaitės valstybei kainuotų brangiau nei visos tos tikėtinos operacijos... baisu...
Atsakyti
O siaube, skaitau ir ašaros rieda. Pikta darosi kad gyvenimas toks neteisingas. Stiprybės tau
Atsakyti