Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 27, 00:21)
pabandziau dar karta - turiu atsiprasyti, kai kuriuos puslapius man letai labai atidaro, todel ir atrodo, kad neveikia, o va fotografijos raida tai tikrai neveikia 4u.gif

pataisiau. dabar veikia mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 00:29)
http://photoawards.com/ kasmetinis foto konkursas (galima pasigirsiu, viename jų laimėjau honorable mention  4u.gif  )

o gal nuotrauką parodytum ax.gif dieve, kaip aš noriu ką nors kur nors laimėt lotuliukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 27, 03:30)
Oi net geda blush2.gif  Tikrai juk ne naktines, bet pagalvojau kad jau gerokai i vakara doh.gif  O tavo naktines visada tokios uzkliunancios ir isimintinos, kad man tiesiog ant liezuvio ir pakibo lotuliukas.gif  Kaip bebutu, nuostabios nuotraukos thumbup.gif  Visa serija ant sienos turetu liuksiskai atrodyti 4u.gif 

na, toks oras apniukęs, tai nieko stebėtino, kad pagalvojai apie vakarą mirksiukas.gif nespėjau tavo nuotraukų užmatyt. gaila, kad ištrynei.
dėl tų mano naktinių... na, jos tik gražios, kaip Viktoras sako - be iziuminkos lotuliukas.gif .

QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 08:37)
O aš vakar ėjau miegoti ir netyčia užkliuvo žvilgsnis už išdžiuvusios juostelės  lotuliukas.gif  Tai smalsumas nugalėjo ir pradėjau spausdinti.
Štai viena. Paprastas, bet man labai mielas portretas.

labai patinka. tokia šilta, miela.
ech, kuo toliau, tuo labiau noriu juostinio unsure.gif
Atsakyti
Och, Desiree... paziurejau as tavo j/b mergyte, ir pagalvojau - kaip as noreciau taip moket... Vaiku, tai visvien nefotkinsiu, bet ir kitos detales tavo nuotraukoj man tokios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 27, 08:28)
pataisiau. dabar veikia  mirksiukas.gif
o gal nuotrauką parodytum  ax.gif dieve, kaip aš noriu ką nors kur nors laimėt  lotuliukas.gif

http://photoawards.c.../2005honors.asp 2005 metų ieškok "Non professional", "People", "Self portraits" kategorijoje. Ai, bet ten nuotraukos nėra. Bet buvo viena iš dvigubų serijos, gal ir čia rodžiau, jei ne tai mano psl yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 lapkričio 2007 - 09:41
Sveikutes smile.gif
vis paziuriu desiree nuotraukas 2 paskutines, pasigroziu.... O pakomentuoti ir neiseina sad.gif Tikiuos vakare pavyks....

Kazko nelabai man sita nuotrauka, kazkas su ja negerai... g.gif Bet ikeliu parodyti, kad mano vaikas yra didesnis uz nama smile.gif cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 27 lapkričio 2007 - 11:30
Drumbacele , man toje nuotraukoje būtų techniškai viskas gerai, bet labai labai jau niūrūs to namo langai linksmam vaikui už nugaros. Kažkoks nemalonus pojūtis apima žiūrint į juos. Gal nusišneku, čia toks pirmas įspūdis.
Atsakyti
4u.gif Laba diena visiems. Griztu atgal po gydytoju maratonu.

Perziurejau tema, o labai pasigendu nuotrauku.Apmazejo ju.

Desiree, nuostabus portretukai. Gal kada iki Frankfurto atvaziuosi?

Drumbacele, nepatinka fotografavimo kampas ir apkarpyta kaire puse.

O as ruosiu grybukiskas nuotraukas parodai. Portreto kursu pabaigai darysime bendra paroda vienoje bibliotekoje lotuliukas.gif Pati patapau "gviazda", nes puse nuotrauku bus su mano abrozdeliu (kazko mego visi mane fotografuoti). O as savo vaika rodysiu visuomenei. Todel laaaaabai prasau, duokit patarimu, kaip geriausiai paruosti spausdinti nuotrauka A4 formatu.

Tiesa, neseniai vaikucio darzelyje buvo fotosesija. Sedejau fotografui "ant keliu" ir nervavau, nes viska zinoti norejau. Siandien gavom nuotraukas. Sakyciau, manosios nera prastesnes. O uz 5 nuotraukas 20 Euru lupa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 27 lapkričio 2007 - 12:43
Jeigu labai neužpyksit, įsikišiu. Vis paskaitinėju, bet nedrįstu ką nors sakyti / rodyti. Man Drumbaceles nuotraukoje nei namai nei langai visiai neužkliuvo. Tiesiog tas namas judriam ir linksmam vaikui už nugaros pasirodė tarsi garantuotas pastovumas, ramybė, gal net savotiškas sąstingis, bet gerąja prasme. Tiesiog namai, kurie be tokių padaužų gali atrodyti niūrūs ir liūdni.

Išsiplėčiau truputį. O atėjau paklausti apie monitoriaus kalibravimą. Maniškis skystųjų kristalų ir aš nuolat guluosi, stojuosi, sėduosi, lenkiuosi vis bandydama įsitikinti, kad viską nuotraukoje pamačiau. Bet kalibruoti tai tikrai nesiryšiu, nes žinau, kad nukalibruosiu... Ar apskritai skystųjų kristalų ekranai tinkami darbui su PS ir foto peržiūroms, nes mane jau jis kartais labai sunervina (sedatifo man reiktų)...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 26, 23:52)
Vaikučius fotkint jau nebeįdomu, o ir pyksta jau jie biggrin.gif . Draugės nebegaliu doh.gif  smile.gif . Diedas nepasirašo verysad.gif

drauge gali! vaikuciams saldainiu duok biggrin.gif o vyra netyciom gaudyk cool.gif
o ir gamtos aplink nemazai mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 00:29)
www.usefilm.com
www.fotocommunity.de
www.photoblogs.com  čia daug neblogų foto dienoraštukų yra...
http://photoawards.com/ kasmetinis foto konkursas (galima pasigirsiu, viename jų laimėjau honorable mention  4u.gif  )
http://www.schwarzweiss-magazin.de/  čia juodai baltos fotografijos žurnalas. vokiečių klb. Labai liuks.
Nepykit, kad čia rašau, o ne į email...

reiks butinai uzsukt paziuret ax.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 08:37)
Štai viena. Paprastas, bet man labai mielas portretas.

kaip kadras is filmo... tarsi mokinuke mergyte kazkokioj bibliotekoj butu ir ruostusi sest ir skaityt knyga....
mane zavi aplinka... ir silta sypsena.... viskas tarpusavy dera, jauciasi harmonija..
labai patiko si foto 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 27, 08:46)
Nerodysiu...nes paziurejau dar karta ir pagalvojau, kad primena skyreli "ka matom ta fotografuojam" ar "fotografuojam bile ka" ar kazkaip panasiai biggrin.gif

net susigedau blush2.gif tai vercia dar kritiskiau ziuret i savo foto blush2.gif
jei jau tu nedrysti det savo foto, tai ka apie mus kalbet unsure.gif
begu trint senuju biggrin.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 11:05)
Kazko nelabai man sita nuotrauka, kazkas su ja negerai...  g.gif  Bet ikeliu parodyti, kad mano vaikas yra didesnis uz nama smile.gif  cool.gif

man irgi kazkas netaip... gal erdves vaikui truksta... kazkaip spaudzia ji ta nuotrauka....
o gal veidukas prastai iziurimas... gal noretusi prie geros nuotaikos ir kadro ne tokio kontrastingo... sviesesnio, linksmesnio... net nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 27 lapkričio 2007 - 12:58
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 27, 13:56)

man irgi kazkas netaip... gal erdves vaikui truksta... kazkaip spaudzia ji ta nuotrauka....
o gal veidukas prastai iziurimas... gal noretusi prie geros nuotaikos ir kadro ne tokio kontrastingo... sviesesnio, linksmesnio... net nezinau...

Sutinku su vvvvvv... truksta erdves tokiam judriam maziui, jis kaip suspaustas siame kadre. Nuotrauka taisiau su PS bet .... Arba ji nepataisoma, arba as nemoku smile.gif Na, o tas pastatas tai mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 11 27, 11:42)

Desiree, nuostabus portretukai. Gal kada iki Frankfurto atvaziuosi?

Ačiū. Frankfurtas nėra jau taip toli smile.gif galim organizuotis kada. Tarkim reiktų apžiūrėti kokios parodos vyksta. Taip lengviau vyrą įkalbėčiau smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 27, 11:56)
kaip kadras is filmo... tarsi mokinuke mergyte kazkokioj bibliotekoj butu ir ruostusi sest ir skaityt knyga....
mane zavi aplinka...  ir silta sypsena.... viskas tarpusavy dera, jauciasi harmonija..
labai patiko si foto  4u.gif

džiaugiuosi, kad patiko. Nors reikėtų dar padirbėti spausdinant. Nes užkėliau kontrastą ir praradau megztuko detales, bei rankutės išdegusios...

Drumbacėlės nuotraukoje man patinka nuotaika. Bet norėtųsi erdvės kairėje.. Bet liuks fotografavimo kampas. Taip lyg norėjai fotografuoti namą, o vaikutis iš pasalų atbėgo tavęs gasdinti smile.gif
Tiesa, dar kiek šviesesnio veiduko norėtųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 lapkričio 2007 - 14:18
Aciu, Desiree uz komentara 4u.gif

Ikeliu dar viena... Kazkaip siandien visa diena fotoaparato is ranku nepaleidziu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 13:22)
Ikeliu dar viena... Kazkaip siandien visa diena fotoaparato is ranku nepaleidziu  blush2.gif

pradžioje paaikčiosiu, koks mielas vaikas 4u.gif Pirmiausia, labai liuksiški drabužiai fotografavimui 4u.gif Ta prasme spalvotom nuotraukom / liuks spalvos. Jei verstum į juodai baltą, būtų taipogi liuks.
Būčiau pasukus mažulį šviesos link.
Labai gražiai sudėjęs kojytes sėdi. Mielas momentas.

dar turiu naujienų, kad vistik būsiu Lietuvoje. Kažkaip problemos po vieną nevaikšto. Klaikūs kažkokie metai. Baigtųsi jie greičiau.
Jei vis dar bus norinčių, aš labai mielai susitikčiau ir susipažinčiau su jumis. 4u.gif
Atsakyti