Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 26, 12:56)
na o cia tas mano portretas  cool.gif
pirma karta FS karpaiu ir klijavau skirtingus objektus  ax.gif

neblogai įvaldžiusi PS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 lapkričio 2007 - 14:50
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 26, 14:46)

Aš esu giliam liūdesy, vaikui šiandie operavo žandą, nieko rimto, bet prapjovė 3 mėn stovėjusį spuogą, bet vistiek narkozė ir panašiai verysad.gif aš vėl apsirgau, į kompaniją ir mano vyras, o tiek turiu daug nuveikt unsure.gif ir darbų, ir Victorui užduotis, ir nuotraukas nešt padaryt verysad.gif ech...

labai uzjauciu mazaji Pupeliuka 4u.gif ir linkiu kuo greiciau atsigautiir jam ir teveliams!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
vvvvv, kaip tu greitai perpratai PS ir taip kokybiškai dirbi bigsmile.gif . Man tai su tuo PS tik vėjai gaunasi, aš vis pamirštu ką spaudžiau, ką dėjau doh.gif , tai man nuorodos dingsta doh.gif . O tu šaunuolė g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 26, 13:55)
Susirasi, nėra tiek viskas taip "krutai" kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio (nors aš irgi ne viską perskaičiau  blush2.gif )
beje su kokiu objektyvu pirkai?

Standartinis 18-55 mm, nors norejau iskart ir kita pirkt - papildoma, bet pardavejas perkalbejo, o dabar dziaugiuos, kad ,,nesokau auksciau bambos" blush2.gif nes tikrai dar daug man mokytis , o po to ziuresiu, kokio man prireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 26 lapkričio 2007 - 14:55
kas man papasakos daugiau apie šios savaitės ND? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 26, 14:55)
kas man papasakos daugiau apie šios savaitės ND?  ax.gif

fragmentas bet ko. gali būt makro, gali būt namo, stalo, gyvio, kūrinio. nesvarbu ko, fragmentas. gali būt būdingas tam objektui, gali būt netikėtas mirksiukas.gif tema ir sunki, nes sunku fragmenta kabinančia pateikti, bet tuo pačiu objektų aplink tiek, kad tereik rasti tą fragmentą 4u.gif
iki kito 2dienio šie ND trunka 4u.gif (užmirštukams) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 26, 14:05)
fragmentas bet ko. gali būt makro, gali būt namo, stalo, gyvio, kūrinio. nesvarbu ko, fragmentas. gali būt būdingas tam objektui, gali būt netikėtas  mirksiukas.gif tema ir sunki, nes sunku fragmenta kabinančia pateikti, bet tuo pačiu objektų aplink tiek, kad tereik rasti tą fragmentą  4u.gif
iki kito 2dienio šie ND trunka  4u.gif (užmirštukams)  mirksiukas.gif

ačiū. 4u.gif
Tema atrodo ne iš lengvųjų, bet įveikiama 4u.gif
Atsakyti
Norma, papasakok vis kaip tau su naujuoju Pentax sekasi, po ilgu svarstymu as ir manau ji rinktis.
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 11 26, 17:02)
Norma, papasakok vis kaip tau su naujuoju Pentax sekasi, po ilgu svarstymu as ir manau ji rinktis.

Nedaug as dar ji turiu, tik nuo sio sestadienio blush2.gif biggrin.gif
Bet kaip man, pradedanciai megeai, pasirode visai paprastas valdymas, tuolabiau, kad viskas lietuviskoj instrukcijoj parasyta. Tik rupuze sunkus doh.gif , bet kai laikai, tai jauti, kad daikta laikai. Konsultantas aiskino, kad jis ne siaip sunkus, o del to, kad visos detales yra metalines - apsaugotas nuo smugiu, dregmes ir t.t.
As ir pries rinkdamasi, labai daug skaiciau apie iv. aparatus, prisiklausiau ivairiu nuomoniu. Apsistojus buvau ties Nikon 80 arba Pentax K10D. Pentaxas sitas neatsilieka nuo Nikono 80 savo galimybem, o pigesnis kokiais 500Lt thumbup.gif
Nepatikesi, pirkau Vilbroj Kaune, tai man dar 50Lt nuleido, kai paprasiau nuolaidziukes, plius visiems priedams - tasei, atminties kortelei po 10% nuolaida padare.

Dabar susipazistu su aparatu, bet uzsiregistravau i kursus, nes noriu daug ka ismokt, nes nemanau, kad man paciai seksis isnaudot visas sio foto aparato galimybes.

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2007 11 26, 16:37)
Dabar susipazistu su aparatu, bet uzsiregistravau i kursus, nes noriu daug ka ismokt, nes nemanau, kad man paciai seksis isnaudot visas sio foto aparato galimybes.

Taip, kursuose bazines žinias gausi, bet kaip panaudoti visas fotoaparato galimybes gali papasakoti tik tie, kas patys naudoja būtent tokį fotoaparatą wink.gif
Atsakyti
Draugės vaiko foto biggrin.gif . Juokai nejuokai, bet mane iš fotokonkurso jau ryškiai išmes, nes kuri slapukė pažins kokią nors detalę iš nuotraukų doh.gif biggrin.gif

Fokusavau tyčia ne į veiduką, bet, ko gero, blogai unsure.gif , reikėjo visą ryškią nuotrauką daryt ir apskritai, nu nėr normalaus apšvietimo doh.gif , namie tamsu kaip...., turiu lempų prijunginėti dieną verysad.gif

user posted image

O čia visai negerai gavosi, fokusas nuvažiavo į paveikslą verysad.gif . Jau kalbinu vyrą įsirengti bent vieną normaliai apšviestą kambarį, noriu tokią studijikę turėti blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 lapkričio 2007 - 17:17
QUOTE(stripulis @ 2007 11 26, 12:18)
Off topic, nesupratau, kam tau to reikėjo?

Niekam, pas mane labai prastas jumoro jausmas, kai pamatau kad žmonės užkimba ant mesto kabliuko (juokinga tik tol buvo kol matėsi, kad žmonės supranta). Tiksliau jumoro jausmo aš apskritai neturiu, vat ir leidau sau tą savo nesupratimą pademonstruot. Persiprašau, kad nepatiko kai matau, kad kai kurios iš jūsų apsigavę, bet jei jum taip patinka...negaliu pykt ar ne. Tik suprast irgi neprivalau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 26 lapkričio 2007 - 20:47