Kartais isgirdus kazka panasaus,imu galvoti uz ka gyvenimas taip ziauriai ir negailestingai baudzia zmones?tikriausiai del to,kad padarytu juos stipresnius ir paruosia kitiems smugiams...didziule uzuojauta jusu seimai,o tos mazytes mergytes mato savo mamyte is dangaus,ir tikiu,kad saugos tave visada visada laikykites...
asaros riedejo nenustodamos skaitant sia istorija..zaviuosi, kokios stiprios moterys yra..
tikiu, su Dievo pagalba, Jus dar tikrai susilauksite vaikeliu...
tikiu, su Dievo pagalba, Jus dar tikrai susilauksite vaikeliu...
Labai liudna... labai, bet tu galvok , kad dabar tavo maziukes angeleliai, Jos ziuri i tave is virsaus ir sypsosi.
Tie du mazi angeleliai pasikalbes su Dievu ir atsius Jums dizdiuli dziaugsma
Didziuojuosi tokia moters stiprybe, linkiu atlaikius toki isbandyma sulaukti stebuklo
Didziuojuosi tokia moters stiprybe, linkiu atlaikius toki isbandyma sulaukti stebuklo
Liudna istorija Manau,kad gandrai dar aplankys jus.
Verkiu. Labai liudna istorija. Žinau,kad nėra žodžių , kurie paguostų,nes tai tik žodžiai, jei bejėgiai prieš širdį drąskantį skausmą, bet vis dėlto- laikykitės, stiprybės Jums. Gyvenkit dėl sūnelio, ir tikrai dar kartą patirsit motinystės džiaugsmą.
Uzjauciu tave Antuke,su vaikeliu netektim. Asaros rieda ir sunku sirdyje. As esu isitikinusi,kad jos pas tave sugris,jei ne kartu tai po viena. Turiu toki isitikinima kad vaikuciai iseina tada kai jiems dar ne laikas apsigyventi siame pasaulyje. O,sugrizta atejus laikui. As pati esu is tokiu dvyniu ir jei mama butu zinojusi kas gali nutikti,tai butu isprotejusi. Siurpas nukrecia pagalvojus,gal but todel as nenoriu dvyniu.
Laikykis Antuke,tu norejai tik gero savo mergytems,norejai jas dar truputi paauginti ir nereikia saves kaltinti. Tu labai gera ir mylinti mama.Zinok tai ir pradek vel dziaugtis gyvenimu. Isivaizduok savo mazuliukes besilinksminancias ant minkstucio debeselio.
Mano du negime vaikeliai irgi ten pat,o gal tai viena ir ta pati mergyte kuri isejo kai jai netiko. Trecias kartas nemelavo,dabar mano mergyte jau pas mane.
Buk stipri.
Laikykis Antuke,tu norejai tik gero savo mergytems,norejai jas dar truputi paauginti ir nereikia saves kaltinti. Tu labai gera ir mylinti mama.Zinok tai ir pradek vel dziaugtis gyvenimu. Isivaizduok savo mazuliukes besilinksminancias ant minkstucio debeselio.
Mano du negime vaikeliai irgi ten pat,o gal tai viena ir ta pati mergyte kuri isejo kai jai netiko. Trecias kartas nemelavo,dabar mano mergyte jau pas mane.
Buk stipri.
labai gaila, kad taip atsitiko...sekmes ateityje laukiant gandriuko...
asaros teka upeliais, bet po juodo visada buna balta.......Dievas sunkius isbandymus siuncia tik stipriems
kita vertus, kodel jis visada pasiima geriausius?
kita vertus, kodel jis visada pasiima geriausius?
Zinau,kad nera paguodos zodziu kurie numalsintu ta skausma kuri jaucia jusu seima..tiesiog labai uzjauciu,negaliu sulaikyti asaru jos pacios rieda..labai uzjauciu,bukit stiprus..