Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Elinos situacija tokia kaip mano. Vaikį fotografuoju, bet nenoriu jo nuotraukų į internetą dėti. Vyras nepasirašo(hmmm, nors pasirašė, fotografavau savaitgaly, tik dar nežinau kas gavosi.), o pati save.... Išbėrė veidą, tuom viskas ir pasakyta 4u.gif
Išryškinau vieną juostelę. Atrodo viena nuotrauka bus nebloga smile.gif Ryt vakare gal jau ir parodyti galėsiu 4u.gif
Atsakyti
kz pasimeciau - kaip zinoti, ar objektyvai turi savyje varikliuka - ta prasme, ar fokusuoja automatiskai? klausiu, nes mano Nikon40 kunelis neturi tos funkcijos, tai butu gerai, kad pats objektyvas turetu. AF-S tipo objektyvas turi but, AF, kaip suprantu, neuztenka? O fiksuoto zidinio objketyvai tokie is viso buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 26, 21:44)
kurios? jei nesunku parašyk

pabandziau dar karta - turiu atsiprasyti, kai kuriuos puslapius man letai labai atidaro, todel ir atrodo, kad neveikia, o va fotografijos raida tai tikrai neveikia 4u.gif

ir dar karta - saunuoles jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 27, 00:15)
kz pasimeciau - kaip zinoti, ar objektyvai turi savyje varikliuka - ta prasme, ar fokusuoja automatiskai? klausiu, nes mano Nikon40 kunelis neturi tos funkcijos, tai butu gerai, kad pats objektyvas turetu. AF-S tipo objektyvas turi but, AF, kaip suprantu, neuztenka? O fiksuoto zidinio objketyvai tokie is viso buna g.gif

Nieko patart negaliu unsure.gif bet pati lauksiu, kas atsakys - idomu 4u.gif

Pupeliuk, sveikateles jums visiems wub.gif
Atsakyti
man kažkaip nesimąsto. Gal bus blaivesnių atsakymų į Gaziulkos klausimą...

www.usefilm.com
www.fotocommunity.de
www.photoblogs.com čia daug neblogų foto dienoraštukų yra...
http://photoawards.com/ kasmetinis foto konkursas (galima pasigirsiu, viename jų laimėjau honorable mention 4u.gif )
http://www.schwarzweiss-magazin.de/ čia juodai baltos fotografijos žurnalas. vokiečių klb. Labai liuks.

Nepykit, kad čia rašau, o ne į email...

Kas norėtų įdėti naują nuotrauką komentarams? Ir ar bandėt patys paruošti nuotrauką su dinamine kompozicija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 lapkričio 2007 - 00:53
is dalies radau atsakyma i savo klausima (ir ko tik tame SM nerasi doh.gif )

"Ultragarsiniai autofokuso varikliai buna imontuoti pachiame objektyve, jie veikdami neskleidzhia garso. Pas Canon tokie objektyvai zhymimi USM, pas Nikon AF-S, pas Sigma HSM, pas Pentax SDM.
Jei objektyvas neturi ultragarsinio varikliuko, tai autofokusavimui naudojamas varikliukas, esantis fotoaparate. Tai paprastas elektrinis varikliukas.
Tai, kad D40 neturi AF varikliuko reishkia, kad jei ant jo uzhdesi ne AF-S objektyva, tai nebeturesi autofokuso". (cituoju valkata)

paziurejus Vilbros psl fiksuoto zidinio objektyvu su imontuotu varikliuku yra (bet mazuma, ir ne tie, kur man noretusi), be to, visi matyti (tokio tipo) brangus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 27 lapkričio 2007 - 00:50
QUOTE(bite maja @ 2007 11 26, 08:34)
California, ten fotografuota per pietus  unsure.gif bet svarbu, kad patiko  biggrin.gif

Oi net geda blush2.gif Tikrai juk ne naktines, bet pagalvojau kad jau gerokai i vakara doh.gif O tavo naktines visada tokios uzkliunancios ir isimintinos, kad man tiesiog ant liezuvio ir pakibo lotuliukas.gif Kaip bebutu, nuostabios nuotraukos thumbup.gif Visa serija ant sienos turetu liuksiskai atrodyti 4u.gif

Pupeliuuuuk, zinau kaip sunku kai vaikiukui narkoze duoda, ipatingai, kai atrodo del tokios smulkmeneles(kaip spuogas ant zando) 4u.gif Laikykis, neliudek 4u.gif

As turiu pora naktiniu kadru. Bet statyva buvau namie palikus, galvojau nagus nusigrausiu is apmaudo doh.gif Tai kiek i tilto turekla atremus galejau nesudrebinti, tai kazkas gavos...del saves i albuma blush2.gif bet parodysiu ir jums... blush2.gif Tiesa pasakius geda pries bitele ir sillwio doh.gif
user posted image

user posted image

Desiree, sveika sugrizus 4u.gif Labai patiko tavo lietinga nuotraukyte, labai labai wub.gif tik ar man vaidenas, remelis ne baltas, bet pilkas g.gif
Atsakyti
Isemiau nuotraukas is photobucket, turetu nebesimatyti ir cia.. blush2.gif Vis del to nusprendziau, kad nerodomos jos cool.gif doh.gif Sorry 4u.gif
Atsakyti
Californiagirl, lzg ir baltas rėmelis ax.gif
Bet kodėl neparodai nuotraukų? nu nu nu. Idėk vėl 4u.gif

O aš vakar ėjau miegoti ir netyčia užkliuvo žvilgsnis už išdžiuvusios juostelės lotuliukas.gif Tai smalsumas nugalėjo ir pradėjau spausdinti.
Štai viena. Paprastas, bet man labai mielas portretas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 08:37)
Californiagirl, lzg ir baltas rėmelis  ax.gif

Bet kodėl neparodai nuotraukų? nu nu nu. Idėk vėl  4u.gif

Idomu g.gif Man pasirode pilkas unsure.gif Va paskutinej tavo nuotraukoj baltas remelis. Beje, labai labai mielas portretukas wub.gif Patinka man vaikai su akinukais wub.gif

Nerodysiu...nes paziurejau dar karta ir pagalvojau, kad primena skyreli "ka matom ta fotografuojam" ar "fotografuojam bile ka" ar kazkaip panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 27, 07:46)
Idomu g.gif  Man pasirode pilkas unsure.gif  Va paskutinej tavo nuotraukoj baltas remelis. Beje, labai labai mielas portretukas wub.gif  Patinka man vaikai su akinukais wub.gif

Nerodysiu...nes paziurejau dar karta ir pagalvojau, kad primena skyreli "ka matom ta fotografuojam" ar "fotografuojam bile ka" ar kazkaip panasiai biggrin.gif

Gali būti, kad ir pilkas. Bet tada netyčia taip ax.gif paprastai baltą dedu.
O dėl to, kad fotografuoju ir dedu ką matau... Kažkaip netikiu, jog tavo tokios.

Aš savaitgali fotografavau karves lotuliukas.gif Bet žinokit tikiuosi, kad išeis neblogas jų portretukas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Salia sudejau, paziuret ar man nesivaidena biggrin.gif

Pilkas, man vis del to pirmoj nuotraukoj...Baltas geriau ziuretusi, ipatingai siai nuotraukai 4u.gif Bet nesvarbu...nuotrauka vistiek nepakartojama wub.gif
Atsakyti
pilkas vis tik. Bet jau ir liks pilkas 4u.gif

O nuotrauka tai pakartojama. Visos nuotraukos pakartojamos. Kartais dėl to labai liūdna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 lapkričio 2007 - 09:07