Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(off topic @ 2007 11 26, 21:46)
Persiprašau, kad nepatiko kai matau, kad kai kurios iš jūsų apsigavę, bet jei jum taip patinka...negaliu pykt ar ne. Tik suprast irgi neprivalau.

Aš irgi apsigavau, off topic doh.gif . Tu taip dažnai keiti nickus.... rolleyes.gif, esu labai nustebusi, jog tai- tu mirksiukas.gif . Ir nesuprantu tavo moralizavimo beigi dorybingumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 lapkričio 2007 - 21:14
Jei norėčiau viešumo, nike užsirašyčiau pavardę, apie jį kažkaip nepaistau, kad tai ne mano nikas. Atsiprašau jei trukdau , bet dar pasakysiu - nuoširdžiai nesuprantu ką tavo nuotrauka vis dar veikia konkuse doh.gif
Laimingai pasilikt . Kartais buvo tikrai gera .
angel_sadangel.gif
Atsakyti
Elina, as tave puikiai suprantu, kodel nenori afisuotis; o akivaizdziu panasumu labai jau sunku isvengti smile.gif manau, kad i tai geriau reaguoti kaip i visiska nesusipratima 4u.gif Kai turi toki rysku ir fotogeniska modeli smagu eksperimentuoti. sekmes darbuos 4u.gif
Del paciu nuotraukyciu - pirmoj man matos tik batai ir knyga, antroj - tik batai. Jei tokia mintis - pernelyg daug pasalinio triuksmo smile.gif jei ne tokia mintis - manau, kad nepavyko. Bendrai - tiek sios 2 tiek ankstesnes tam paciam fone labai jau pansios i tai, ka idejai kaip tave zavinti pavyzdi - tai vat as vis dar manau, kad cia ne tavo stilius. i pacios bandymus ir charakteri (cia tik spejimas) paziurejus, norisi kazko originalesnio/ryskesnio... man patiko tavo nuotrauka su arabiskai numeriais, arabiski portetai - kazkas tokio koloritingo, ir man tai atspindi tave pacia.
Na jei ta visiska nesamone - istrinsiu, bet pagalvok...
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 26 lapkričio 2007 - 21:23
Vis prilekiu, paskaitau ir ...nepagiriu patikusiu Drumbaceles nuotrauku 4u.gif Man labiausiai patiko ''avatarine'' biggrin.gif Dar, tavo bloge, patiko tavo autoportretas, kur su lasiukais wub.gif

Desiree, sveika grizus 4u.gif kaip smagu, kad iskart su nuotrauka thumbup.gif

Merginos, bloge, bent pas mane, neveikia kelios nuorodos unsure.gif

O del to nesusipratimo - off topic, Elina, na tegu ir lieka nesusipratimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 26, 21:41)
Merginos, bloge, bent pas mane, neveikia kelios nuorodos unsure.gif

kurios? jei nesunku parašyk
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 26, 22:21)
bet dar pasakysiu - nuoširdžiai nesuprantu ką tavo nuotrauka vis dar veikia konkuse  doh.gif
Laimingai pasilikt . Kartais buvo tikrai gera .
angel_sadangel.gif

Ten ne mano nuotrauka tongue.gif . Draugės. O tu atsisveikini pernelyg dažnai blink.gif , tokia dramatiškas personažas esi mirksiukas.gif
Atsakyti
oj tu Elina biggrin.gif as irgi nebuciau pagalvojus, kad ten tu, nors dabar retrospektyviai galvojant gali atsekt tuos kabliukus - lyg ir man mintis buvo smeztelejusi, kad kzk tavo vaikai i ta tavo "drauge" panasus, ir dar siek tiek netiketa buvo, kad tokio amziaus "drauges", turincios vaiku ir seima, randa laiko susirinkti kartu pamegzti. be to, pasirode, kad daznokai ji pas tave lankosi lotuliukas.gif nu bet ka ten zinosi su tom draugystem biggrin.gif doh.gif siaip tai as irgi nei durninama jauciuos, nei ka - suprantu Elina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 26 lapkričio 2007 - 22:14
QUOTE(Elina @ 2007 11 26, 22:10)
tokia dramatiškas personažas esi mirksiukas.gif

Kam kalbėt apie dramatizmą....
Atsakyti
Desiree sveika sugryzus 4u.gif nuotrauka klasiska wub.gif
Mergaitems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoles jus musu 4u.gif smagu kad yra kas stengiasi visu mus labui thumbup.gif
Drumbacele,koks grozis tavo foto bigsmile.gif visas noreciau isiremint ax.gif
Pupeliuk,sveikateles jums visiems wub.gif
Elina pas tave fantazija,idejos pavydetinos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 26 lapkričio 2007 - 22:28
Elina, paskutinese dviejose dukrytes foto man nepatinka akcentai, kurie labai issiryskina.. tai batai ir knyga.... geriau akcentuok israiskingus vaikucius, ju nuotaikas, zaisma, emocijas...... mirksiukas.gif

o del off topic kazkaip negraziai viskas gavosi... palaikau jus abi.... ir jos puse ir tavo..... bet tikrai nereikejo imtis tokiu drastisku veiksmu.... t.y. issiregistruoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 27, 00:00)
Elina, paskutinese dviejose dukrytes foto man nepatinka akcentai, kurie labai issiryskina.. tai batai ir knyga.... geriau akcentuok israiskingus vaikucius, ju nuotaikas, zaisma, emocijas......  mirksiukas.gif

Vaikučius fotkint jau nebeįdomu, o ir pyksta jau jie biggrin.gif . Draugės nebegaliu doh.gif smile.gif . Diedas nepasirašo verysad.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 26 lapkričio 2007 - 23:58